0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar ben iki aydır namazlarımi biliyordum sonra kasıklarım çok agriyinca üç gün önce kilmadim ve şuanda kilmyorum reglim yakın diye kasik ağrısı çekiyorum bir türlü nasip olmadı düzenli bir şekilde namazımı kilmak . 

Size sorum şu hiç kilmamakmi kötü yoksa kılıp kılıp birakmakmi :( kendimi çok mahcup hissediyorum çünkü çok istiyordum düzenli bir şekilde kilmak

8 Cevaplar

0 oy
(65 puan) tarafından
Allah kildiklarini kabul eylesin tabiki hiç kılmamak ama kılmaya çalış elinden geldiğince 
-Reklam-
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Cook istiyorum ama bir türlü basaramiyorum vakitli kılmayı  başlıyorum bırakıyorum kendime çok kızıyorum ama bir türlü baslayamadim
(46 puan) tarafından
Bende öyle işte araya regl girince düzen gidiyor Allah'ım affetsin gerçekten içten gelerek çok istiyorum ama sonra geçiyor
(1,278 puan) tarafından
Bende mesela baslayim diyorum sonra diyorum ki adete 4 gün var ondan sonra başlarim derken kalıyo
(1,719 puan) tarafından
mesela hayatınızı namaza göre ayarlayın vakit buldukça değil de vakti ona göre ayarlamamız lazım dışarı çıkarken mı kalıyor hemen abdest al emin ol heryer de mescit var ev ortamı zaten müsait kuran dinleyerek ruhunuzu hafifletin canınız istemese bile kılın ısrar edin sonra asla vazgecemeyecksiniz kılmayınca huzursuz olacaksınız işte o zmn alışmışsiniz demektir
(1,278 puan) tarafından
Canım zaten o kadar huzursuzum ki sürekli ölüm var aklımda ben napıcam hazırlıksız diyorum
(1,719 puan) tarafından
Bismillahirrahmanirrahim de ve başla ezan vakti pro diye bir uygulama var onu indir ezandan önce sana bildiriliyor kendin ayarlıyorsun dakikasını böylelikle sürekli aklında olur
0 oy
(2,839 puan) tarafından
Allah nasip etmiyor mu acaba diye dusunuyorum sonra kahroluyorum, huzuruna kabul etmiyor demek. Nefsimize yenilip huzuruna bekleyen Rabbimize 5 daiika ibadeti cok gorur gibi....
0 oy
(8,085 puan) tarafından
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Şu konuda herkesi bu vesileyle uyarayım. Yaptığımız yapmadığımız ibadetler sadece Allah ile aramızda. Başkalarını şahit tutmayalım.

Soruna gelecek olursak; kaynak var mı bilmiyorum şu anda ama benim düşüncem namaz için her zaman davet var ne güzel. Biz ise kılıp kılmama durumuna bakmak yerine davete icabet etme durumumuza bakıp şükredip daha olumlu düşünüp öyle hareket etmeliyiz. Yani ben sana şimdi hiç kılmamak daha iyi desem bırakacak mısın kılmayı?? Şahsen benim bu yönde
0 oy
(394 puan) tarafından
Malesef bende öylegim(( bebegim olduktan sonra kilamiyorum dogru duzgun. Vicdan azabi cekiyorum resmen bu yuzden. Sabah gozumu acamiyorum cunki zaten gece bebegim kac kez uyaniyor dogru durust uyuyamiyorum oglen azcik uyku uyuyor o uyuyunca uyumak istiyorum bazen namazim kaliyor. 
0 oy
(578 puan) tarafından
0 da olmak daha kötüdür. 1 e çıkmak 0 da olmaktan daha iyidir. Bazen sabah namazlarımı kılamıyorum. Ama kalkıpta sabah namazını kılmadım diğer vakit namazlarımı da kılmayayım demiyorum. Allah affetsin gafletteyiz
(3,634 puan) tarafından
Sabah namazı kaçta koz
0 oy
(2,832 puan) tarafından
Bence kilip kilip birakmak daha kotu hasa tovbe allahla dalga gecer gibi bazen banada geliyo seytan diyo kilma bosver vaktini gecir ama su soz geliyo aklima naptomda rabbim beni huzurunda gormek istemiyor  rabbim namazimizi dosdogru zamaninda kilanlardan eylesin
0 oy
(6,112 puan) tarafından
mantiken soyle dusun 130 lu 150 li kilolarda asiri kilolusun.  zaten kilom var diyet benim neyime deyip homini gietlak devam etmek mi iyi. yoksa bir sekilde kiyisindan kosesinden bi umuda tutunup da diyete baslayip uc bes gu. surdurup sonra dayanamayip yemek mi. en azindan cabaliyor sonucu neticesi icin emek sarfediyor

yada nebilim bi savasta falan esir dustun yada biri seni kacirdi. nasilsa ö.lcem deyip umudu kesip oturup seni ö.ldurmelerini mi beklersin. yada bi cikis yolu bulup kacip kurtulmayi mi denersin.

bende her daim dort dortluk kilinmasa bile en azindan icindeki niyet ve cabaliyoraun basliyorsun vesvese geliyor birakiyosan ama inancin var basliyorsun bir vesile ile duzen bozuluyor gibi gibi bence cirpinip cabalamak degerli mantiken insan aklimizla dusununce. ki rabbim nekadar affedici hic kilmayip son anda ölum aninda tovbe edenler  musluman olanlar  hic inanmayip koskoca bir omuru oyle gecirip son zamanlarinda inananlar var vs vs

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 232 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 274 göst.
15 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 453 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,373 göst.