0 oy
451 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (310 puan) tarafından
Merhaba.

Ortalama 12 saat sürecek bir yolculuğa çıkacağız yarın. Kendi aracımızla gideceğiz ama mesafe uzun. Bebek için bu yolculuğu daha konforlu hale getirecek, yolda lazım olan eşyalar nelerdir? Mesela arabanın camları için güneşlik, telefon tutucu vs gibi yolda işine çok yarar diyebileceğiniz şeyler neler?

Oğlum 11 aylık.

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben de 11 aylıkken oğlum 14 saat yolculuk yapmıştım kendi evime Bayburt’a kanımı emdi ama yine de telefon izletmedim hala da izletmem sende izletme doktorun ben Konya’ya ya geldim ilk dediği telefona sakın alıştırmayın . İlk başta bebe oto koltuğu olması lazım sonra eline atıştırmalıklar yapabilirsin oyuncaklar al kitaplar al 
tarafından
Yeni uyandım aşkım buraya yazarak uykumu açmaya çalışıyorum :D senden naber
tarafından
Günaydinn o halde❤️bnde yeni uyandim kalkip kahvalti hazirlicM bklm kalkabilirsem:))
tarafından
Günaydın canım ❤️Valla annemler ulaşı almış dışarı çıktılar kahvaltılık almaya gelince de onlar hazırlar ben yatıyorum :D ama kalkmam gerek valiz hazırlamam gerek jsjsjsj
(310 puan) tarafından
Oto koltuğunu doğduğundan beri güvenlik nedeniyle kullanıyoruz zaten. Bunun dışındakileri de dikkate alacağım teşekkür ederim cevabınız için.
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(8,422 puan) tarafından
Oto koltuğu, meyveler sağlıklı abur cubur, kalem defter karalamasi için. Eline oyuncak. 11 aylık küçük daha oyalacak şeyler çok var. Geçen sene kızımı çok güzel idare ettim bu şekilde. Artık 2 yaşında hiçbir şeyden memnun olmuyor yerinde oturmak istemiyor.
(310 puan) tarafından
Teşekkür ederim cevabınız için :)
0 oy
(5,451 puan) tarafından
Kesinlikle atıştırmalık ve oyuncak :D
(310 puan) tarafından
Neredeyse çantadan hiç çıkmayan şeyler bunlar zaten. Ceplerime de dolduracağım yakında :) teşekkür ederim cevabınız için.
(5,451 puan) tarafından
Bir de tavsiyem bebeğin yanına oturmayın. Öne oturun. Kendi kendine yolu izlemeyi keyif almayı öğrensin. Benim kızım saatlerce yol gidiyor artık. Ama hala ne zaman yanına otursam mızıklar
(310 puan) tarafından
Evet aslında bebekler bakım veren kişi yakınlarında olduğunda nazlanıyor, daha ilgi istiyor. Ama kullanacağımız güzergahta otoyol yok. Karayolunda da bana gerçekten ihtiyaç duyduğunda yanına geçebilmem için durmaya yer bulabilir miyiz her lazım olduğunda, güvenemiyorum. Yine de daha kolay yollarda deneyeceğim bunu, teşekkür ederim.
0 oy
(13,366 puan) tarafından
Ay benim basta olmazsa olmazim oto koltugum. Asiri rahat ediyorum
(310 puan) tarafından
Oto koltuğunu doğduğundan beri kullanıyoruz zaten. Teşekkür ederim cevabınız için.
(13,366 puan) tarafından
Poşetle telefon tutucu yaptiklarini gormustum :) ben hic kullanmadim ama. Kraker meyve bizim olmazsa olmazimiz. Oyle seyler yemeyi çok sever oyalanir benimki. Renkli muzikli oyuncak kitap. Müslin ortu ustune.
(310 puan) tarafından
Süt ürünleri ve yumurta alerjisi var maalesef kraker veremem. Sütsüz yumurtasız kraker tarifi de denedim hic kraker gibi olmadı :) ama meyve zaten olmazsa olmazımız. Poşet fikri de aklımda bulunsun.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 115 göst.
+1 oy
7 cevap 242 göst.
0 oy
6 cevap 187 göst.
23 Şubat 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekler (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,164 soru

23,729,827 cevap

313,442 kullanıcı