0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (69 puan) tarafından
Kızlar artık dayanamayacak durumdayım belki aynı şeyi yaşayanlar vardır akıl istiyorum oğlum 10 yaşında ve çok uzun süredir kaka.kacirma problemi var bazen 3-4 gün yapmadığı oluyor ama dün ve bugün kıyafeti kalmadı dolapta 10 tane don şort yikamisim önceden sorun olmuyordu çocuğum tiksinmiyordim ama 8 haftalık hamileyim bı yandan yıkıyorum bı yandan kusuyorum ben kokusundan anlamasam kendi farkedip gidip değiştirmiyor misafirlikteyiz annemde baya laf söyledi çok ağladı utandı bana diyolar sen yüz veriyosun simartiyorsun bilerek yapmıyor biliyorum ben ama bıktım gerçekten genel cerraha götürdüm sorun yok psikologa götürdüm konuscaksiniz dedi başka bişey demedi bir kere bile kızıp bagirmadim kendisine yikatmadim her zaman olsun anneler yıkar dedim kendi de yıkadığı oldu üzülüyorum yıkatmak istemiyorum ama dayanacak halde değilim bana bı akıl verin ne yapsam kaka kaçırma biter 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben ilk defa duydum 10 yaşın kakasını tutmadığını. Hadi çiş olsa anlarım da. Muhakkak bir sorun var. İçine kapanik bir çocuk mu ? Duygu durumları nasıl? 
(69 puan) tarafından
Çok içine kapanık özel.cocuk zaten öğrenme güçlüğü var sosyal ortamı hiç yok doktorda önce sosyal hayatı duzelticez öteki şeyler.sonra dedi başından savdi
-Reklam-
0 oy
(3,397 puan) tarafından
Canım bence acilen doktora gitmen gerekiyor. Kakası içerde tam olarak ne tarafta bulunuyor bilmiyorum ama idrar kesesi olarak örnek vereyim idrar kesesi sarkmış olabilir belki 10 yaşında çocuğun büyük kakasını yakması normal bir durum değil çünkü. Çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza , hiçbir anne çocuğunun bu durumda olmasını istemez en kısa zamanda düzelir inşallah
(1,432 puan) tarafından
Özel çocukmuş çok ama çok üzüldüm.
(69 puan) tarafından
Canım götürdüm cerraha hiç bir sorun yok psikolojik dedi paikologda başından savdi
0 oy
(5,497 puan) tarafından
Bakın böyle bir erkek hastamız vardı. Çocuk tecavüze uğramış. 10 yaşındaki bir çocuğun kasları gayet güzel çalışır. Hadi az biraz kaçırır tuvalete gider ama daha olmaz. Bence siz de gidin psikoloğa sanki fazla korumacı bir annesiniz. 
(69 puan) tarafından
Götürdüm özel durumları daha önemli şu an sosyallesmesi lazım ohrenme güçlüğü çözülmesi lazım kaka kaçırma sonraki iş dedi ilk dediğinizde imkansız ötesi bir ihtimal bensiz kapının önüne bile çıkamaz zaten muayeneleri yapıldı her şey normal
(5,497 puan) tarafından
Kaçırılan bir nokta var ama ne? Çiş desen hadi tutması zor diyelim ama kaka? Bilemedim
(69 puan) tarafından
Tahminim kabız oluyor ve tutuyor canı yandığı için arkadan gelen sıvı kaka da kaçıyor kayısı suyu vs yapıyorum ekstra yapabileceğim bişey varmı bilmiyorum
(5,497 puan) tarafından
Ikınması gerek ıkınırken farkına varmaması mümkün değil. Hele hele kabızlıkta daha çok ıkınması gerekir.    Anladığım kadar ağır bir vaka değil.  Sen biraz takip et onun anlayacağı şekilde konuş ama takip et
(69 puan) tarafından
Cnm ondeki katı arladan gelen sıvı oldugu için aradan kaçıyor işte ugrasiyorum uzun süredir
0 oy
(1,432 puan) tarafından
Canim benimm Rabbım yardımcın olsun cidden işi. Zor 
(69 puan) tarafından
Amin canım üstesinden gelicez insallh
0 oy
(1,474 puan) tarafından
Niyeti al mudaffifin süresini suya 10 kez oku onu içir düzenli olarak Allah'ın izniyle bir şey kalmaz 
(69 puan) tarafından
Hm ilk defa duydum denerim Allah razı olsun
(1,474 puan) tarafından
En az bir ay içir
0 oy
(50 puan) tarafından
Benimde oglumda bu sorun var. 1 senedir suan 5 buçuk yasinda bende psikoloğa ve grnel cerraha götürdüm bi sorun yok dendi. Kizmadan korkutmadan tekrar tuvalet egitimi veriyomus gibi surekli tuvaletini soracaksin. Az cok ne zaman tuvalete ciktigini biliriz cocuklarimizin. Yemektrn sonra yada sabah kalkinca gun icerisinde tuvalete götürüp oturtacaksin o şekilde düzene giriyor. Bana doktorum bunu önerdi. İşede yaradı. Suan cok nadir bu durumu yaşıyorum. 
(69 puan) tarafından
Bizim bir süre dizeliyor sonra yeniden başlıyor çözüm bulamadim
(50 puan) tarafından
Düzeldigi zamanda sormaya tuvalete oturmaya devam ettir. Uzun bi süre tekrar başlamasin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 385 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 36 göst.
7 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya-ya (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 85 göst.
8 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bhreken (113 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.
26 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sevvalice (1,403 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,545 cevap

38,315 kullanıcı

Kategoriler

...