0 oy
418 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,486 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz meme kanseri için tedavi göreceğim . İki gün önce Pet çekimi oldu. Dua edin ne olur başka yerimde de olmasn sadece memede olmasina da raziym:( instagram ve tiktokta karşıma hep kanserden ölenler çıkıyor.. kapatmayı bile düşünüyorum sosyal medyayayi .. suan düşüneceğim şey bu değil biliyorm ama insan yinede korkuyor. 2 yaşında Bi kizm var .. instagram da Bi yoruma denk geldim. Annem de tedavi gördü suan çok iyi ama onu ziyarete gelen kim varsa hepsi öldü annem yaşıyor yazmıştı kiz.. eceli gelen ölür evet doğru ama iste insan anne olunca korkuyor. Ölümden değil ama kızım daha çok küçük diyorm onunla göreceğim güzel günler var. Okulu var lisesi üniversitesi var diyorm.. bunları düşünürken de günah mı işliyorum bilmiyorum Rabbım affetsin.. benm etrafımda annemin dayısının karısı var ne kanseri idi bilmiyorum ama bayadr yaşıyor v3 suan cok iyi.. amcam 12 sene once akciğer kanserinden vefat etti ama 1 sene yaşadı..  sizin etrafınzda var mi kanseri atlatıp uzun süre yaşayan...?

