0 oy
468 göst.
Diğer kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Kızlar bayram için köye geldik 2. Günü dönücez. Bugün ütü yapıp çıktık evden. Ama ütüyü prizden çıkardım mı hatırlamıyorum. Ütüyü her zaman dik koyarım ondan yana bir düşüncem yok. Prizde unuttugumdan da emin değilim çıkarmış olabilirim ama çıkarmadıysam Yangın çıkar mı ne olur ya da ütü kendi kendini kapatır mı Arçelik marka eski modellerden ütüm. Başına gelen duyan var mı ?

19 Cevaplar

0 oy
(5,294 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ben 4gun sonra hatirladim utuyu cekmedigimi eve gitti esim kendi kendine kapatmis canim utu sogukmus dik biraktiysan sorun olmaz 
-Reklam-
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Canım büyük ihtimalle fişi cekmişsindir ama eğer için ara bir kumşunu yada akrabini sigortaya indirsin
(1,296 puan) tarafından
Ararım ama buzdolabı için sıkıntı olmaz mı bu havada :(
(1,180 puan) tarafından
Ama Allah korusun evinin yanmasındamsa bozdulabindaki eşyalar bozulsun ne zaman dönersin evine
0 oy
(233 puan) tarafından
bol bol elektrrik gider ama Allah tarafından bir yerlere düşmez ise inşallah bişey olmaz çok mu uzaktasın 
(1,296 puan) tarafından
Çok uzaktayım canım bayramın ikinci günü akşama doğru evde olacağız anca
(233 puan) tarafından
inşallah prizden cekmissindir inşallah canım
0 oy
(7,671 puan) tarafından
Ben liseye giderken unutmuştum akşam geldım baktım kimse farketmemiş hemen çıkardım ama sizin ki uzun bir süre. 
0 oy
tarafından
Keşke dönüp bir daha baksaydın eve canım ya böyle aklında kalacağına için rahat olurdu. Soruna gelirsek eski ütü diyorsun sanmıyorum kendi kendinin kapanacağını 
(1,296 puan) tarafından
Eski dediğim son modellerden değil 5 6 yıllık ütü. Keşke hepsini kendi kendine kapanan yapsalar :(
tarafından
Gidip bakabilme şansın var mı şu an eşine söylesen kızar mı
(1,296 puan) tarafından
2 saatlik yol canım 2 saat de dönüşü var
(393 puan) tarafından
Ev yansa daha çok kızar gitsin de baksın
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Bu şüpheyle uyuyamam herhal tabikide Allah korusun patlar felan yada yakar heryeri
(1,296 puan) tarafından
Uyuyamıcam bayramdan da bir şey anlamıcam muhtemelen:(
(1,987 puan) tarafından
Noldu canım baktın mı ütü fiştemiymiş
(1,296 puan) tarafından
Değilmiş canım çok şükür çıkarmışım :)
(1,987 puan) tarafından
İyi çok şükür
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Ay eski model ütüyse sorun olabilir çokmu uzak köyle ev arası yada evine yakın kimsen yokmu gidip baksın anahtarı yoksa çilingirle açtırsınb
(1,296 puan) tarafından
Anahtar yok kimsede çilingir ile de açtırmazlar sanmıyorum :(
0 oy
(9,726 puan) tarafından
Herşey olabilir çok tehlikeli, elektrik sonuçta
0 oy
(149 puan) tarafından
Tefal ütüyü fişte dik konumda unutmuştum 1,5 gün sonra boş odaya gidince fark ettim yani birsey olmamisti  kendini kapattı sanırım üstünden 5 yıl geçti halen aynı ütüyü kullanıyorum 8 yıldır aldığım ütü modeli eski yani inşallah sizinkini de öyle olur 
(1,296 puan) tarafından
Ayyy inşallah benimki de unuttuysam öyle olur içim biraz rahatladı canım 6 yıllık ütü benimki de
0 oy
(678 puan) tarafından
Cekmissindir vesvese o sendeki aklın onda kaldığı için ama için rahat olsun istiyorsan komşun filan varsa numarası ara sigortaları indirsin sadece buz dolabında yiyecek varsa onlar kokar tabi yangın çıkmasından daha iyidir 
0 oy
(993 puan) tarafından
Komsun varsa soyle apartman koridorunda sizin dairenin elektrik sarterini indirsin yani bu kadar basit 

Benim utum bekonun yatar vaziyette bile olsa direk belli bir saniyeden sonra kapatiyor kendini esim bir kere utuyu piirizde unuttu kapatmis utu kendisini 
(1,296 puan) tarafından
Buzdolabı için kapattırmak istemedim ama tercih yapmam gerekecek sanırım
(993 puan) tarafından
İki gundur utu takili olsa simdiye ev cayir cayir yanmisti
0 oy
(157 puan) tarafından
Kapalı ise ayarı bisey olmaz ama değilse tabii isina isina biseyler olabilir 
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Ütünün modeline bağlı eğer eski model bir ütüyse kendi kendini kapatmaz ama yeni model ise otomatik olarak kapatıyor. Benim ütüm Tefal ultimate marka belli bir süre ütüye dokunmadığım zaman kendi kendini kapatıyor
0 oy
(46 puan) tarafından

Kimsenin bulunmadığı daireden dumanların çıktığını gören apartman sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Sevk edilen itfaiye ekipleri, müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Yangına prizde unutulan ütünün yol açtığı tespit edilirken, ütünün prizde unutulduğu oda yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bu haber tatlım 
0 oy
(312 puan) tarafından
Canım beklediğin kabahat, ben olsam çoktan komşuma sarteli indir demiştim, rahat huzurlu da bayramimi geciriri uyurum. Senden kıymetli mi dolapta ne var ki o ldr
0 oy
tarafından
Benim ütüm kısa bir zaman sonra müdahale edilmez ise otomatikman kapanıyor. Ancak böyle bir özelliği bilerek almıştım. Yine de vesvese işte, insan fişi çektim mi diye dönüp bakıyor. Bakmadıysa acaba diyor. 
0 oy
(2,547 puan) tarafından
Kız bu ne rahatlık tobee yanar ev.bi güvendiğin biri yokmu cilingrle açtır baksın 
0 oy
(557 puan) tarafından
Suyu biterse yanar maalesef. Ben üniversitedeyken ütü elimde alev almıştı. Büyük ihtimalle cekmissindir ama yine de önlemini al
0 oy
(439 puan) tarafından
Benim ütüm belli bir süre hareket etmeyince kendi kendine kapanıyor prize takılı kalsada. Ben sabah unutmuşum öyle akşam geldimki ütü o halde. Ütüm öyle pahalı son model bir şey değil 3 yıl oldu alali

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 536 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Civcivim (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 324 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Civcivim (1,108 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 612 göst.