0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (258 puan) tarafından
Kızlar bilmiyorum bu ara çok mu pimpirikliyim bilemedim bayramın 3 günü eşim Ablasının yanına Bergama'ya Denize gidecek ben yeni doğum yaptığım için gitmek istemedim E şimdi de ki o zaman Hamza'yı götüreyim yok dedim gözünden kaçar bir şey olur dayanamam ben Saçmalama dedi Ben babasıyım dikkat etmeyecek miyim falan dedi yok dedim gözünden kaçar annen yaşlı dedim bakamadı demezdim bu huysuz dedim boş ver dedim şimdilik geçiştirdim Şimdi de 3 yaşında oğlum korkuyorum en hareketli dönemleri şimdi yine babaannesigilde alt katında oturuyor yine pimpiriklendim gözlerinden kaçar bir şey olur diye dedim Bütün camlar açık Benim oğlum da camdan bakmayı çok meraklı gerçekten çok mu abartıyorum bilemedim gözümün önünde böyle canlanıyor olacak şeyler sanki düşünüp düşünüp kafamı yiyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(17,852 puan) tarafından
Dün ben uykudan uyandım eşim işten geldi ona camı açık odada oğlanı bir dakika bile tek bırakma dedim sabahın köründe uyku arasında aklıma takıldı Allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz dikkatli olmakta fayda var 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Kesinlikle abartmiyorsunuz insan evlafı keni yanindayken surekli tetikte oluyor kaldıki baska bir yere gondermek tamam babası olabilir guvensi,liklede alakasi yok ama evladin gozunün onunde olması daha bir ic rahatlatıcı olur tabiki
+1 oy
(4,173 puan) tarafından
Senin rahatsız olduğun şey çocuk ve gelişim donemi değil, diğerlerinin yeteri kadar ilgili davranmamasi..Sen varken bile bunu görmediğin için muhtemel ,senin yokluğun kısmında göze alamıyorsun.Dert etme bir anne olarak sen neyin doğru olduğunu düşünüyorsan doğru odur.
(4,173 puan) tarafından
İlgili derken özen ve özverili kast ediyorum
(3,074 puan) tarafından
Bende aynisini yazicaktim babasi babannesi dedesi halası vs gerekn bakım konusunda ilgiyi gösterse aklın kalmaz ben gönderiyorum sadece yemek yemez baska yerde bn yediricem
+1 oy
(5,031 puan) tarafından
Kesınlıkle haklısın. Ben aynı evın ıcınde uyuyup kalamıyorum esım evdeykem banyıya gıter kayar duser nı balkona  cıksr cöpu devırıp üstüne cıkar mı bir sürü sey gelıyor aklıma. 
+1 oy
(988 puan) tarafından
kimse anne kadar gözetmez ne olursa olsun ben de bi sn bile ayıramıyorum şu anda kimseye güvenemem
0 oy
(258 puan) tarafından
Yedim bitirdim kendimi.

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 207 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
26 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 123 göst.

408,256 soru

12,263,799 cevap

37,408 kullanıcı

Kategoriler

...