+2 oy
904 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Ben parka çıksam nereye gtsem gideyim illa çantamda su olacak bende çok içiyorum bu sıcaklarda kızımda aşırı su istyor parka geliyorlar çocuklar oynuyor mesela ben kızıma su verirken bazı çocuklar anne susadım dyor su yok dyor drek gözüme bakıyor bende agzimdakini vermek istemiyorum hastallik var yani pişiyor abla bna da ver o Dyor bnada ver ben dyorim nye getrmiyorsunuz kadınlar dyor ayy unutuk hep byleler cociklar pişiyor bugün halamın gelini ile sosyal yardımlaşma ya gttik çok sıcaktı kziimi bebek arabasına koydum su getryorum o uzak yolda çocuğun elini tutmuş çocuk yoruldum dyor çocuk susadım dyor su yok ben verdim dedim bunlar yanında nye su tasimiyorlar gercekten sinir oluyorim yaa ben su ıslak mendil herşey getyrium valah 

26 Cevaplar

+1 oy
(12,583 puan) tarafından
düşüncesizlik hele şu yaz gününde. 
(5,961 puan) tarafından
Kız sürekli bide bizden istyirlar
(12,583 puan) tarafından
enayi mi var karşısında tövbe estağfurullah. kendi içtiğim suyu mu vereyim bebeğiminkini mi? ağızdan ağza mı geçsin. pandemi atlattık insanlar hala hijyen, bulaşıcı hastalık vs öğrenemedi
(5,961 puan) tarafından
Ben şahsen başkasının suyunu içmesine müsade etmem mikrop var tasiyorim valah napim bunlar taşımıyor ya çocuklar hep parkta kapkara oliyor
-Reklam-
+1 oy
(6,941 puan) tarafından
1 kat kıyafet su peçete ıslak mendil atıştırmalık kamp yapacak gibi geziyoruz biz bagajda lazımlık bile var ☺
(5,961 puan) tarafından
Valah bende bu 3. Çatma yirltdi hep ya
(3,456 puan) tarafından
Bagaj yok hepsini sırtımda her yere taşıyorum bende Esra ya:))) kıyafetten tut atıştırmalık işte çorap su ıvır zıvır. Çocuk 2,5 yaşında ben üçüncü çantaya geçtim ağırlıktan kopuyor hep:)
(6,941 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun benimki çantasını taşıyor artık ☺
(51,324 puan) tarafından
kisa mesafeyse tek kat. uzun kalacaksak bir kat cantada iki takim arabada mutlaka olur
(5,961 puan) tarafından
Benimde 3. Çanta eşim dyor sana yetişmiyor napim su para ıslak mendil valah koyuyorum
+1 oy
(2,390 puan) tarafından
Unutmuş olabilir koca yerde bakkal mı yok derdim valla yazık günah Allah kimseyi açlık ve susuzluk ile sınamasın 
(5,961 puan) tarafından
Kizz hep hep öyle çocuklara anahtar veryor git evde iç dyor çocuk gdyor taa eve koştura koştura geliyor bdaha susuyor delimisn tasisana yalandan unutum hep unutmak olmazki
+1 oy
(3,927 puan) tarafından
Bizim suluğumuz babaannesinde kaldı ben marketten çocuğuma su alıyordum ya bu kadar zor olmamlı marketten su almak
(5,961 puan) tarafından
Yani anahtari eline veryor koş eve iç gel bu sefer kardeşi dyor anne susadım geliyorlar parka koştura koştura bdaha su istyorlar valah ben kendimde su olmadan yapamiyorim
(3,927 puan) tarafından
Ona öyle ya bir şise taşımak çok mu zor oluyor ne kadar acizler. Yazık çocuklara ya ben öyle çocuk gördün mü çok üzülürüm. Sen şu içiyorsun onlar anneleri yüzünden gariban gariban bakıyorlar
(5,961 puan) tarafından
He valah bnde üzülüyorum
+1 oy
(2,199 puan) tarafından
Yanıma 1,5 ltre doldurdum onu bitirdiler ve gelirken tekrar büfeden aldılar içtiler imkansız şu sıcak havada susuz dışarı çıkmak valla çocuklar biz gibi oturmuyor da çok su içiyorlar , bizim parkta da var öyle ya getirmiyor çoğu 
(5,961 puan) tarafından
Kesnlkle çocukları kapkara oliyor güneşin önünde getirmiyor annesi
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Valla ben. De götürmüyorum ne yalan dıyım park evımın önu ama kızımı sıkı sıkı yembhloyorum kımseden ısteme sye. Susayınca cıkıyorus yukarı. Ikı cpcukla anahtar telefon bıle yuk gelıyo bana. 
(5,038 puan) tarafından
Aynen kımse vermek zorunda değil ben tasıyamam dıye getırmıyorsam milletın suyynu da almam
(5,961 puan) tarafından
Valah isterse dibinde olayım ama git gel olmiyor çocuk oyuna dalıyor oyununu falan bozamiyorim bende çok su iciyorim aşırı
(5,038 puan) tarafından
Ben hiç içmem aklıma bıle gelmez. Kızım da bırınde görunce ıstıyor. Bana da bahane oluyo kucuk kardeşi pek durmuyor zaten hadı susadysan gıdelım dıyorum.
(5,961 puan) tarafından
Oo aşırı su içerim kızım icmese ben hep taşırım tek çarşıya gtsem. Bile
(224 puan) tarafından
Bende öyle kendime ayrı çocuklara ayrı alıyorum
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Ben çantaları olmadan parka bile götürmüyorum.