16 Cevaplar

0 oy
(13 puan) tarafından
Benim amcama 25 sene once akcıger kanseri denildi, 3 amelıyat sayısızda kemoterapi aldı, bir amelıyatta hatta kaburgası kırıldı tekrar amelıyat oldu, kendısı 14 yasında sigaraya baslamıs ve bu yasanılana ragmen sıgaraya devam eden 76 yasında bir adam, benım tek gordugum asla ölecegını dusunmedıgı, ınsanlar etrafında aglar ağır yakarken balkona çıkar sıgarasını yakıp kahvesını içerdi, o yuzden bana göre kanser tamamen motıvasyon ve psıkolojıyle baglantılı, cok zor anlıyorum ama atlatacagına vucudunun bunu yenecegıne inan, Rabbım şifa versin
(1,486 puan) tarafından
Hey maşallah amcana.. kesinlikle canım moral motivasyon ve inanmak. Çok şükür motivasyon olarak iyim suan. İnsanlar acir gibi bakmasa daha da iyi olacagm da :)
(13 puan) tarafından
İnan ki rahmetlı babanem amcama bakar aglardı, ben cocuk kaybıyla yasayamam ölürüm derdi amcam da ana zaten önce sen ölürsün utanmadan benden sonrasını mı hesapladın derdi :) amcama aglayan ah vah edenlerın yarısı mefta suan, Rabbımın hesabı başka cunku, sende sana acıyanları tersle hıc gocunma
(1,486 puan) tarafından
O kızı yorumu geldi şimdi aklıma da :)) Allahim en güzelini bilir. RABBIM SAĞLIKLI uzun ömürler nasip etsin hepimize inşallah..
-Reklam-
0 oy
(1,195 puan) tarafından
Neredeyse arkadaslarimin yarisi meme kanserini 10 sene once yenmis kisiler.Simdi turin kontrollerini yaptiriyorlar.Ben onlarla tanistigimda hic bilmiyordum bile eskiden bu hastaligi atlattiklarinı o kadar gayet normale donmus hayatlari.
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun Hucurat süresini bol bol okuyun hatta suya okuyup için birde şifa ayetleri var onları 
(1,486 puan) tarafından
Okuym canım. Allah razı olsn
(1,474 puan) tarafından
Cümlemizden zilhicce ayı mübarek hac zamanı Rabbim şafi ismiyle şifa versin büyüklerin duası üzerine olsun
0 oy
tarafından
Eşimin yengesi 4. Evre kanseri atlattı ve aşırı dikkat ediyor kendisine 8 yıl oldu atlatalı çok sık kontrole gidiyor 
(1,486 puan) tarafından
Maşallah canım. ALLAHIM sağlıklı uzun ömürler versn inşallah..
0 oy
(5,096 puan) tarafından
Canım sana şunu anlatayım annem önce tiroid kanseri dendi ameliyat oldu iki üç yıl tedavi gördü sonra rahim kanseri oldu ameliyat oldu 9 yıl geçti aradan Allah a binlerce çok şükür tedavileri bile bitti sadece yılda bir kez kontrol amaçlı pet çekiliyor okadar herşey rabbimin elinde ne derse o olur tevekkül et evet dışardan kolay gelir bize söylemesi ama senin elinden de bizim elimizden de birşey gelmez dua dua dua 
(1,486 puan) tarafından
Dua kaderi değiştirir derler gerçekten oyle.. maşallah annede canım. Dualarınızi beklerm
(5,096 puan) tarafından
Allah razı olsun canım rabbim dermansız dert vermesin dert verip derman aratmasın çocuğun yüzü suyu hürmetine sağlığına biran önce kavuş inşallah
(1,486 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Böyle bir durumda Önemli olan moral ve kendine bakman motivasyonunu yüksek tutacaksın ben kanserim ay öleceğim Aysu Ay bu diye düşünmeyeceksin dimdik duracaksın senin 2 yaşında bir çocuğun var Onun için mücadele vereceksin ve buraya da yazacaksın kanseri yendim diye dualarım seninle
(1,486 puan) tarafından
İnşallah canım.  Buraya yazmayı çok istiyorum.. Allah razı olsn
(1,439 puan) tarafından
Bende o yazıyı hep bekliyeceginmm
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Benim babam 2 sene savaşabildi kanserle vefat etti. Ama babamdan önce annemin kuzeni aynı kolon kanseriydi o atlattı hâlen yaşiyo. Halamın eşi ben daha dünyada yokken kanserden ameliyat olmuş bağırsak ve böbreği alınmış uzun yıllar yaşadı. Etrafımda kanseri atlayıp uzun yıllar yaşayan var. Rabbim şifa versin inşallah evladına bağışlasın. Kimi uzun yıllar yaşiyo kimi bir kaç ay veya yıl nasip ten öteye yol Yok 
(1,486 puan) tarafından
Basın sağ olsn canım. Kesinlikle öyle. Dün bizim köylü biride ise gitmek için otobüs beklerken kalp krizi geçirmiş vefat etti. Daha 40 yaşında belki var yok.. eceli gelen ölüyor..
(10,468 puan) tarafından
Sen kafana takma her zaman en güzelini düşün bu hastalık da en önemli şey moral motivasyon. Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Annemin arkadaşıda meme kanseri idi bundan 16 yıl önce fln kemoterapi gördü ameliyat oldu yıllar geçti masaAllahi var çokta iyi  hata ondan sonra çocuk doğurdu. Şuan 50 yaşında 
(1,486 puan) tarafından
Ya maşallah subhanAllah ona..Allahim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ona bize hepimize
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Teyzem rahim kanseri atlattı hala yaşıyor. Eşimin babaannesi meme kanseri atlattı tek göğsü yok ama 76 yaşlarında hala yaşıyor.
(1,486 puan) tarafından
Maşallah onlara. Darısı benm gibi olan herkese inşallah..
(1,749 puan) tarafından
Gönlünü ferah tut.
0 oy
(2,315 puan) tarafından
Dua, sadaka ve olumlu düşünce.. 3-4 yılık ömrü düşünülen bir kanserdi benimki. Çok Şükür 5 yıl oldu. Kurtuldum diyemiyorum,doktorum o kadar rahat bırakmıyor ama hayata devam ediyorum.
(2,315 puan) tarafından
3 tane. Ameliyattan sonra tüp bebek tedavisiyle ikiz sahibi oldum
(1,486 puan) tarafından
Maşallah canım benim..  Yumurta dondurma işlemi yaptirmis miydin
(2,315 puan) tarafından
İlk çocuğumda tüp bebekle oldu. Onun zamanından dondurulmuş embriyom vardı
(1,486 puan) tarafından
Allahim sana bağışlasın canım benim. Suan nasılsın ilaç vs bizey aliyor musn
(2,315 puan) tarafından
Amin,hepimizinkileri. Hayır kontrolüm oluyor. Bide Ankara ya kan tahlili yolluyorz arada
0 oy
(8,018 puan) tarafından
Anneannem kanser atlattı rahim kanseri olmuştu sürekli kanaması oluyordu yani 65 yaslarindaydi o zamanlar ilk tetkiklerde çıkmadı sonradan çıktı kanser olduğu baya bir zaman tedavi gördü kemoterapi gördü iyileşti cok şükür 73 yaşında şimdi o yasta atlattiysa sen de atlatirsin Allahın izniyle moralini hep yüksek tut anneannem sanki hastalığı yokmus gibi davrandı hep aklına olumsuz düşünceler yerlestirmedi en basta moral zaten ayakta tutuyor
0 oy
(1,477 puan) tarafından

Allahım acil şifalar versin canım benim kızına ve sevdiklerine bağışlasın bu mübarek gece hürmetine <3 benim çevremde çok fazla var meme kanseri olup şuan sağlıklı yaşayan. Babamın kuzeninin eşi ben çocukken duymuştum meme kanseri olduğunu ve göğüslerinin alındığını. Şimdi benim de çocuklarım oldu onun kanseri olduğunu öğrendiğim yaştalar. Şükürler olsun sapasağlam torun seviyor o yengemiz şuan. Annemin de gün arkadaşı meme kanseriymiş yıllardır çok şükür sağlıklı. Rabbim korktuğun yere uğratmasın. 7 aylık hamileyim bol bol dua edeceğim inşallah sana<3

