0 oy
304 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (306 puan) tarafından

image

Kızlar hastaneye gittim sıcaktan dedi doktor ama ilk defa böyle bir şey başıma geliyor ki evde çorap falan da giydirmiyorum ne yapmam lazım nedir bu 

image

7 Cevaplar

0 oy
(1,417 puan) tarafından
Ellerinde ayaklarının altında falan var mı. El ayak ağız hastalığı olabilir mi acaba
(306 puan) tarafından
Ellerinin üstünde var ama hiç bir şeyine bakmadan sıcaktan dedi gerçekten anlamıyorum bide ayakları vücuduna göre daha kızarık
(14,247 puan) tarafından
El ayakta ellerin içi üstü ayakları ve ağız kenarlarında oluyor
Ve ateş yapıyor  varmı öyle
-Reklam-
0 oy
(306 puan) tarafından
Kızlar lütfen bakar mısınız 
0 oy
tarafından
Canım muhtemelen **** olmuş çocuğun yani bence bir cildiyi bayramdan sonra ya da bugün randevu bulabilirsen sil git yani cildiyede bir cihazla bakıyorlar hani **** böceği falan var mı diye o yüzden bence **** yani çünkü benim kızımda da vardı bende de var şu an kaşınmaktan ölüyoruz yazın daha da artıyor yani işte benim kızım da ilk Erzurum'dan İzmir'e geldiğimizde kızım senin kızın bacaklarından daha çok anlatamam çocuğumun suratı bile görünmüyordu çocuğumun suratı bile değişmiştik kırmızı olmuştu herkes sıcaktan dedi ama sıcaktan değildi çünkü izmir'deyken şey erzurum'dayken u****vardı İzmir'de daha da arttı ondan sonra İstanbul'a geldik şimdi uyuzu işte koltuk altında sadece bir çıkıyor sonra ben tedavi uyguluyorum sonra gidiyor ben kendime de tedavi uyguluyorum ama kendimde hiç öyle gitmedi yani şu anda hamileyim ilaç da kullanamıyorum yani hap olarak ilaç kullanamıyorum hap kullansaydım büyük ihtimalle hem hap hem de krem kullansaydım geçerdi ama şu an hamile olduğum için ilaç da içemiyorum
tarafından
U ya u z
0 oy
(11 puan) tarafından
Aaaa benim oğlumda da iki gündür çıktı ama sırtında ,bende dedim sıcaktan mi acaba
0 oy
(4,720 puan) tarafından
Allerji olabilir mi canım bnım kızda da bahçe çileği yıyınce cıkmıstı ıkı sefer
0 oy
(384 puan) tarafından
Kaşıntı varmi
0 oy
(522 puan) tarafından
İsilik gibi duruyor üstünü ortmeyin nemlendirici Krem Fito fln sürün 

İlgili bir soru bulunamadı

403,841 soru

12,098,321 cevap