Yedek kıyafet ,iç çamaşır ,su atistirmalik her zaman var içinde.

Bazıları üşengeç bu konularda.
(5,961 puan) tarafından
Valah haklsiin karnını doyurup cikiyorim 3saat oynuyor bide dondurma istyor şeker istyir çocuğa aliyorim ıslak mendil aliyorim yanima illaki silmek için millet çok tuhaf
0 oy
(1,871 puan) tarafından
Kapımın önünde park ıslak mendil peçete 2 büyük  şişe su abur cubur mutlaka yanımda olur 
(5,961 puan) tarafından
Bende valahi
0 oy
(9,916 puan) tarafından
Bende akşam üstü saat 18 de çocuklarımı parka götürdüm çocuğun biri yanıma gelip oğlumun matarasini almak istedi izinde almadı vermedim ben susadım ver içecem dedi dedim biliyorum susadın ama benim oğlum ondan içti sen içsen olmaz yada sana versem oğluma artık veremem dökmek zorunda kalacam oğlum su diye agliyacak git annene o benim suyum senin değil ver dedi oğlum git anana dedim şok oldum ya. Linç edecekler edebilir ben oğluma onun ağzının değdiğini veremezdim heleki bu kdr **** artmisken. Birde mikrop ya ben sevmiyorum tükürük ila bulaşıyor 
(51,324 puan) tarafından
vermek zorunda degilsin koca cocuga baskasinin esyasi yuzsuz gibi istenilmez diye anasinin öğretmesi lazim
(9,916 puan) tarafından
Ki birde ağlayacak gibi oldu dedim şimdi agliyacak anası diyecek oğluma birşey yapmjs sinir oldum
(5,961 puan) tarafından
Kız o neki bizim parka bir kız geliyor anası su getrmez asla dyor çantanı aç bna çörek ve bende çörek ne arar annesi yanımdaydı illa çantamı açtı baktı kziima su veryorim abla bna da ver git anne ne syle abisi geliyor susadım dyor ağızdan ağıza olmaz dyorim annesi anahtri veryor gidin evden için gelin dyor çocuk koşuyor evde içiyor koşa koşa terliyor ben kackere dedim arkadsima yanlış anlama al yanına günah susuyor kız unityorim yalandan hergun  hergun ne unutuyorsun çocuklar susuyor bide bizden istiyor kızım bı dindurma yedi ama parkta hiç kmse asla yoktu o kız geldi kızıma dyor çabuk buraya gel dondurmadan bna ver ben yiyecem şok oldum herkesin arbasina bisikletine biniyor tek tek milletin topunu alıyor annesi çok pis alistrmis millet korkudan elini çantasına atamıyor ya
(9,916 puan) tarafından
Sen iyi dayaniyorsun ben kadına ve çocuklarına kızıp azarlardim uğraşamam miletin çocuğu ile
0 oy
(224 puan) tarafından
Ay bende carprazimda park var giriş kattayiz oğlum girse eşim balkondan verir ama ben yan carpraz çanta taşıyorum su kraker vs. Ya imdadr hep 
(5,961 puan) tarafından
Benimde valah ama yiyecek koyamiyorim ki millet çocuğu başımda bekliyor o dyor bna ver o Dyor bma ver bitti çok çingene pis alistrmslar
0 oy
(2,261 puan) tarafından
