0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından
Dün bayram temizliği yaptım üst komşuyu uyardım camları silicem çiçekleri sulama balkonda sula dedim her defasında canlarım berbat oluyor o kadar emek boşa gidiyor uyarmama rağmen gece tekrar sulamis ve camları görünce sinir krizi geçirdim polisi arayıp şikayet etsem mi acaba benle ilgili bilgi verirler mi daha önce şikayet eden oldumu şu bayram sabahı bunu yapmak istemez din gerçekten postu okuyan herkesin bayramı mübarek olsun 

3 Cevaplar

0 oy
(14,656 puan) tarafından
yani seninle bilgi verseler nplaxak ki bends zabıtaya şikayet etmiştim laftan anlamadı kavga ettik olmadı en son zabıta gitti uyardı sonra düzelmişti 
(407 puan) tarafından
Altlı üstlüyüz ya araya eşler girse biraz korkarım kavga falan çıkar diye arayıp ne dediniz peki
(14,656 puan) tarafından
whatsaptan msj attım ben aramadım direk konuyu yazdım
bizim eşler girmedi duydular abi de evdeydi benim eşim de hiç karışmadılar
(407 puan) tarafından
Benim eşim de sinirleniyor ya görüyor nasıl temizlediği mi tekrar bişi soriyim zabıtaya vatsaptan mesaj atabiliyor musunuz hayatımda ilk defa yapicam çünkü bilgiye ihtiyacım var şuan
(14,656 puan) tarafından
ben polisi aradım ilk ordan numara aldım da yazmıştım
(407 puan) tarafından
Tam çok teşekkür ederim:)
-Reklam-
0 oy
(6,455 puan) tarafından
Seninle ilgili bilgiyi nasıl vermeyecekler canım alt katı rahatsız ediyorsunuz dese benden şüphe edecek değil ya
(407 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun valla yapacak bişi kalmadı aricam birazdan teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
(6,455 puan) tarafından
Rica ederim canım. Bana kalsa aranızda halledin polisi karıştırmayın
(407 puan) tarafından
Bende öyle olmasini tercih ederim gerçekten laftan anlayacak bir kadın değil sade ce çiçek sulama da değil camdan sofra bezi sirkeledi içindeki çöpün evime girdiğini bilirim uyardım yine yapmayan devam etti tak ediyor artık ya
(557 puan) tarafından
Bu çöp meselesine tek çare var bence. Attığı çöpü kürege toplayıp kapısına atacaksınız. Kesin ve net çözüm ben olsam affetmem yaparim
0 oy
(12,622 puan) tarafından
İyi de senle ilgili bilgi vermese de anlar sonuçta altta sen varsın ve daha önce De konuştuğumuz geçmiş ben olsam biraz cıngar çıkarırırm
(407 puan) tarafından
Daha önce de uyarmistim dünde uyardım sorun değil dedi tezgahta da sularim çiçekleri dedi yine yapmış valla günah benden gitti artık aricam teşekkür ederim cevap verdiğin için
(12,622 puan) tarafından
Rica ederim sen uyarmışsın ara gitsin

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 998 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 417 göst.
4 Nisan 2024 Aile kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 560 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,507 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 478 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (938 puan) tarafından soruldu

404,338 soru

12,113,056 cevap

36,448 kullanıcı

...