+1 oy
445 göst.
Diğer kategorisinde (1,299 puan) tarafından
Bu gün bu kaçıncı post benim aklım almıyor artık yahu bi anne çocuklarını nasıl bırakıp gider hiç mi özlemez kokusunu sesini ülen çıkartırken hiç mi canınız yanmadı da bırakmak bu kadar kolay siz nasıl insanlarsınız nasıl bi düşünce yapısı bu haberlerde sürekli okuyoruz duyuyoruz babası tarafından dedesi tarafından istismar edilen çocukları bebekleri hiç mi düşünmüyorsunuz siz kendiniz kurtulma derdine düşüp çocuğu nasıl umursamazsın yaaaa nasıl yaaa. Torunlarını kabul etmeyen anneanne dede mi olur ben onların da insanlığından şüphe ederim şeref yoksunları sizi. Çocuğu bırak sen git diyen (ki bunu yaşamış biri olarak) kimin haddine neyine güvenerek bunu söyleme cesaretini gösteriyosunuz ya siz vicdan yoksunları sizi nasipsizler. Ya nasıl kızıp söylenicemi sinirimi atıcamı şaşırdım da post açtım. 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sana çocuğumun boklu bezini bile bırakmam dediğim gün geldi aklıma babasına şok yaşattığım  jajajsjs
tarafından
Bende bana yardımcı olmuyosun diye bigun eşime kızdım kavga ettik iste sonra çocuğu evde ona bırakıp cikasim geldi kaynanamda çıktı evinden gürültüye kavgaya git kızım gez kafani dagit biz bakalim bugün haklısın filan demisti esime kızmıştı ama esim varya arkadas ortamı berbat biriydi  bi gider eve ugramazdi sonra ben kapidan cikarken bu bana erkeklik yaptı git ordan anana eve gelme dedi cocukta kalsın bizle diye gözümü boyadi bende seni terkediyor olsam boklu bezini bile birakmam dedim suan 2 kizim var halada bilir hepte derim canımı veririm evlatlarimi vermem geçecek o işi zaten ayrilmaya kalksa alayim bile demez ne anasi ne kendi bakamaz ben pasalar gibi bakarim

20 gün önce dogum yaptim büyük kizimi kaynanam hasta etmis helal olsun anasinin 4 senede bakip hasta etmedigi çocuğu sen 4 gunde hasta ettin demis diken üstünde dururum kizim ilac içmez atesi çıksa gecelerce sabahlarim gözümü bile kirpmam ❤
(1,299 puan) tarafından
Ayy canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu huzurlu bi ömrü olur inşallah çocuklarının
tarafından
İnşallah aminnn Rabbim evlatlarımızın karşısına hayırlı insanlar guzel yollar çıkarsın inşallah ayaklarina taş değmesin ❤
(1,299 puan) tarafından
Amin kuzucum
tarafından
❤❤❤❤❤❤
-Reklam-
+2 oy
(463 puan) tarafından
Büyük lokma yee büyük konuşma nedenini bilmeden yargılamayın insanlari kimse istemez evladını birakip gitmeyi altında yatan Bi sürü nedenler var insan hayatta büyük konuşmamalı büyük konuşunca başa geliyor 
+1 oy
(7,133 puan) tarafından
Haklısın ama yinede kınama büyük konuşma boş verr
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Çocuklar hep eşit şartlarda buyuse keşke.kimseye acımam o sabilere üzülürüm :((keşke dünyaya getirmeden önce bı test yapılsa anne babalık testi falan .üretim tesisi gibi uruyorlae mübarek.hadi evliliğinde tadın Tüzün yoktu şiddet vardı o vardı bu vardı bu raddeye gelene kadar nerdeydin veya bir cocugun günahına girdiniz ikincinin günahı ne? Anlamak zor zor zorrrrr 
(1,299 puan) tarafından
Anlamak da istemiyorum ben zaten bunları valla bak aklım almıyor yani hakaret ederken bile söz bulamıyorum arkadaşım bulamıyorum
(2,546 puan) tarafından
Ben insanlari yadirgamam aldatma olur o bulur şiddet olur illaki şimdi olmuyor diye olmucak anlamına gelmiyor lakin bikere oldummu o eğilim vardır demektir.sen şiddet gördün ettin eyvalah kendini kurtardin o bebeler n'olacak onlarin eline niye bıraktığın kactigin evden.ailem benim coxuksrimi istemiyorsa benim zerre yanlarinda işim olmaz silerim benim canımın canını istemeyecek insanın hayatimda yeri olmaz.bunlar bahane bunlar terane.devlet ikisinede vermemeli pskilojik tedavileri şart
(1,299 puan) tarafından
Evet haklısın hepsi bahane millet yaparken zevkten dört köşeee ama iş sorumluluk kısmına gelince tırt
0 oy
(393 puan) tarafından
Ne demiş atalarımız: " Arayan bulamaz , bulan da kıymetini bilmez." 
(1,299 puan) tarafından
Bu lafın üstüne de bişey denmez bence Allah isteyen herkese nasip etsin tabi arkasında durup kol kanat gerebilecek cesarete sahip olan herkese
0 oy
tarafından
Bence her kadın okuyup, meslek sahibi olup ondan sonra evlenmeli. Kimsenin sonu belli olmuyor.
(1,299 puan) tarafından
Bunun sonla da bi alakası yok kuzum ya ama evet haklısın her kadına maddi gelir ayaklarının üzerinde durabilecek cesareti vericek bi iş şart
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Valla çok haklısın canım Rabbim kimseyi o duruma düşürmesin eğer benim çocuklarımı istemiyorlarsa kimse beni de istemesin zorunlu olarak hastanede kaldık 15 günde içim gitti benim nasıl dayanıyorlsr ki acaba 
0 oy
(310 puan) tarafından

Çocuk annenindir. Bitti. Anne dahil herkes buna göre hareket etmeli.

0 oy
(2,291 puan) tarafından
Sacimdan surukleyerek kapinin onune koymustu esim beni öncesindedw siddet uygulamisti cocuklri sana vermem dedi.peki ben naptim.yuzsuz gibj eve gordm neden cubku cocuklrim.vardi onlari birakamazsm kaderime razi geldim bu bole devam edicek bu adam duzelmicwk ama covuklrimida bu qdama birakamam dedim.rabbim yuzume guldu esim cok duzeldi ama suan onun yaninda cocuklrm icn durdugumuda biliyor.cok pisman ama cocuklr olmasa sevgi falanda gic ise yaramiyor.bu arada benmde ailem.istemiyrdu cocuklri oyuzden eve girmek zorunda kaldm cocuklrm icn cok cektim ama rabbim mukafatini verdi esim tam bir degisim yasadi eski halinden eser kalmadi.resmen dibinden ayrilmaz kopegim gibi.ama evlat baska bisj bosuna demiyorlar herkwz anne olmamali diye.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,785 göst.
3 Kasım 2018 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 418 göst.
12 Şubat 2023 Aile kategorisinde Cantanemm (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 259 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Erkekannesigm (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 969 göst.