0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde (554 puan) tarafından
Hümeyra boga cildiyecidir ama bir türlü randevu yok kaç aydır almaya calisyorum alamıyorum randevusuz bakıyormu sabah erken gitsem fiş kesem işte her doktor fiş kesmiyor randevulu istyr bu seferde boşu boşuna gitmek istemiyorum Adana da yaşayan var bilgisi olan

2 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından
Huyu huu kizlar hiç kimse adana da yaşamıyor mu yardımcı olsanız sevinirim 
-Reklam-
0 oy
(17,738 puan) tarafından
Adanadkau en iyi cildiye doktoru diyebilirim o kadın için. Malesef ona randevu almak çok çok zor. Fisle hasta kabul edeceğini sanmıyorum ama sen sabah erkenden gidip şansını dene bence
(554 puan) tarafından
Bazı doktralr randevusuz bakmıyor ya nasıl öğrenebilirim randevulu randevusuz baktığını iki çocuğum var git gel rezil olurlar 2 donmuş git gel uzaklığında bende sonradan öğrendim doktoru peki yüzdeki siyah etsiz benleri etli benleri aliyormu lazer le falan bilgin varmı cevrnde falan da giden adanadayim yeni öğrendim
(17,738 puan) tarafından
Nerede oturuyorsun Hümeyra boğa sabit degil zaman zaman görev yaptığı hastaneler değişiklik gösteriyor. Benleri alıp almadığını bilmiyorum
(554 puan) tarafından
Adana'da oturyrm cnm Hümeyra şuan da Seyhan devlet Hastanesi'nde randevu aliyrm Seyhan dyrm adını soylyrm boş yok dyr olmzsa soylemezmiydi
(17,738 puan) tarafından
Adana'da nerde. Sabit olmadığı için farklı hastanelerde de hizmet veriyor. Seyhan devlet Hastanesi'ne bağlı ek hizmet binalarına da bak. Mesela bazen eski kadın doğum ve çocuk hastalıkları Hastanesi'ne gidiyor meydanın ordadır hastane. Bazen marsaya gidiyor vs vs
(554 puan) tarafından
Adana Seyhan cnm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 172 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 135 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (787 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
0 oy
14 cevap 828 göst.
24 Mart 2020 Moda kategorisinde Ceylanin annesi ❤❤ (157 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,700 soru

23,669,162 cevap

309,436 kullanıcı

...