Yorumları okudumda eşine hak vermek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın.
Öncelikle hanımefendi dinimizde kızlık zarı diye bir şey yok. Öyle olsaydı Allah(C.C) belirtirdi. Allah zinayı yasaklamış ona giden yolları yasaklamış zarın yırtılmış olması bir kadının ya da kan gelmemsi bakire olmadığını göstermez. Eğer kadının ilişki yaşadığı belli olsaydı evli kadınlarında kocalarını aldattığında vücunda bir göstergesi olurdu ya da boşanmış olan bir kadının zina yaptığı da çok açık belli olurdu Allah hiç bir kulunu günahıyla ifşalamaz. Dinimizi iyi öğrenin ilk önce siz zinayı çok farklı anlamışsınız o zaman bir kadın hiç farketmeden yanlışlıkla herhangi bir sert düşmeyle, kazayla parmağı girmişse ya da doğuştan hymeni yoksa hiç ilişki yaşamamış ama binlerce hymeni yırtık olan kadınlar var onlar bakire olmuyormu sizin mantığınıza göre? Günah yazık ya bu yüzden eskiden kaç kadın öldürüdü saçma gelenklerinizi islama yüklemeyin islam böyle bir din değil zinayı haram kılmış ama bir kadının zina ettiğini hiç bir gösterge yok sadece 4 şahit varsa zina yaptığı doğrulanır. Ben savunmıyorum sadece anotomi bilgisini yanlış yorumluyorsunuz ve erkeğe güveneceksin kadında belli oluyor demek kadar cahil ve sığ düşünce olamaz. Lütfen açıp okuyun öğrenin islama yüklemeyin gelenekçi düşüncelerinizi. İslam da bekaret testi yok bekaret kavaramı yok sadece bakire var oda hiç ilişkiye girmemiş kadına denir. Kanla yırtılmayla bir alaksı yok.
Benim bir tanıdığım doğum yaptı, hala bakire. Normal yani.
1,512,047 soru
24,664,166 cevap
366,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın