0 oy
209 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (436 puan) tarafından
Geçen hafta kan sonucumda 740 çıktı.Bugün hastaneye gittim.kese göründü ama kalp sesini dinleyemedik. Doktor gebelik var haftaya gel tekrar dinleyelim dedi.  Başına gelen var mı süreciniz nasıl ilerledi. 

12 Cevaplar

0 oy
(304 puan) tarafından
Normal 9.haftada bile duyabilirsin. Kızımda 7+6da duyduk bu gebeliğimde ben 9.haftamda gittim bilerek erken gidince insan stres oluyor
(436 puan) tarafından
Bekleyemedik daha fazla bayram müjdrsi verelim dedik
(304 puan) tarafından
İlk olunca öyle oluyor kızımda pozitifi görünce hemen gittik 5 haftalıktı kese var bebek yok 2 hafta sonra gel diyince başımdan aşağı kaynar su dökülmüştü kuzenim doktor onu aramıştım hemen o da küçük olduğu icin normal demişti. Sonraki kontrolde duymuştum :) saĝlıkla gelsin bebişin
(436 puan) tarafından
Amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(5,280 puan) tarafından
Benim 7+3  te kalp atışını duydum seninki 6 harftalik daha erken cnm genelde 7 den sonra duyurlur
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Normal olabiliyor kesenin icinde bebek olmasa bile sıkıntı değil 10 hafta bekleyebilirsin. Bebek gözükmezse gel düşük sonlandıralım denilirse 8 haftaya kadar gözükmezse kalbi duyulmazsa sakın yapma 10 haftaya kadar bekle. Kese gozuktuyse tehlikeli bir durum olmaz beklemende. Başka doktorada gidebilirsin ben 8 hafta da kesenin içinde bebek gördüm kalbini dinledim.
(436 puan) tarafından
Bu bayramda ailelerimize söyleyecektik. Gevesimiz de çoktu. Kalp duyulmayınca moralim bozuldu
0 oy
(745 puan) tarafından
Ben 7 haftada keseyi 9 haftada kalp atışını duydum 
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(483 puan) tarafından
normal cnm endişe etme haftan küçük oldugü için en geç 7. haftada duyarsin insaallah
(436 puan) tarafından
İnşAllah
0 oy
tarafından
Kardeşimin tam 9+2 de duyuldu o sürece kadar bir devlet bir özel ve en son üniversite hastahanesine gittiler.  Daha 6 hafta çok erken yani birkaç hafta durun kontrolleri ihmal etmeyin ve başka doktora gidin başka cihazla başka gözle bakılsın 
(436 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(32 puan) tarafından
Sknti olmadı duydunz İnseAllah demi 
0 oy
(6,003 puan) tarafından
6 hftada kürtaj oldum kalp sesi yoktu dye bebek ve kese de vardı herşeyde ilk başta normaldi hfatsi ilerlemiyordu hiç inşallah duyarsın 
0 oy
(1,991 puan) tarafından
Kızımda 6 haftalık duymuştum bende dün gittim 6+6 gün ama duymadım doktor USG cihazı eski model vede çok zayıfsın falan dedi eve geledim 
0 oy
(259 puan) tarafından
Benim iki aylıktı kalp atışını duydugumda canım olabilir
0 oy
(992 puan) tarafından
Daha erken çünkü 
0 oy
(1,252 puan) tarafından
bn daha gtmedim 8.haftadayım yakın tarihte randevu bulamadım bnde heyecanlıyım 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.