0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde (3,596 puan) tarafından

image

Kızlar benim kapım İlk resimdeki gibi tam çelik kapı değil ahşap kapı. ikinci resimdeki gibi griye boyamak istiyorum. İnternette çok çıkıyor karşıma vernik ve zımparaya gerek kalmadan direkt boyanan boyalar. En çok Bianca stellanın boyasına denk geldim. Aranızda böyle kapısını boyayan memnun kalanda ya pişman olan var mı zamanla kabarma vesaire yapar mı acaba. Farklı marka kullananlar da olabilir

5 Cevaplar

0 oy
(3,596 puan) tarafından

En İyi Cevap
0000000000000000
-Reklam-
0 oy
(16,106 puan) tarafından
Canım biz boyadık. Oda kapılarını boyarken dış kapıyı da boyamiş eşim. O pahalı boyalardan değil yağli boya ile boyamiş. 3 sene geçti bir sorun olmadi. Zımpara falan yapmadan direk boyamiş. 
0 oy
(1,036 puan) tarafından
1 sene önce krem olan kapıları panel kapi boyasıyla iki kat beyaza boyadım çok güzel oldular zımpara vs yapmadım ama bu kapılarda nasıl olur bilmiyorum canım resmini boyayı alacagin yere göster onlar seni yönlendirir ben öyle yapmıştım 
(3,596 puan) tarafından
Aynen canım doğru söylüyorsun bu hafta ev taşınacak taşındıktan sonra boyasak daha iyi olur
0 oy
(2,783 puan) tarafından
Kahverengi kapımı beyaza boyadım 2 sene oldu çok iyi yapmışım diyorum hala 
(3,596 puan) tarafından
Hangi boya ile boyadın canım markası falan fark ediyor mu Bir de boyamadan önce zımpara yaptın mı
(2,783 puan) tarafından
Hepsi buradayım sipariş ettim markası aklımda değil evde değilim gidince atarım
(3,596 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
tarafından
Ben eski evimin kapilarini ,mutfak dolaplarıni banyo dolabıni boyamistim. STELLA ile burdan bir kaç arkadaş biliyor görüntülü konuşurken göstermiştim. Cok guzel olmuştu, cila gerektirmiyor ha sen istersen atarsın sana kalmış. 
tarafından
Sen önce saçlarını boya :))))

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 379 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,439,473 soru

23,665,959 cevap

309,263 kullanıcı

...