0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,593 puan) tarafından
Eşim köye gitti ailesiyle gecircek kaynım görümceler filan bende kendi ailemle çok iyi oldu böyle her bayram orda bı rezillik cekiyordum

22 Cevaplar

0 oy
(2,670 puan) tarafından
Bizim gidecek akraba çok sabah kaynanama kahvaltıya gideriz kalkarız sonra eşim kurbana gider  halledince dolaşmaya başlarız ikinci gün kardeşlerimle annemde sabah buluşup orda kahvaltı yaparız öğlene kadar oturup gezmeye devam ederiz 
-Reklam-
0 oy
(141 puan) tarafından
Benimde eşim köye gitti ben bazı sebeplerden gitmek istemedim ailem de uzakta yalnız geecirecegim kedim ve ben 
tarafından
Kız et yemicek misin sevdiklerinle
(141 puan) tarafından
Kayınvalidemlere gitsem moralim bozulacak bayram bana hepten zehir olacak biliyorum. Annemgil de uzak kedim ve ben gayet mutluyuz eşim de köyde ne o bana karıştı ne de ben ona
0 oy
(8,355 puan) tarafından
Bİz yarın bacılar eşim çocuklar ivrizimiz var bulunduğumuz yerde mangala gideceğiz Allah'tan bı mani gelmezse ertesi köye gideriz 
0 oy
(2,945 puan) tarafından
Yarım eşim annesinin kurbanını kestirmeye gider gelir. Beraberiz bir yere gitmeyiz aile olarak. 2. Gün annesine gideriz. 3. Ya 4. Gün. Annemler köyden dönünce onlara gideriz. 
0 oy
tarafından
Valla kimsemiz yok gidicek gelecek kimse de yok başbaşa geciricez 
0 oy
tarafından
Kurban kesilecek onunla uğraşmak akşama kadar sürüyor sonrası bi iki akraba ziyareti o kadar
0 oy
(122 puan) tarafından

Benimde eşim köye gitti dün bende annemgile geldim 9 gün burdayım Rabbime bin şükür öyle güzel geçiyor ki keşke zaman geçmese diyorum :D hamileyim 30 haftalık gitmedim o yüzden gitsemde her seferinde burnundan getirirler her seferinde yemin ederim birdaha gitmemek için 

0 oy
(7,133 puan) tarafından
Eşim çalışacak bende annemlere giderim iki gün ordayım. Üçüncü gün eşim boş belki o zaman gezmeye filan çıkarsak çıkarız yoksa ev ve annemler arasında geçecek bayram 
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Hiç gitmek istemesem de eşimin köyüne gidicez
0 oy
(17,231 puan) tarafından
Gurbetçiyiz kurbanda kesmedik. Sabah kahvalti yapıp ailecek gezmeye gideceğiz parkta piknik yapacağız 
0 oy
(2,782 puan) tarafından
Hic bir planimiz yok burda kimsemizde yok evdeyiz esim cocuklar falan
0 oy
tarafından

Biz bayramdan önce anemgile gitik 4gun kaldık nasıl zaman geçti hiç anlamadım:(

Eşim orda gidelim az günümüz kaldı diyirdu hep Perşembe günü kayinbaba evine döndük 

Kurbanı yapıp salı günü eve donecez inşallah

0 oy
(1,538 puan) tarafından
İlk 2gun evde bayram gezmesi so ra ratile gitcez nasip olursa İzmire 
0 oy
(676 puan) tarafından
Her iki Aile tarafları her biri bir tarafta olduğu için çekirdek aile olarak başbaşa geçirecez. Komşularla felan da gidip gelmiyoruz belki cocuklar eğlensin diye AVM'nin eğlence yerine gideriz.
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ah bacım gurbette bayram yok. Ailelerimizi ararız bayramlasmak için belki eşimle çıkarız dışarı biraz o kadar :)
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Saat sabah 3'de uyanacağız ve kurban kesme alanına gideceğiz. Ormanlık bir yer :) öğlene kwalir pay edilir. Gelir onu yerleştir derken kayınvalidemlere gider ertesi gün birkaç akrabaya gideriz. Bize d inşallah gelen olur. Her bayram o kadar şeker alıyorum hazırlık yapıyorum kimse çalmıyor kapımızı. İstiyorum ki birileri gelsin gitsin, çocuklar şeker toplasın... Ama yok 
0 oy
(20,308 puan) tarafından
Oh olsun benim kaynana yok köyüne gitti bende yarın etlerle uğraşır akşam yada ertesi gün anneme giderim bakalım
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Eşim cenazeye gtti.. benle kızım bayramda tekiz... Canım çok sıkılıyor kimsede yok tanıdık  :((
0 oy
(869 puan) tarafından
Bayram namazından sonra köye gidip akşama kadar kurbanla uğraşmak. Her kurban gibi bu sene de plan aynı şimdiden midem bulanmaya başladı Allah affetsin tüm gün etin kanın içinde oluyoruz 
0 oy
(2,308 puan) tarafından
Abim ve yengem gelecek Allah'ın izniyle deniz türü piknik türü falan yapicaz Mersin deyim gezecek yer çok bu şekilde gecirecez

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 498 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 898 göst.
24 Nisan 2019 Aile kategorisinde Kurgucubiri (9,655 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 264 göst.
0 oy
20 cevap 759 göst.
27 Nisan 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu

406,308 soru

12,181,941 cevap

36,682 kullanıcı

...