0 oy
388 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (47 puan) tarafından
Kizlar merhaba ben izmirdeyim 1+1 kiraya 10.000 tl ye otururmusnuz esim askeri ücret alıyor bi tane bebeğim var sizce gecinebilirmiyiz 6 ayda bir çift maaş alıyor bebekle beraber 3 kişiyiz bize 1+1 yeterlimi sizce siz ne kadar oturuyorsunuz esyam fala yok

13 Cevaplar

0 oy
(12,866 puan) tarafından
Yani mumkun degil gecinemezsiniz
(47 puan) tarafından
Yiyeceği içeceği unuttum tabi faturalarda var siz ne kadara oturuyorsunuz
(12,866 puan) tarafından
Ben en 5.500den ciktim canim kiradan. Ama 5 yillik kirqciydim o yuzden. Yoksa burda şuan 20den asagiya kira yok eski yeni farketmiyo. Şükür kendi evime tasindim. Darisi sizin basiniza insallah. Ama 10 kiraya versen. Kisin bunun yakiti var elektrik suyu var bebek var diyosun bezi islak mendili. 7 ile gecinmek çok zor yani aç kalmak demek
(47 puan) tarafından
Rabbim herkese ev nasip etsin kirada sürünmekte zor 10 ay önce falan ayrı evdeyik o zaman 2500 e oturuyorduk ama ev sahibi çıkarttı şimdide ayrı eve geçmek istiyoruz nasıl geçincez allah herkesin yardımcısı olsun evindende huzurun bereketin eksik olmasın
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sanırım asgari ücreti 17 bin TL. 

10 bin kira verseniz , kalan 7 bin TL ile geçinmek bayağı bir zor. Bilemedim. Daha uyguna ev bulunur mu onu da bilemedim.
Bugüne kadar ne yapıyordunuz ? 
(47 puan) tarafından
Kayinvalidemde kaliuoz borcun  bitmesine az kaldı ayrı eve çıkmayı dusunuyoz bazende 18. Bin veya 19. Bin aliyo
tarafından
Çok zor canım ya. Maalesef çok zor gibi duruyor. Çünkü faturalar, çocuğun bez -mama - kıyafet gibi ihtiyaçları, marketi pazarı vs var. Ne bileyim ekstra durumlar oluyor. Hastalık falan.. Çok aşırı zor yanı bilemiyorum.
0 oy
(2,979 puan) tarafından
Benim ev 3+1 bizim burda yıllık veriliyor ben bu sene altmış milyar verdim 
(47 puan) tarafından
60 bin çok uygun 1 yıl için izmirdemisiniz
(2,979 puan) tarafından
Hayır ben başka şehirde yaşıyorum
0 oy
(10,130 puan) tarafından
17 bin alıp 10 bin kraya verimce mümkün değil gecinemezsiniz Rabbim yardımcıniz olsun 
(47 puan) tarafından
Amin canim
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Asla yetmez o para.biz de aynı sixin gibiyiz eşim tek çalışıyor bir kızım var.ayriyrten sosyal yardım almama rağmen yok yani gecinemiyoruz kira 3500
(47 puan) tarafından
Kirada uygunmus sizin kwske 3500 e bulsak bi sekilde gecinirdik
(2,546 puan) tarafından
Bugün alışverişe gittim pekte bişey almadim ya 1500 falan harcadım eşimle biraz münakaşa ettik.cocuga zaten bir takım almışsın ikinciyi niye aldın diyor böyle bir huzursuzluk .:((
(2,546 puan) tarafından
Canim buralarda farksız biz oturali 4 sene olacak.simdi tasinsak aynı senin durumda oluruz .herşeye zam geliyor asgari ücret yerinde sayiyor
0 oy
(105 puan) tarafından
Canim bizde mugla da 1+1 gibi Toki evinde oturuyoruz 1 tane bebeğim var ve kira 10 bin inanirmisin ben yapamadım burdayım bir kaç aydır ama ev küçük bunalıyorsun bir yere çıkamıyorum çocuğum bir yere gidemiyor küçük kutu gibi evin için de dolanıp duruyoruz ikimizde şuan bide hamileyim çok çok daha bunalıyorum. Allahim kimseyi evsiz barksiz bırakmasın çok zor ya. Karşı bina da 15 bine vermiş evi şok oldum ne 10 bin ne 15 binlik evler . Bende izmire geleceğim kendi evimiz var orda çok şükür. Senin canını sıkmak istemem Rabbim geçim kolaylığı versin sadece demek istediğim bu kiralar ne ya 1+1 10 bin ne demek 15 bin ne demek aklım almıyor.
0 oy
(523 puan) tarafından
7 bin TL ile geçinmek zor açıkçası 
0 oy
tarafından
Hangi semttesin canjm
(47 puan) tarafından
Izmir buca yaylacik
0 oy
tarafından
Çok çok zor faturalar kira eve biraz bişey alsan coxuk masrafı var..
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bazı apartlarda internet elektrik şu hepsi bir arada olan var onlara bakın 1+1 zor 2+1 bakın derim 
(47 puan) tarafından
Oyle bisey olsa bile izmir pahali maalesef alıp başımı gitcem gurbete burda geçim zor:d:)
0 oy
tarafından
Ev kira olmadığı halde lüks yaşayamıyoruz çok zor canım. Tamam halimiz şükür iyi ama illa birşeylerden kısıyoruz 9 aylık bebeğim var e bezi organik gıdaları kremleri mutfak masrafı elektrik su ohoo kenara atabilirsek belki 1 çeyrek parası atabiliyoruz. Bazen oda olmuyor 
(47 puan) tarafından
Hic olmazsa siz bi ceyrek atabiliyorsunuz arada bizde oda yok bebege mevlut yaprimda allahtan ordan geldi bi kactane
tarafından
Canım eşim asgari ucretten fazla alıyor fazla aldığı halde yani. Çok zor yaşam şartları
(47 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın allah yardımcımız olsun
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Bizde İzmir'deyiz 15 bin veriyoruz. Allah kolaylik versin asgari ucretle gecinmek zor, cocugun kucuk mu sende calissan daha kolay olur aslinda.
(47 puan) tarafından
5 aylık daha büyük olsa kayinvalidem kreste çalışıyor onunla giderdi bende calisirdim
0 oy
(174 puan) tarafından
Biz iki artı bir 8 bin TL 30 yıllık bina 
(47 puan) tarafından
Ne güzel uygunmuş ama 30 yıllık için biraz fazla
(174 puan) tarafından
Evet canim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 189 göst.
0 oy
20 cevap 247 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gizem_clk21eker (1,092 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 119 göst.

411,063 soru

12,373,220 cevap

42,581 kullanıcı

Kategoriler

...