0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (5,333 puan) tarafından
Kizlar ev cok sicak bide 3aydir adet olmadim simdi oluyorum haliyle cok scak geliyor ev ben salonda yatiyorum klimayla esim ise gittiginden erken yatiyor odada uyuyor hic bir problemimiz yok aslinda davranista da degisiklik yok acaba sogukluk girer mi gecen haftadan beri ayri yatiyoruz geldik masal kusuyordu atesi vardi salonda yattim o odada sonra o hastalandi ishal kusmasi surekli kalkiyor diye yine ayri yattik telini yatarken birakiyor falan 8yildir bir hatasini da gormedm ama sogukluk girmesinj de istemem evde ck scak odaya da gidemiyorum.d

7 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Soguklugun sebebi birlikte uyumak degil sevmemek 
(5,333 puan) tarafından
Oyle bir problemimiz yok acikcasi da burda hep boyle problemler olup sonra sonu kotu oluyor ya ondan tirstm
(993 puan) tarafından
Yok hic tirsma bosuna sevgi varsa aldatma olmaz evliligi bitiren saygisizlik ve dusuncesizlik
-Reklam-
0 oy
(3,153 puan) tarafından
Benim oğlum aşırı uykusuz biz bir sene neredeyse ayrı yattık sadece eşim hafta sonu evde olduğu zaman yan yana yattık baktık olmuyor yan yana yatmaya karar verdik yarın bayram namazı var oğlum yine sabaha kadar ağlayacağı için eşim namazı kaçırmasın diye ben oturma odasına geldim bu yüzden soğukluk olmaz bebekli evlerde olan bir durum
(5,333 puan) tarafından
Anladim canim cok saol burda onca sey okuyunca insan tirsiyor biraz
0 oy
(436 puan) tarafından
Yok valla  ayrı yatmaktan sogukluk girmez, iletişimsizlikten sevgisizlikten sogukluk girer.  Biz eşimle kızım dogdugu vakitlerde aylarca ayrı yattık ama hiç sogumadık aksine ateşlendik ahahahaha 
(5,333 puan) tarafından
Huhuuuu bizimde atesimiz varda bi aksilikler bitmediki.d.d.d
(436 puan) tarafından
Biter canım biter biri biter biri başlar amaaann,, eşinle iletişimde kalın iki ayrı dünya olmadıktan sonra herşey çözüme kavuşur
(5,333 puan) tarafından
Aman ne biliyim diger ay gidiyor birazda ondan dolayi korkuyorum galiba
(436 puan) tarafından
Bende bayram sonrası gidiyorum ailemğn yanına 1.5 2 ay yokum :) azıcık özlem iyidir :) güzel düşün güzel olsun  :)
(5,333 puan) tarafından
Kiz iyiki yazdin icim ferahladi :)
(436 puan) tarafından
İyi geldiysem ne mutlu bana :)))
0 oy
(5,044 puan) tarafından
4 senedır 2 tane bebwgımız var ağlama bahanesıyle, esımın gece de calısması sebebiyle ayrı yatıyoruz hıx öyle bi problem olmadı şükür.
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Bizde kışın ev sobalı diye ayrı uyufuk eşim yatakodasında ben oturma odasında çocuklara uyudum pek bi soğukluk oldugu da söylenemez bizi etkilmedi hiç 
0 oy
(8,348 puan) tarafından
Biz epeydir ayrı uyuyoruz evet soğukluk giriyor araya ilişki inişli çıkışlı oluyor ama aldatma gibi bir durum söz konusu deil 
0 oy
(3,342 puan) tarafından
Canım, her zaman ayrı yatmiyorsunuz sonuçta öyle düşün. Havalar sıcak valla çoğu ev muzdariptir bundan. Ablam da mesela gider klimalı odaya dayanamıyorum diyor çok sıcak günlerde ayrı yatarlar. Hiç uyuyamamaktan iyidir. Kendi eşim geçen sene 3 4 gün çatıda yatmisti sıcaktan. Normalde de asla ayrı kalamayız. Ama dediğim gibi bazen mecbur insan ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
1 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Aysus35 (174 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,397 cevap

37,691 kullanıcı

Kategoriler

...