0 oy
tarafından
Canım her kanser hastası olan tanıdığıma verdiğim bir ornek var öncelikle kadına maşallah demek istiyorum. Arkadasimin annesi kucuklugumden beri tanırım kadını on sene önce akciğer kanseri teşhisi konuldu ve kadın o kadar güçlü durduki hayatı yasamayi bırakmadı onu atlatti. Sonra on yıl içinde belki beş altı kere başka yerlere sıçradı malesef kanser ama hep kontrol altında olduğundan en başta yakalanıp mudahale ediliyor ve şükür onu da atlatıyor. Gecen arkadasimla görüştüm hatta tatil planı yapıyorlardı ailecek.

Ve bu kadının sırrının kesinlikle moral ve yaşama sevinci olduğunu düşünüyorum. Kadıni ne zaman görsem çok neşeli ve o kadar ağır ameliyatlar atlattı hiç hastalık psikolojisine girmedi yeri geldi dalga geçti kanserle. Bazen herkese soylemediler. Ahhlar vahhlar duymamak için. Ve bunun güzel sonuçlarını aldı şükür.

Sana tek tavsiyem moralini yüksek tut. Hastalık psikolojisine girme. Etrafında saçma sapan konuşan insanlardan uzak dur. 

Üstelik meme kanseri çok daha hafif atlatilan kanser türünden beri. İçini ferah tut Allah'a sığın. Rabbim seni evladına bağışlasın. Çok guzel günleriniz olsun inşallah ❤️
0 oy
(1,364 puan) tarafından
Canim teyzeme 2007 yılında rahim kanseri teşhisi kondu. Şuan hala yaşıyor ve sağlıklı. Asıl onu geç eşimin teyzesi son evre pankreas kanseri. Rutin bı kontrolde öğreniyor kanser olduğunu 3 senedir tedavi görüyor ve şuan sonuçları tertemiz maşallah. Bide eşimin teuzesi o kadar stresli ve zor bı yasaki var ki. Doktor bile dedi ona sen nasi sevap isledin de bu hastalığı atlatabildin diyen suan sadece belirli zamanlarda kan verip rutin kontroller yaptırıyor. Kendi teyzemde aynı şekilde. Şuan iyiler çok şükür ki. 
(1,364 puan) tarafından
Bilirsin belki pankreas kanseri en tehlikeli ve atlatmasi zor bı türdür. Eşimin teuzesi atlattı. Üstelik hastalığını öğrendikten 20 gün sonra annesini kaybetti.
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Hilal vallaha dayaklıksın sen kızım ne işin var sosyal medyada bu tarz videolarla senin sen şuan oturup tadını çıkar çocuğunla eğlen düşünme canım yazık etme kendine kanserin en büyük düşmanıdır stres bu tarz düşünceler var benim tanıdığım 67 yaşında yakalandı hemde tesadüfen öğrendiler kadın güle oynaya terapiye gitti şimdi fık fık torun peşinde geziyor senin morale ihtiyacın var lütfen sosyal medyayla kafanı kurcalama bir ara onkolojide çalıştım bak sana şunu söyle bilirm ki gerçekten kafandan atıp hayatına devam ediyorsun ozaman daha çok tutunuyorsun emin ol en temel tedavi hayatı sevip tadını çıkarabilmek zorlacaksın illaki kimse kolay diyemez ama sonra diceksin ahh evet bitti gitti beni hayata bağlayan eşim hayatımı sevmem oldu hemen kalkıp kendine geliyorsun kötü düşüncelerini siliyorsun ailen için hayatın tadını çıkarıyorsun yanındayız korkma Allah'ım sana şifa versin kafanıda sakın ölmüş kalmışla yorma kimin ne olacağını bu hayatta bilemiyoruz malesef son evreden dönen mutlu mesut ayrılan kişiler gördüm hatta meme kanseri olup lise aşkını bulan 40 yaşında kanseri yendiği gün telli duvaklı nikah kıyanıda güçlüsün lütfen güçlü kal sevgilerle ❤
0 oy
(6,938 puan) tarafından
Canım herşey psikolojide başlar sakın öyle kötü düşünme babamlarin bı akrabası kadının iki memesini de almışlar ve ben kendimi bildim bileli o kadın öyle 24 yaşındayım görümcemin eski kocası kanseri yenmiş çok sonra kalp krizi geçirmiş yani hemen karaları bağlama iyi düşün iyi olsun sen yaparsın bunu da atlatırsın Rabbim sifani versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
22 cevap 538 göst.
29 Nisan 2023 Diğer kategorisinde SL (1,160 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kimbilirdi ki (449 puan) tarafından soruldu

410,839 soru