0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (1,200 puan) tarafından
Kızlar oğlum emekliyor malum bana pek yakında değildi yere tabak düştü dudağı kesildi iz kalır mı napmam lazım doktor demeyin yarın goturucem cam felan kalmamış baktım şuan ne yapabilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(557 puan) tarafından
Benim küçükken dudağim kesilmiş hem de daha kotu şekilde annem yağ sürmüş iz kalmasın diye 
(1,200 puan) tarafından
Zeytinyağı mi hergun mu bir seferlik mi öğrenir misin
(557 puan) tarafından
İyileşene kadar sürmüş canım
(1,200 puan) tarafından
Başka birşey yapmış mi zeytinyagi mi
(557 puan) tarafından
Zeytinyağı sadece canım kız kardeşimin yüzünde izler vardı dovmuslerdi gecmez dediler hergun yağ surmustum yüzüne geçmisti izler canım
(1,200 puan) tarafından
Yaptım canım inşallah geçer
(1,200 puan) tarafından
Günde kaç defa sürim
-Reklam-
0 oy
(12,533 puan) tarafından

Benim bilegime cam dusmustu canim boyle izi kaldi ama insallah kalmaz. Esimin alnininda bicak yarasi var doktor bi krem vermis ama adini hatirlamiyo onunki baya gecmis belli belirsiz.

image

(1,200 puan) tarafından
Ya bununki tabak yere düştü cam yerden fırladı dudagina
0 oy
tarafından
Canım benim oğlan 1 yaşındaydı yeni yuruyo dengeyi tam saglayamiyodu koşmaya çalışıyordu o halde ben koridorun bi ucundayim salondan koştu geliyodu koşma dememe kalmadı ayağı kaydi kapının mentesesine kafayi bi csrpti alnından dudağına komple denk geldi dudağı patladı alnı yarildi baya büyük yara oldu yani bende iz kalır diye korkuyodum da kalmadı annem onun eti daha taze bişey olmaz demişti olmadı 
(1,200 puan) tarafından
İnşallah canım dua edin de kalmasın yuzunde birde vücudunda olsa sorun değilde
tarafından
İnşallah canım ederim
(1,200 puan) tarafından
Allah razı olsun canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 153 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 589 göst.
25 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zisan (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
30 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 277 göst.
25 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviş annesi (114 puan) tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,623 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...