0 oy
410 göst.
Diğer kategorisinde (8,419 puan) tarafından
Sezaryan oldum dikişli digilmis yapıstirmalıymıs nasıl daha zor dikisten nekadar sürede geçer 

13 Cevaplar

0 oy
(1,417 puan) tarafından
Benim de yapıştırma olmuştu ama acı olmamıştı çok. Ne zaman doğum yaptınız?
(8,419 puan) tarafından
Dün gece doğdu
-Reklam-
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Daha dün olmuşsun sabır. Dikiş, yapıştırma da fark yok. Senin dayanma gücünle alakalı. 
(8,419 puan) tarafından
Tm canim oğlum normal olmuştu benim
0 oy
tarafından
Yapıştırma yada dikiş fark yok kesılen yer ve katman aynı ıkısınde de  acıyı verende yapılan işlem zaten nasıl dikildiği degıl.. 

Daha 24 saat olmamıs dur bakalim bıraz agrı çok normal hemsıreye şöyle agrı kesıcı yaparlar acı eşigin düşüktür fazla hıssedıyorsundur acıyı korkma bırkac güne bırsey kalmaz

Allah analı babalı büyütsün
(8,419 puan) tarafından
İsallah canım 3 gün burdayım zaten ağrı kesici oldu etkisi gidince agriyo
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Daha dün olmuşsun hastaneden cikana kadar geçmez bide ayaklanip yürümeye başlayınca hafifliyor ilk zorlanirsin kalkmaya ama kalkınca biraz rahatlarsın 
0 oy
(5,709 puan) tarafından

kiz sen daha yeni hamile degilmiydin sanki necabuk gecti zaman:)  bi 4 gune gecer sayilir. tam hic ameliyatsiz gibi rahatlamasi 15 gun kadar

(6,445 puan) tarafından
Ay ne kadar zor :/
(5,709 puan) tarafından
ey gidii zor olmazmi ilk dort bes gun bi ayagimi yataga kaldiriyodum ikincisi kalkmiyor.:) esim yada biri yanimda olacak ki ayagimi kaldirip digerinin yanina dogru yataga cikabileyim:) ozaman kilolu da digurmustum cok eziyetli hantaldim. ikincide oladar zorlanmadim
(6,445 puan) tarafından
Normal doğumda doğum bittiği an rahatlıyosun valla normal doğumun gözünğ seveyim
Evet zor oluyor o andan korkıyorum heleki çatal ve sancılar korkunç ama doğunca aşırı rahatlama oluyor
0 oy
(11,152 puan) tarafından
yapıştırma dedikleri de sadece üst katman yapıştırma alt katları yine dikiyorlar. 2 hafta sonra rahat hareket ediyordum ama tabi oturur kalkarken ağrı vardı. 1 aya çok çok rahatlarsın
(11,152 puan) tarafından
bir de yürü sürekli. ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşirsin tabi kendini hırpalamadan
0 oy
(5,108 puan) tarafından
Agri kesici vermedi mi yurumen lazim surekli benimde yapistirmaydi yurudukce gecti
0 oy
tarafından
O dikiş veya yapıştıtmadan değil hiç farketmez orası zaten gayet normal kesildi ve dikildi diye ağırıyor. Ayrıca o yapıştırma değil alttan yine dikiliyor gizli dikiş. Hafif bişeyle sar orayı ağrı kesici kullan fazla zorlama. Bende ilk ameliyat olduğumda acı aynı seninki gibiydi ama geçiyor zamanla inşallah
0 oy
(12,622 puan) tarafından
Destur dün doğmuş,bolca yürü 3 5 güne geçer acısı kız elin kesilse 3 gün sızlıyor 
0 oy
(136 puan) tarafından
Rahat 1 hafta acımıştı yürürken doğrulamamıştım
(8,419 puan) tarafından
Hayrlisi canim
0 oy
(3,836 puan) tarafından
Daha yeni doğum yapmissin bol yürüyüş yap ağrıların yürüyüş ile hafifleyecek hiç korkma 3-4 güne epey toplamış olacaksın.ilk kalkis ve ilk yürüyüşler malesef epey zor oluyor ama sonrasi rahatlık merak etme.
(3,836 puan) tarafından
Hayırlı olsun bu arada ,Allah analı babalı büyütsün
(8,419 puan) tarafından
Sağol canım 5 gün bebek kalcek hastanede
(3,836 puan) tarafından
Kalsın hiç dertlenme ,hersey birseye sebep sende o 5 güne toparlanmis olursun
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Serum yok mu canım. Benim hastaneden çıkana kadar serum takılıydı. Gerçi bir gece yattım ben. Sonra da doktor ağrı kesici iğne ve hap vermişti. Bitene kadar kullandım. Hiç ağrım sızım olmadı benim şükür. 
0 oy
(528 puan) tarafından
1 hafta kötüydüm . 10 güne normale döndüm benim zordu . Herkesin aynı olmuyormuş . Rabbim kolaylık versin geçmiş olsun  . Allah analı babalı büyütsun 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 159 göst.
4 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prensimibekliyorummm (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 140 göst.
15 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rarara (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 54 göst.
13 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 111 göst.

404,245 soru

12,110,529 cevap

36,438 kullanıcı

...