0 oy
226 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (316 puan) tarafından
Icerdeydim mutfaktan almiş sıkıyordu yere dogru elleri kokuyir azgini kokladim koku var ama sordum 2.5 ysinda evet hayir diyor korkiyorum az kokuyor agzi ne yapmam laizm evdeyim kardesimin cocugu da benimle bakiyorum

9 Cevaplar

0 oy
(1,472 puan) tarafından
Hemen doktora götürün çık geçmiş olsun zehir hattını arayın mutlaka 
-Reklam-
0 oy
(13,432 puan) tarafından
114 u ara sor ama hastaneye gotur diyeceklerdir. Deterjanları asagilarda birakmayin lutfen ya. Benimkiler dolabin en ustunde inip cikip aliyorum
(316 puan) tarafından
Aradim hstaneye yonlerndirdi ama iyi birseyi yok sükür
0 oy
(4,023 puan) tarafından
Canım en yakın sağlık kuruluşuna götür hemen. Camasir suyu bu icildiyse ya zehirler ya tahriş eder cocuk taze daha
0 oy
(4,916 puan) tarafından
Kutusuyla beraber doktora gitmen lazim
0 oy
(22,306 puan) tarafından
Hemen hastaneye gidin
0 oy
(961 puan) tarafından
Kusma falan olursa tehlikeli. Sanmıyorum yediğini içtiğini eliyle almış olabilir 

Hastaneye gitmeniz de fayda var her ihtimale karşı tomografi falan çekerler yutak borusuna bakarlar belki geçmiş olsun 
(316 puan) tarafından
İslem yapana kadar 1 saat sürmüştü zaten o zaman kadar hiç kusmadi
0 oy
(4,328 puan) tarafından
Hic zaman kaybetme hastaneye gotur. Cok agir birnkimsayal riske atma
(316 puan) tarafından
Götürdum icmemiş şükürki iyi durumu hem gidee kadar da kusmadi  ben nasil bir hayata düştüm gercekten suçluyum ama kimse anlamiyor yargsiiz infaz yapiyorlar bilerek yaptim gibi yorum yapiyorlar
(4,328 puan) tarafından
Bazilari gercekten cok kirici olabiliuor ama evet bu tarz seyler ulasilabilir yerde olmamali canim. Sevindim icmemesine bununla gecmis olsun.
0 oy
tarafından
Çok ama çok büyük sorumsuzluk hem kardeşinin çocuğu var hem senin ve çamaşır suyunun ulaşılır bir yerde olması nasıl bir tevekkatlik ve ağzı kokmasina rağmen hastaneye acil gitmemenin bi tarafina zor gelmesi pes doğrusu hakikaten bazı çocuklar Allah'a emanet büyüyor belki linç ediyorum diye kızanlar olacaktır ama çocuk konusunda dayanamıyorum bengay yiyen birisine de çok kızmıştım iki sene önce burda oda beddua etmişti bana
(1,110 puan) tarafından
Bence çok haklısınız çok büyğk bir sorumsuzluk var ortada
(316 puan) tarafından
Niye böyle söylüuorsun ben oğlumu 37 derece ateşde bile götutüyorum aman birsey olmazsin diye goturdum icmemiş iyi gercekten böyle düşünmeniz çok hata
(1,110 puan) tarafından
Sorun çocuğun o çamaşır suyuna ulaşabilir olması zaten içip içmemeai değil mesele
(316 puan) tarafından
İşte siz böyle kafaya sahip oldugunuz sürece daha çok insanin günahini alirsiniz kimse kimseye helede evladima bu kotülüğü yapamaz ama sözüm anne olanlara ineternet annesi olanlara değil ben evladimin kilina zarar gelsin istemem ben annemi babami kaybetmiş insanin hicmi vizdaniniz sızlamiyor ya yazarken mutfagim yuksek sandelye felan da yok masam yok kapim kapali olur bir şekilde almiş ki zaten alir almaz hstaneyr götürdük allahtanki hicbirseyi yokk arkadaşmiz diyorki ben birine daga dedim bana beddua atti cünkü insanlari böyle yargilarsaniz tabikide atar bende brsy demek istemiyorum sizin gibi ve sizin gibilerinin anlama şansi yokkkkk çünkü bakkkk bennn hstaneden cikmayan insanim postlarim heo oğlumla ilgilidir yazik size yazik bende kendime kizdim perisan oldum hataliyim ama bunu bu kadar kötü niyettli söylemebiz düşünmeniz ayri bir saygisizlik
(1,110 puan) tarafından
Kötü bir niyet yok ortadaki sorumsuzluk olduğunu söyledim sadece siz de kendinizi suçladığınıza göre belliki bunun farkındasınız. Ders aldıysanız ne mutlu Allah size bağışlasın evladınızı. Anneniz babanızın da mekanı cennet olsun ama her eleştiriyi de böyle düşmanca algılamayın. Benim başıma gelse benim evinde de çamaşır suyu çocuğun ulaşacağı yerde olsa bu da benim sorumsuzluğum olur
0 oy
(8,556 puan) tarafından
Ağızlarını kilitli tutman lazım canım büyük hata. İçmiş olabilir söylemiyor mu evet hayır mı diyebiliyor sadece 
(316 puan) tarafından
Konuşuyor evet ama sordugumda ictinmi annem dedim evet dedi bunu böyle agzina koydun mu dedim hayir dedi zaten o sirada hazirlaniyordum allahtanki birşeyi yokkk evet hataliyim rabbim korusun evlatlarimizi ama bende bir anneyim görmedim görsem izin verirmiyim bazilari cok canimi yakti yorumlarda sanki bilerek yapmisim gibi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,749 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (598 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,025 soru

23,953,109 cevap

325,298 kullanıcı

...