0 oy
76 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,461 puan) tarafından
Kızlar oglum 3 ay sonra 3 yaşında olcak, havaların ısınmasını beklemiştim bezden kesmek için. Ama şimdi şöyle bir durum var. Çocuğum bezi çıkarmak istemiyo. Çişi gelince kakası gelince söylüyor oturup yapıyo bezine ama mesela bugünden örnek veriyorum anne kaka yapcam dedi tamam oğlum hadi gel tuvalete koşalım oraya yapalım dedim bi anda ağlama krizine girdi ve bezine bile yapmaktan vazgeçti. Yani aslinda çişi kakayi hep soyluyo gelince ama ısrarla bezine yapmak istiyo. Hazır değil diceksiniz belki ama aslında çok hazırmış gibi davranıyo. Oyuncaklarla tuvalet alıştırma oyunları oynayınca çok hoşuna gidiyo kendine gelince asla kabul etmiyo. Hiç böyle durum yaşayan var mı beze değil tuvalete gitmesi gerektiğini nasıl çözcem ????

1 cevap

0 oy
(2,300 puan) tarafından
Çişi yapıyormu?
(3,461 puan) tarafından
Hayır ikisini de beze yapıyor, yapacağı zaman söylüyo ve yere çömelip bezine yapıyo
(2,300 puan) tarafından
Bu şekilde alışmaz canım beze güvenmeye devam eder çıkartacaksın ve artık bez yok çişimizi kakamızı tuvalete yapacağız diyeceksin. Tabi çıkardıktan sonra çis yapacak kaka yapacak üzerine ama yapa yapa ve tuvalete yönlendire yönlendire rehberlik edeceksin diğer türlü tuvalet alışkanlığı kazanması imkansız gibi birşey. Birkere çıkartıp birdaha takmayacaksın hiç.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 156 göst.
7 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
55 cevap 2,478 göst.
12 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 697 göst.
4 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,424 soru

23,679,376 cevap

310,155 kullanıcı

...