ayy sürekli çantamda taşıyorum da keşke içseeee ,9 aylık zar zor iciyiriyorum suyu ya
0 oy
(51,324 puan) tarafından
nadir almayi unuturum ondada mutlaka disardan alirim
(5,961 puan) tarafından
Benim büyük su matarasinda valah devamlı asla unutmiyorim doldurup öyle cikiyorim daha adım atmadan kızım su dyor
0 oy
(1,903 puan) tarafından
Bn alıyorum ewden gtrmyorumda
(5,961 puan) tarafından
Valah evden geutryorum ben
0 oy
tarafından
Canım kapionune e bile çıkarken su alyorum yanıma vede ıslak mendil alıyorum...
(5,961 puan) tarafından
Yemin bende
0 oy
(523 puan) tarafından
Düşüncesizlik yada unutkanlık yada umursamama bilmiyorum hangisi 
(5,961 puan) tarafından
Bir unutsun iki unutrusun sürekli olmaz ki o cocuguda düşünmek lazım
(523 puan) tarafından
Al kadını karşına konus. Belki işe yarar
0 oy
(605 puan) tarafından
O sırada bakkala bile matarasıyla giden kızım:)) 
(5,961 puan) tarafından
Valah bizim hep cantamizda
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Bende mendil su yedek üst bile götürüyorum bazen bakıyorum bazı anneler iki çocukla gelir küçük hir çanta elinde ne su var ne mendil var nede üst 

Kızım kendini pisletir degistirim yecek alırım veririm ama çocuklarına hiç birşey getirmiyorlar tersine başka kadınlarla dedikodu ediyorlar anlamıyorum bende
(5,961 puan) tarafından
Valah öyle bir damla su getirmiyorlar geçen bir kadın parka gelmiş oglu anne su su su snra yok ortyoruz ne susadın sende yalandan bilmem ne eve gitiler bide başkasından görünce istyorlar
0 oy
(1,648 puan) tarafından
Bide şu yaz gününde olacak iş mi, anne dediğin çocuğun her türlü ihtiyacını düşünür, düşünmekte zorunda, yedek kıyafet, su, atıştırmalik ama içinden gelmeyene zorla yaptıramazsin ki ...
(5,961 puan) tarafından
Kesinlkle bide bişey degl bizden istyorlar ağızdan ağıza olmaz ya
0 oy
tarafından
Ay biz içiyoruz bitiyor yine alıyoruz
(5,961 puan) tarafından
Valah bizim buyik evw gelene kadar btyro
0 oy
(519 puan) tarafından
Sırt çantası ile dolaşıyorum. Su ıslak mendil oyuncak atıştırmalık kiyafet ne ararsan var yani. Çocuğum ne isterse çantada. Ve surekli böyleyiz. 
(5,961 puan) tarafından
Benim bu 3. Çantam valahi sırt çantası na geçtim milet rahat anam getrmiyorlar
(519 puan) tarafından
Ewet bazı insanlar böyle malesef.

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 532 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde LMihrace (7,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 264 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Poyraz Mira Moms (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 609 göst.
0 oy
7 cevap 397 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...