Canım muhtemelen **** olmuş çocuğun yani bence bir cildiyi bayramdan sonra ya da bugün randevu bulabilirsen sil git yani cildiyede bir cihazla bakıyorlar hani **** böceği falan var mı diye o yüzden bence **** yani çünkü benim kızımda da vardı bende de var şu an kaşınmaktan ölüyoruz yazın daha da artıyor yani işte benim kızım da ilk Erzurum'dan İzmir'e geldiğimizde kızım senin kızın bacaklarından daha çok anlatamam çocuğumun suratı bile görünmüyordu çocuğumun suratı bile değişmiştik kırmızı olmuştu herkes sıcaktan dedi ama sıcaktan değildi çünkü izmir'deyken şey erzurum'dayken u****vardı İzmir'de daha da arttı ondan sonra İstanbul'a geldik şimdi uyuzu işte koltuk altında sadece bir çıkıyor sonra ben tedavi uyguluyorum sonra gidiyor ben kendime de tedavi uyguluyorum ama kendimde hiç öyle gitmedi yani şu anda hamileyim ilaç da kullanamıyorum yani hap olarak ilaç kullanamıyorum hap kullansaydım büyük ihtimalle hem hap hem de krem kullansaydım geçerdi ama şu an hamile olduğum için ilaç da içemiyorum