sartlar gayet guzel zaten. sicak oranin denizi ve kumluk . deniz varken havuz pek tercih etmiyorum. gecen sene balikesirdeydik civi gibi denizi. ccklar usur diye havuza girdik. ben ilk cckta 3 yasa kadar annemlerle gttik. 3 bucuk yasta kendimiz gittik sadece zaten yiyo icio kendi iyuyodu simitle havuza gir cik gir cik kendi takiliyordu cok rahatti. sonra kardes oldu kiz 6 yaş kardesimi 2 ayliklen gittik :)) bebeis zaten emip
uyuyodu emip
uyuyodu yaz bebegi olnca vokta gazli degil sukur. babsiyla nobetlese bi o golge yerde cocugu uyurken bekliodu ben kizla havuzdaydim bi ben bekliyodum bebisi babasi havuzdaydi kizimla. sonra 14 aylikken yine gttik. busefer ben ek gida evde corba morba yaptim kavanoza kaynar tes cevirdim 5 gunluk. muz avakado falan aldim yanima. otelde klasik yaz meyveleri olur genelde diye. sabah omletimizden pankeklerden falan tirtikladi yedi zaten emiodu. aksam yemege gecmeden once ben odada yedirip
iciodum onu ki rahat yiyim ben diye:) elektrikli ocak tek goz goturdum isitmaya falan makarna falan pisirdim ettim oyle atlattik:) bu sene iki yaş corba falan gotursemmi acaba diyorum yine bir ogun savistirir ben rahat ederim yer icerken kendi izgarami falan sogutmamis olurum