0 oy
373 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kaynanam beni aradı kaynımın nişanlısı var başka şehirde yasiyor yanlislikla biletini 8 saat ertelemeli kesmiş kız kardeşiyle birlikte bizim esimle bulunduğumuz şehirden gececeklermis gitmek istedidikleri yere kaynanam beni aradı onları alın ordan gezdirin dedi bende dedimki istanbul çok pahalı anne biz alırız ama bisey alamayız ve esimle benim durduğumuz yer çok güzel bir yer değil 1+1 bize yetiyor kiradayiz biz olsun gelsinler dedi alın gezdirin eve götürün dedi ben kızla konuşmuyorum daha hiç konuşmadım dedim anne ben kızı tanımıyorum bana selam bile vermedi dedim sende ona vermedin dedi bana hem o senden küçük dedi küçük gelin dedi hayır benden küçük değil kız benden 4 5 yas büyük anne o büyük gelin oluyo dedim yani evlendin ya dedi önce o bakımdan dedim diyo kapattım esimle konusuyim dedim 10 dk sonra yine aradım esim.ben alamam diyo dedim bizim evide beğenmez o dedi dedim o anca başka şeylere para harcar zaten dedi kapattı 

5 Cevaplar

0 oy
(7,385 puan) tarafından
Benimde biraz sonra eltim kaynım çocukları gelecek. Eşim ikisiyle de konuşmuyor mecburi durumlar dışında. Onların niyetlerinde köye geçmek vardı eşimden dolayı ama köyde ki ev boş dolapta hiç bişey olmadığı için arayıp bizzat kendim davet ettim.Eşim nöbette,evde olsaydı da durum değişmezdi ama o da kabul ederdi. Orada eltinin sizden başka gideceği bir yeri yoksa bence ayıp olur idare edin derim. En azından evinizde ağırlayın bence.
(88 puan) tarafından
Henuz eltim değil nişanlı daha ve bizim evimiz 1+1 cnm kız kardeşide var gelsin ama esim dediki beğenmez evi baya bize göre şeyler iste
(7,385 puan) tarafından
Evinizi begenmezse o da onun ayıbı olsun canım. Yani yerinizde olsam ihtimalleri düşünmek yerine üstüme düşeni yapardım. Elbette ki karar sizin.
(88 puan) tarafından
Ben eve almamazlik yapmam ama böyle birileri aile ortamına uymaz diye düşünüyorum
-Reklam-
0 oy
(2,795 puan) tarafından
Gezdirmek zorunda değilsiniz, şuanda ekonomi malum. Ama kaynananız haklı büyük gelin siz oluyorsunuz. Eğer eşiniz büyük olansa
(88 puan) tarafından
Esim en küçükleri oluyor
0 oy
(771 puan) tarafından
Evet gezdirmek veya evinizde ağırlamak zorunda değilsiniz. Bu arada sizden büyük bile olsa ilk gelin sizsiniz ondan size büyük gelin demiş. Büyük gelin sizsiniz yani. Bide çok uzatmışsınız ya her lafa bir laf gibi olmuş kusura bakma ne olur okuduklarımdan sadece bunu söyledim 
(88 puan) tarafından
Ya bir insan yataginda bacakları açık bir şekilde resim çekip profil resmi yaparmı Ablasıda nikahsız evli bir adamla gecelikle resimler atıyor faceye herkese görünür şekilde böyle insanlardan hayırmı gelir
0 oy
(674 puan) tarafından
Evi beğenmeme gibi bir durum olamaz bence onları alakadar eder bir durum değil ama şöyle bir konuda var hadi eltin esinin kız kardeşi sayılır ama eltinin kardeşinin sizde kalması bana göre biraz abes düşüyor esini tanıyorsun ondan yana değilde karşı taraf nasıl bir insan tanımıyorsun anlattığın kadarı ile 

Simdi öyle bir hâl aldı ki Dünya herseyden şüphe eder olduk o yüzden kalacak uygun bir odanız da yok çokta hoş bir durum olmaz ama yinede sen bilirsin 1 gecelikse  idare edilir 
(88 puan) tarafından
Evet bekar kız yani bende elti adayini pek tanımıyorum daha evlenmemiski kaynimla konuşmuyorum da saçma degilmi
0 oy
tarafından
Bence saçma değil yani uzun bi süre kalmıcak evi beğenmez diyorsunuz demekki siz de mi misafir gittiğiniz evlerde kusur buluyorsunuz. Tepkiniz biraz fazla olmuş ben olsam misafir ederim evimde Allah ne verdiyse önlerine koyar güzel ağırlarım daha ettiniz olmayabilir sonuçta gidecek başka yeri de yok 
(88 puan) tarafından
Ben kendisini tanımıyorum ayrıca ablasi yuva yıkmış bu kizin diye duymuştum ve bu kizin değişik resimlerini görmüştüm sosyal medyada böyle nasıl anlatsam bir bayana yakışmayan pozlar yani oyuzdende pek ben istemedim
tarafından
İnsanların hayatı yaşamı kendisine istediği gibi yaşar sonuçta madem o kadar kötü aile nasıl kabul etti gelin olarak 2. Si kimsenin giyimi ya da yaşayışını yadırgamak hoş değil sonuçta kimse kimsenin mezarına girmiyor eşine de güveniyorsan bi gece misafir ederdin bence zor bişey değil
(88 puan) tarafından
Esime güveniyorum ama o kıza ve kardeşine güvenmiyorum icim ısınmadı ve bir bayan edepsizce yatakta poz veriyorsa o edep bilirmi

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 1,122 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 911 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Aysnnn (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,027 göst.
16 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elif__16 (83 puan) tarafından soruldu

412,042 soru

12,403,769 cevap