0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,565 puan) tarafından
Kizlar.balkonda cam.balkonnolmasina rağmen çok.fazla.illq.goruyorum.eve de giriyor.ne yapsam.basim.agriyor.sabah 4te bile olur mu var 

8 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
 Böcek kulaginami kaçtı  başlığı dogrumu anladım egerki öyle birşey varsa korkma allah bizim kulagimizdaki sıvıyı acı yarattı bunun sebebide  kulağına böcek vb şeyler girerse o tadı aldıktan sonra ölürler 
(3,398 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Evet doğru bende bunu daha önce duymuştum. Kulak içindeki sıvı acı olmasaydı içeriye böcekler girermiş. Kurban olduğum rabbim her ayrıntıyı düşünerek yaratmış bizi
(2,733 puan) tarafından
Daha önceleri haberlere çıktı. Kadın kulağa kaşınıyor diye hastaneye gidiyor kulağının içine örümcek girmiş filmde görmüşler. Demek ki o acı tadı alamamış.
-Reklam-
0 oy
(3,477 puan) tarafından

Üzüm böceği diyor annem ona eee diyorum asma dışarıda yaprak dışarda üzüm dışarda bu niye evde:) köydeki eve geliyor hep. Kendi evimde görmüyorum da. 

0 oy
(3,340 puan) tarafından
Ay böcekten benden çok korkarım ben daha küçükken annemin kulağına kaçmış gece uyurken kaç gün kulak ağrısı çekmişti doktora gittik o zaman kulaktan bu kıskaçlıı böceği çıkarmıştı
0 oy
(563 puan) tarafından
İlaçı vardır belki bi araştır
0 oy
(4,972 puan) tarafından
Bu sene dehşet çok o böcekten yaa valla kapı cam açamıyorum 
0 oy
(986 puan) tarafından
O böcekten çok fazla var bu sene türtox diye sarı kutulu Bi böcek ilacı var babam sıkıyor akşam sabah hepsi ölmüş oluyor 
0 oy
(3,398 puan) tarafından

ALTYAZI : Balkonu cam balkon olmasına rağmen çok fazla kulağa kaçan böcek giriyormuş hatta evin içinde bile varmış. 

Kulağına böcek kaçmamış  yani :D :ermm:

0 oy
(129 puan) tarafından
Bu sene ilk kez bizim evde ayni bocekten çıkıyor bende cok korkuyorum dışarı ot bağ bahçe diye dusundum ama asansör boşluğundan felan çıktığını i gordum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (525 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 812 göst.
28 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 253 göst.
8 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 542 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,061 puan) tarafından soruldu

409,130 soru

12,296,199 cevap

38,333 kullanıcı

Kategoriler

...