0 oy
246 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (82 puan) tarafından
Bayramda tatile gitmek istiyorduk güzel bir otele herşey dahil o kadar güzel oteller vardı ki çokta Uygun'a hepsi dolmuş şimdi deli divane mersin antalya yada alanya'da tatil yeri bakıyorum sizin planlar nedir varmı bildiğiniz ğüzel bir tatil yeri önerdiğiniz:) 

13 Cevaplar

+1 oy
(528 puan) tarafından

Bizim plan kocamın köyü :D

-Reklam-
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Benim son ayım artık uçak yolculuğu yapamıyorum yakın çevrede 3-4 günlük bir seyler yapacağız bir gece Sakarya da bir gece Adalarda vs öyle kalarak gezeceğiz 
(14,696 puan) tarafından
kız bizde gelelim mi :))))
gezerek doğurma dikkat et ❤
(2,096 puan) tarafından
Ay gel canım tabi birlikte gezelim işte ☺️♥️
(14,696 puan) tarafından
keşkeeeeee ☺❤❤
(2,096 puan) tarafından
Olur inşallah bir gün ☺️♥️
0 oy
(5,820 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

villa kiraladik bu sefer degisiklik olsun dedik:)

(12,245 puan) tarafından
Nere gittiniz kiz
0 oy
(1,539 puan) tarafından
Plan ypmamistik ama İzmire gircez nasipse salı gün pazar 15saat calisicam isyerindec asfhk
0 oy
(1,419 puan) tarafından

Bayramın 4. Günü erdeğe gidicez kısmetse. 3 gece kalıcaz. Siz de bulursunuz inşallah kafanıza göre bir yer :)

0 oy
(225 puan) tarafından
Biz bayramdan sonra Alanya'ya gideceğiz canım floria beach diye bir otel var geçen yıl çok memnun kalmıştık yine aynı otele rezervasyon yaptırdık. Yer varsa oraya bakabilirsin. 
(5,820 puan) tarafından
aklimda bulunsun yazdim bi koseye. biz bakindik bakindik da yorumlar da aldatici. en azindan burda ikinci sefer gtmeyinplanlayan birisi olarak  kullanici yorumunu referans alirim bidahaki sene icin arastirmlarda resimlere baktim guzel gibi zaten
(225 puan) tarafından
Çocuk varsa nasıl olur bilemiyorum tabii biz hep çocuksuz gittiğimiz için :) ama rahat bir otel geneli yabancı turist yemekleri manzara falan baya iyiydi. Belki havuz açısından büyük bir otel arıyorsanız size uygun olmaz. Denizi çogunluk kum yemekleri denize karşı açıkbüfe oluyor :)
(5,820 puan) tarafından
sartlar gayet guzel zaten. sicak oranin denizi ve kumluk . deniz varken havuz pek tercih etmiyorum. gecen sene balikesirdeydik civi gibi denizi. ccklar usur diye havuza girdik.  ben ilk cckta 3 yasa kadar annemlerle gttik. 3  bucuk yasta kendimiz gittik sadece zaten yiyo icio kendi iyuyodu simitle havuza gir cik gir cik kendi takiliyordu cok rahatti.  sonra kardes oldu kiz 6 yaş kardesimi 2 ayliklen gittik :)) bebeis zaten emip
uyuyodu emip
uyuyodu yaz bebegi olnca vokta gazli degil sukur. babsiyla nobetlese bi o golge yerde cocugu uyurken bekliodu ben kizla havuzdaydim bi ben bekliyodum bebisi babasi havuzdaydi kizimla. sonra 14 aylikken yine gttik. busefer ben ek gida evde corba morba yaptim kavanoza kaynar tes cevirdim 5 gunluk. muz avakado falan aldim yanima. otelde  klasik yaz meyveleri olur genelde diye. sabah omletimizden pankeklerden falan tirtikladi yedi zaten emiodu. aksam yemege gecmeden once ben odada yedirip
iciodum onu ki rahat yiyim ben diye:) elektrikli ocak tek goz goturdum isitmaya falan makarna falan pisirdim ettim oyle atlattik:) bu sene iki yaş  corba falan gotursemmi acaba diyorum yine bir ogun savistirir ben rahat ederim yer icerken kendi izgarami falan sogutmamis olurum
0 oy
(402 puan) tarafından
Bayramdan sonra alanya'ya gideceğiz herşey dahil bi otele bakalım nasıl gelecek 2 bebeyle çok merak ediyorum:)) 
0 oy
(3,079 puan) tarafından
Biz orduya geldik sabah. Eşimin ablası burada yaşıyor. Bizi çağırdı sağolsun burada tatil yapacağız:)
0 oy
(522 puan) tarafından
Bayram icinse köye gitcez inşaallah onun dışında bebek küçük olduğu için bnde çalışmıyorum yani tatil yok bu sene 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Biz bu sene karadenize gideceğiz inşallah canım 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben kuzenimin yanına gideceğim oteli önceden yer ayırtmanız lazım veya bayram sonrasına veya çadır kampı gibi yer bulamazsınız çok zor
0 oy
(714 puan) tarafından
Benim planım kocamdan kurtulmak tatil için tek engel kendisi çünkü bayramdada ailemin yanına gidicez tatil istemem o yüzden 
0 oy
(4,027 puan) tarafından
Ben kistan almistim tatil yerini hemde yari yariya geldi. Suanda tatilimizin 2. Gunu :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 79 göst.
11 Kasım 2024 Aile kategorisinde Azra05 (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 203 göst.
0 oy
13 cevap 334 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ASENA40 (20,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 281 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu