+1 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar abimin evini biz kiralayacaktik evde oturan kiracı zamanı gelmiş çıkmıyor onu çıkarıp bizim oturmamiz için ne yapmak lazım suyu elektriği üstüne al gibi birşeyler duydum bilgisi olan yazabilir mi 

9 Cevaplar

+1 oy
(3,309 puan) tarafından
Keyfi çıkaramaz kiracıyı. Ancak tadilat yapacam diye ihtarname çekerse çıkarabilir o zamanda tadilat yapmak zorunda eğer yapmadığıni kiracı kanıtlarsa sıkıntı olur. Devlet her türlü kiracının hakkini koruyor. Eskidenmis oglum gelecek çık kiraya zam yapmıyorsan çık vs.
-Reklam-
+1 oy
(2,760 puan) tarafından
Biz o hatayı yaptık sen yapma canım :)
+1 oy
(1,191 puan) tarafından
Tahliye taahhütnamesi imzalanmadiysa başta 10 yıldan önce cikaranazsiniz.veya ev sahibi kendisi oturması kaydıyla çıkarabilir onun icinde ev sahibinin aynı semtte 2.bir evi bulunmaması şartıyla çıkarabilir.

Söylediğim iki şekilde de cikarabilmek için dava açmak gerekir dava da 14 ay ila 24 ay arası sürüyor .

Kiracı üst üste iki kira odemezse veya belirgin şekilde kira odemeyo geciktirir aksatirsa çıkarılır yine mahkeme yoluyla .ne yazikki artık çok zor kiracı çıkarmak anlaşarak çıkarırsanız ne ala yoksa beklersiniz.bir tanıdığımi ev sahibi çıkarmak istedi onlarda çıkmak için nakliye bedeli ve yeni tasinacagi evin bir aylık kirasını talep ettiler ev sahibi karşıladı ancak o şekilde anlaştılar .Kiracı açısından düşününce de durduk yere insanların düzenini degistmek istiyor ev sahibi maddi olarak kulfete sokuyor kiraci da ev sahibinden istiyor yani kendince oda haklı 
0 oy
(13,814 puan) tarafından
abin çıkmaları için ihtarname gönderecek 
0 oy
tarafından
Bu devirde ev bulmak zor ev sahiplerinin çık ben gelecem diyip cıkarması ayrı zor valla allah kiracıların yardımcısı olsun 5 yılın doldu mu cıkkkk diye ihtar çekerler bizim ev sahibi öyle yapıyor ben gelcm çık dedi ihtar çekti bizde şikayetci olduk eğer gelmezse zaten mühürlenir ev 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
İyide abonelikleri üstünuze alırsanız adamin borçlarını siz odeyeceksiniz öyle olmaz.cikmiyor diye bişey yok paraya ihtiyacımız var evi satacaz diyip hukuki yollarla cikarablirisniz dilekçe yazıp.ne hakla çıkmamak ben kendim çalışıp kazandığım evimden kimseyi cikaramicakmiyim çok saçma.zamani dolduysa cikarabiliyorsunuz karakola.dilekce milekce bişey verin
0 oy
tarafından
Sen de başka eve geç niye insanları çıkartıyorsunuz yazık günah değil mi başka eve geçsen ne olacak yani aynı parayı vermeyecek misin
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Her yerde bir hayır vardır birde böyle düşün
(1,474 puan) tarafından
Şerde olacaktı
0 oy
(281 puan) tarafından

Düşünsene aynı durumu senin yaşadığını

Evi tutmussun düzeni kurmuşsun ki bu devirde ev bulmak çok zor hemen ha çıkın biz gececez dernişsiniz gibi gerçekten Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın

O kiracı belki skntıdadır belki hastası çocuğu vardır tabikide abinin evini sana vermesi ayrı bir okey ama empati kurmalı insan 

Bende kiradayim asagari ücret yettirmeye çalisiyoruz ki nicelerimiz böyle hemen pat diye çıkın dese bize ne yaparız nerden ev buluruz düşüncesindeyiz hele çoluk çocuk varken :(

Almanya'dan oğlum gelecek muahbbetine döndünüz

(722 puan) tarafından
+++ bizim bir ev sahibimiz sırf bu kiralar aşırı arrtti diye kirayı birkaç saat geç yatırdık diye icra davası açtı. Ama işine gelince erken yolla taksi parası yapacam diyordu.
Taşınmak ztn başlı başına bir külfet çocuk varsa yardımcısı yoksa ayrı külfet.
Şuan sıfır lux dairde oturuyorum tavan tepemize çöküyor. 1 aydır adam akıllı ev bulamadım. Can korkusuyla yaşıyorum.
Ev bulmayı marketten makarna almak sanıyor millet galiba.  Allah vicdan versin başka bişey demiyorum.
(281 puan) tarafından
Aminnnn

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 402 göst.
13 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 652 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 692 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu