0 oy
179 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (242 puan) tarafından
Valla gına geldi . Bıktım bu çocuğun birsey yememesinden ya hergun işkence resmen .  Napicam Bi akıl verin ya. Güzel iştah açan temiz içerikli birsey arıyorum lütfen yardımcı olun 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nutrigen üzüm çekirdeği özlü şurup kullanabilirsin tadı da güzel içeriği temiz 
(3,513 puan) tarafından
2 şişe kullandık hiç bi faydasını görmedim ben bunun:(( hala iştahsız çocuğum ve deliriyorum. Bildiğin aç yaşıyor vitaminsizlikten sürekli hasta oluyor üstüne.
tarafından
Sevdiği şeyleri denedin mi mesela ödüllendir köfteni yersen sana şunu alırım gibi ya da parka götür orda etrafına bakınırken yedirsen olmaz mı
(3,513 puan) tarafından
Yani yemeğini yersen parka çıkarız diyorum 4-5 kaşık çorba içiyor mesela onun için yemek yeme işi bitiyor.  Doydum diyor ya da işte sonra yicem diyor bırakıyor. Özellikle hasta olduğu dönemler asla yediremiyorum ben. Şu an hasta mesela aç geziyor açlıktan nefesi kokuyor sabahları gerçekten kafayı yiyorum. 2-3 lokma alıyor kaçıyor sonra. Süt falan veriyorum darda kalınca çünkü antibiyotik içiyor.
tarafından
Allah yardımcın olsun canım yemeyen çocuk aşırı zor bir şey. Bizim de ara sıra oluyor böyle iştahsızlığı. Hastalık dönemlerinde daha da zor. Kraker falan ver ilaç kullanıyorsa midesi bulanmasın. Geçecek bu günler sabretmek lazım elbet büyüyecek böyle kalmayacak
(3,513 puan) tarafından
Amin kuzu Amin.. öyle tabi ama anne yüreği çok fenaymış ince sızım benim ya hiç sorma. Ama cidden yemeyen çocuk aşırı zor aşırı.
-Reklam-
0 oy
(2,253 puan) tarafından
Trendyolda macun buldum kız iştah açıcı yorumlarıda güzel bende alacamda bu ara bayramdan dolayı para kalmadı istersen sende al iştah açıcı macun yaz yorumları yıldızlarıda güzel
(436 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hangisi Zühre ana mı altında binlerce yorum var. 3 4 kavanoz bitirdik eğer o ise bizde işe yaramadı :) yemeyen cocuk yemiyor anam :) ben ümidi kestim
tarafından
Hiçbir işe yaramıyor bizde işe yaramadı Zühre anadan bahsediyorsan eğer şişirilmiş bir ürün bana göre
(2,253 puan) tarafından
Bioreal 'a bakmıştım ben canım. Sarı kavanoz böyle yorumlarda çocuklarınada yedirenler var ama kaç yaş sormak lazım.
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Yiyen çocuk yiyor. Yemeyen çocuk da yemiyor mızmız dolanıyor maalesef. Ne kullanırsam kullanayım ben açamadım iştahını. Macunda verdim, üzüm çekirdekli şurup falan da kullandık yok yani olmayınca olmuyor demek ki. Önerileri okuyayım yine de belki farklı bişey görürüm diye bakıyorum posta bende. :/
(3,513 puan) tarafından
Çocuk çocuğa bakarak yer derler. Bazen kardeşimin oğlu geliyor o yerken bi yiyesi geliyor sonra yine yok. Gerçekten o kadar kızıyorum ki ama yemiyor işte yemeyen. Aç gezilir mi bu çocuk aç diyorum yani hep.  29 aylık benimkide canım aynı sayılırlar mızmız bebeler:))
(436 puan) tarafından
Valla bizim aynı yaşıt komşumun kızı var o yerken de yemiyor :) hani çocuk dediğin kızışır falan yer di mi ama yoookk.. Hadi sen yemezsen ben yicem diyprum kaşığı ağzıma sokuyor ahaha
(3,513 puan) tarafından
Ya yemek yemek dünyanın en güzel en karlı işi bu çocuklar gerçekten çıldırmış olmalı:) ye iç yat oyna tamam işte daha nolsun:)
(436 puan) tarafından
Valla sorma yaa inşallah yerler bir gün doya doya ne diyeyim :)  hadi iyi geceleer.. Mutlu bayramlar inşalllah :)
(3,513 puan) tarafından
İyi bayramlar , hayırlı geceler:)
0 oy
(4,221 puan) tarafından
Sadece kendi ailem özelinde bir deneyim paylaşmak istiyorum.Biz ailecek eşim ,ben ve kızım elma yesek sonrasında acikiyoruz. Kizimizda bize çekmiş.Yedirebiliyorsaniz elma deneyebilirsiniz.Surup bilmiyorum.
(4,221 puan) tarafından
Şimdi aklıma geldi kan değerlerine baktirin eğer vitamin değerlerinde çinko düşükse zinco diye bir şurup var o iştah açıyormuş Dr demişti (kızım uzun süreli bir ishal olmuştu yaklasik 1 ay kullandık o sıra Dr bu şurup iştah açar beslenmesini tekrar düzenle gibi bir cümle kurmuştu)Metal içerikli vitamin takviyeli Dr tavsiyesi olmadan kullanılmamalı olası fazlalığında zehirlenme yapıyor.Muhakkak bir dr takibi ve onayı ile kullanmalisiniz
0 oy
(474 puan) tarafından
Tatlı yicekler verme kesinlikle şurup falan işe yaramıyor şekerli ürünler verme yeter

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 194 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fairy.han (5,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 175 göst.
12 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 476 göst.

409,997 soru

12,327,103 cevap

39,123 kullanıcı

Kategoriler

...