0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar , havalar birkaç gündür istanbulda aşırı sıcak. Bebeğim 11 aylık. Bu 4 gündür günde iki ya da en fazla 3 defa çis yapıyor. Her fırsatta su vermeye çalışıyorum, biraz da terleyen bir bebek. Kakasini zaten 2)3 günde bir yapıyordu. Sizce anormal bir durum var mı ? Yeterince sıvı almıyor olabilir mi? 

7 Cevaplar

0 oy
(7,421 puan) tarafından
Havalar çok sıcak canım bol su içmesi lazım bu durumda bence az gibi çiş sayısı 
(706 puan) tarafından
Karpuzu falan sürekli ver yesin meyve suyu içir benimkindede azalma var dediğin gibi
tarafından
Öyle yapayım ya moralim bozuk kaç gündür. Doktora götürsem mi diye düşünüyorum.
(7,421 puan) tarafından
Ayran ver meyvesuyu yap kendin ver arkadaşın dediği gibi karpuz bol bol ver canım
(706 puan) tarafından
Biraz daha takip et için rahat etmezse git bence
tarafından
Öyle yapayım kızlar çok sağ olun , var olun.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Post yukarı 
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Aynen azaldı benimkilerinde. Küçük 5 aylık ona su veremiyorum hâliyle ama büyüğe her fırsatta veriyorum acaba ter yoluyla mi atiyolarki belki ondan azalıyor 
tarafından
Olabilir ya zaten terine guveniyorum açıkçası yoksa çoktan doktora gitmiştim. Bir de sen bebise su vermeye baslamadin mi canım havalar çok sıcak ya
(1,471 puan) tarafından
Ek gıda ile birlikte başla dedi doktor canım mecbur bekliyorum aslında bir çay kaşığı versem günde zararı olur mu ki
tarafından
Canım valla benim bebeğim temmuz doğumlu. Ben 1 aylık iken  çay kaşığı ile vermeye başladım . Seninki büyümüş bence azar azar ver. Sen zaten anlarsın su ihtiyacı olup olmadığını
(5,502 puan) tarafından
Benimkide 5 aylık dün doktorumuz su vermeğe başla dedi
(1,471 puan) tarafından
Aynen öyle yapayım o zaman :)
(1,471 puan) tarafından
Günde ne kadar veriyorsun canım bende o şekilde vereyim
(5,502 puan) tarafından
Emiyor arkasından veriyorum tadimlik verincede veriyorum agip dönüp birşeyler yiyip içince su verir oldum :) zaten istemeyince ağzını kapiyo puskurtup oyun oynuyo
(1,471 puan) tarafından
Maşallah :) bende yarından itibaren başlayayım bu post bana da faydalı oldu, teşekkürler :))
(5,502 puan) tarafından
Çok sıcak canım başını tutuyordur dimi destekli oturmaya baslamistir
tarafından
Aynen emdikten sonra ver .
(1,471 puan) tarafından
Destekli oturuyo canım ama başını çok tutamıyo sallanıyor arkaya doğru gidiyo
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Azaldı 5 aylık kristallesme oldu doktor su içmeye başlasın dedi ek gıda tadimliklarinada başlattı kilo almamis formül mama onerdi
tarafından
Yaa hava sıcak bir de o da etkili oluyor, teşekkür ederim.
(7,681 puan) tarafından
Kaç kilo ki canım
(5,502 puan) tarafından
6bucuk canim
(7,681 puan) tarafından
Sağlıkla büyüsün yavrun
0 oy
(2,174 puan) tarafından
13 aylık kızım neredeyse tek içiriste 1 bardak su içiyor ama iki gündür bizimde azaldı ve turunculaşma var birde devamlı karpuz yiyor anlamadım bende
tarafından
Yaa icim rahatladı. Doktora falan goturecektim sonra buraya sorayım dedim. Teşekkür ederim canım cevabın için.
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Meryemcim ayran falan gibi şeyler seviyorsa öyle denesene bir de kuzum su haricinde
tarafından
Kefir seviyor aslında. Yeterince sıvı almadjgi için oluyordur dimi?
0 oy
(7,681 puan) tarafından
4 aylık doğru düzgün emmeyi bıraktı, su veriyorum ağzının kenarından akıtiyor bezi de gündüz 1 kere çiş için değişiyorm :/
tarafından
Ha o zaman her bebekte olan bir şey sıcaklardan. Ben korktum biraz. Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 1,535 göst.
7 Ağustos 2019 Diğer kategorisinde Minnoş bir anne;) (1,232 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
0 oy
8 cevap 227 göst.
+2 oy
10 cevap 144 göst.

406,993 soru

12,215,129 cevap

36,799 kullanıcı

...