0 oy
340 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (572 puan) tarafından
Telefonu çaldı mutfağa gidip konuşurken bende çay koymaya gitmiştim bana gelmiş telefondaki arkadaşına  bilseydim sana gelirdim şimdi misafirlikteyim dedi hoş mu sizce 

12 Cevaplar

+3 oy
(2,253 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bilseydim sana gelirdim derken birşey olmuş aslında oyüzden öyle denilmiş. Keşke sana gelseydim dememiş bilseydim sana gelirdim deniliyor. Birşey olmuş yani ben çok takılmazdım. Hatta ben sorardım önemli birşeymi var canım diye önemli birşeyse özel bir gün hastalık yada can sıkıntısı üzüntü gibi birşey hatta istiyorsan git benim için sıkıntı yok derdim.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncesini bilemeyiz belkide diğer arkadaşı o ara, keşke bana gelseydin çocuk hasta sen ona bakarsın ben temizlik yapardım vs. Demiştir.
(572 puan) tarafından
Hiç zannetmiyorum
0 oy
(339 puan) tarafından
Belki karşıdaki kişi güzel bişey yaptığını anlatmıştır yada birileri ona gitmistir
0 oy
(586 puan) tarafından
Neyi bilseydi ona giderdi acaba onu sorsaydın cnm 

Ben olsam asla kesinlikle bidaha davet etmezdim 
(572 puan) tarafından
Birilerini ona gelmiş anladığım kadarıyla hülyayı da çağırsaydın demiş o kişide bana gelen hülyayı aradı benim anladığım çünkü tuh önceden bilseydim sana gelirdim dedi
0 oy
tarafından
Karşı tarafla ne konuştuğunu bilmeden yargılamak doğru olmaz.  Onu siz mi çağırdınız yoksa kendisi mi gelmek istemişti? 
(572 puan) tarafından
Ben davet ettim
tarafından
Yani olabilir canım belki seninden daha çok seviyordur diğer kişiyi ama herkesin vardır böyle daha çok gitmek görüşmek istedigi birileri o olmayınca sana gelmiştir sonra da keske demiştir çok takılmamak lazım bir dahakine sen çağırma kendi gelirse gelir gelmezse kendi bilir
0 oy
(17,334 puan) tarafından
Konuşmanın içeriğini bilmediğini için alınıp gücenmezdim
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Ben alınmam ya gönlü kırılmasın diye öyle söylemiştir belki
0 oy
(999 puan) tarafından
Ben olsam iyi kötü neden denmiş olursa olsun çağırmazdım bende gitmezdim evine bidaha
0 oy
(2,280 puan) tarafından
Ben ters bişey göremedim valla bazıları tribe girmek için yer arıyo sende öyle gibi hissettim bende ne gerek var derse desin
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Önemli bir şey olmuştur olayı bilseydim sana gelirdim demiştir yoksa çağırdığını bilsem ona değilde sana gelirdim değildir bu. Zira kimsenin bu kadar kaba olduğunu düşünmeyi istemem 
0 oy
tarafından
Sana gelip telefon mu oynuyo sohbete degilde telefon oynamaya gelmiş çağırma böylesini sende 
0 oy
(20,548 puan) tarafından
Belki önemli bşey olmuştur ben çok takılmam 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 467 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
0 oy
33 cevap 766 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 647 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,902 soru

12,323,832 cevap

39,050 kullanıcı

Kategoriler

...