0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (437 puan) tarafından
Kızlar 33 aylık oğlum var 3 gündür tuvalet eğitimi veriyorum ama asla tuvalete yapmıyor soylemiyor sürekli üzerine yapıyor lazimliga yapmıyor tuvalete yapmıyor gitmem ben tuvalete yapmam diyor zaten inatçı diyorum eğer yaprsan hediye alicam supriz yapicam diyorum olmaz diyor halıları bile kaldırdım sürekli altına yapıyor diye Allah aşkına bilen söylesin alisirmi gidermi tuvalete bu arada bezi kendi çıkarıp attı asl onuda bağlatmıyor 

3 Cevaplar

0 oy
(437 puan) tarafından
Yokmu arkadaşlar yardımcı olabilecek  bilen tokmu
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aynı durumdayız kafayı yemek üzereyim sabrım kalmadı :( 

Bir de benimki seninkinden büyük işim daha zor, geç kaldıkça seninle inatlaşıyorlar Allah yardımcımız olsun ne yapmamız gerek ben de bilmiyorum 

(437 puan) tarafından
Amin Allah ikimizinse yardımcısı olsun biraz büyüsün bilincinde olsun dedim ama bu seferde inat    basladi
tarafından
Amin canım ama ne kadar erken o kadar rahat öğretiliyormuş pişmanım keşke daha erken başlasaydım bu kadar zorlanmazdım hem de ne inat Allah’ım bi de evimiz de hamam gibi çocuk koşturup terliyor ben de onun peşinden
(437 puan) tarafından
Aynı bizim evde öyle canım keşke bende erken ogretseymisim bu kadar inat etmezdi
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Biranda mi kestin? Öncesinde konusup anlatmadın mı ki. Ben kızıma 32 aylık verdim. Ama 2 hafta anlattim. Lazımlığı ortaya çikardim baktı oynadı. İlk gün öğlene kadar kaçirdi sonra kendi gidip yapmaya başladı. Kendi cikarmiş olsa bile bezi belki o durumu kabul etmedi :/
(437 puan) tarafından
Yok ben daha öncesinde ben bı  kackez denedim olmadı sonra anlttim lazimlik aldım kendimle beraber götürdüm inatlasti yapmıyor
(2,948 puan) tarafından
İnat yaptıysa biraz ara ver dicem ama başla bırak yaptığın icin de olabilir. Ben kızım her çiş yaptığında ödül verdim. Şekerden gidecez diye korktum ilk hafta her kaka yaptığında markete götürdüm. Böyle böyle daha çok yapmak istedi. İşte birkaç kez olunca annem bırakır nasıl olsa diye mi düsündü ki.
(437 puan) tarafından
Olabilir belkide öyle düşünmüş ama bu sefer kararlıyım ogretmem lazım çünkü yasi buyudukce çok inat yapiyo odulde vericem dedim ** tutturdu olmaz diye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 52 göst.
+1 oy
14 cevap 223 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 223 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kubra.10 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gokturkbebeginannesi (689 puan) tarafından soruldu

402,080 soru

12,036,987 cevap

36,264 kullanıcı

...