0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (498 puan) tarafından
Bu durumla karşılaşan var kı antibiyotiktrn sonra kusma olayı,siz naptınız bu durumda.

İdrar yolu enfeksiyonu için Dr yazdı dün bugün yemekten hemen sonra verdim 3 sn geçer geçmez ne yediyse kustu çünkü acı tatlı karışık. Ama 1 yaşındayken de vermiştim gr düşüktü kusturmadı severek içmiştim fakat   kusuyor şimdi şaştım kaldım napsam ısrar etsem mi vermekle ya da bıraksam bitkisel yollara mı başvursam ilerler diye korkuyorum. Bugün göz torbaları aniden morardı kakasında mukus gördüm. Başka antibiyotik mi yazdırsam

2 yaş

5 Cevaplar

+1 oy
(3,513 puan) tarafından
Antibiyotik içerken benim oğlum da kusuyor başta ama sonra alışıyor. Şırıngayla biraz biraz ver zorlada olsa. Vücudundaki enfeksiyonu atamaz yoksa çocuk daha kötü olabilir. 
(498 puan) tarafından
Hepsini vermeyeyim mi birden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Karnı aç kaldığı için kusar antibiyotiği 
tarafından
Aaa gözlero morardı yazmışsın bir de bokunda mukus alerji yaptı belki antibiyotik acile git Allah korusun
(498 puan) tarafından
Yan etkileri diyor mukusu için ama gözleri bilemedim içirdik ama az bişey yuttu vermeye korkuyorum yine de vermem gerekiyor
0 oy
(1,375 puan) tarafından
Bence bırakmalısın canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin. Antibiyotiğin faydası kadar zararı da var. alternatif tıptan faydalanabilirsiniz. 
(498 puan) tarafından
Onu da düşünmüyorum değil ama 2 yaş için neler yapabilirim ki
Sağol teşekkürler
(1,375 puan) tarafından
Misvak hatun diye bi sayfa var udi hindi yağı var ben sürekli ordan alıp damlalık olarak da normal şişede de aldım kullanıyorum. Ateş düşürmek için yine bu yağdan ayağına göğsüne sırtına sürüyorum. Bir çay kaşığı içiriyorum. Çörekotu yağı da var. Ben memnun kaldım çok şükür. Biraz tadı acı o yüzden çok severek içmiyorlar ama yine de antibiyotikten iyi doğal sonuçta. Başka sayfalar da var evvahe doğal sayfası da satıyor ordan da aldım o da güvenilir. Belki duymuşsundur. Allah çocuklarımıza şifalar versin. Her hastalandıklarında biz de onlardan çok acı çekiyoruz.
(498 puan) tarafından
Sağol canım bunu araştıracak içmedi 4 gündür kusturuyor bakacam bunlara
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Veren doktora git sor ona göre devam et ve şırınga ile az az ver birden verme benim büyük kızımda kusardı az az verirdim şırınga ile ellerini kollarını tutarak veriyordum 
(498 puan) tarafından
Artıl öyle yapacam ablam da az yedir sonra antibiyotik ver sonra tekrar yediririm midesi doluyken kusturut dedi
0 oy
(4,867 puan) tarafından
Doktora gitmelisin ya ölçeği azaltır yada başka antibiyotik yazar 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 115 göst.
0 oy
43 cevap 1,287 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 117 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Susam (4,381 puan) tarafından soruldu