0 oy
99 göst.
Diğer kategorisinde (589 puan) tarafından
Kızlar benim ilk çocuğum kolikti uyku yüzü görmedik. Bu 2. Bebeğim maşallah subhanallah uyuyor ama çok uyuyor. Korkuyorum kötü bişeyden mi uyuyor acaba. Dün 12 1 e doğru uyudu bende uyumuşum uyanamamışım 5de kalktım uyuyodu. Şekeri düşüyo diyolar zorla kaldırıyorum. Sabahta yine 2 saat kadar uyudu acaba bişeyi mi var 

5 Cevaplar

0 oy
(324 puan) tarafından
Emiyor mu peki sen uyanınca verdiğinde önemli olan uyirken de olsa beslenmesi vücudunda sarılık varmi
(589 puan) tarafından
Emiyor evet. Yani 6 günlük oldu vücudu daha kırmızı sarılık var mı anlamıyorum hiç
-Reklam-
0 oy
(1,426 puan) tarafından
Kaç günlük bebeğiniz. Sarılık olabilir sık sık uyandırmalısınız yenidoğan bebeği. Gerekirse 2 saatte 1 alarm kurun canım
(589 puan) tarafından
6 günlük canım. Alarm kurucam evet yoksa bend3 yorgun olduğum için uyuyorum. Sarılık olup olmadığını anlayamıyorum. Doktor doğduğunda yok dedi. Kontrol de çok az var beslenememiş aç dedi şimdi şükür güzelce emiyor ama acaba sarılık mı arttı renginden de anlamıyorum gözlerinin içi de beyaz
0 oy
(2,257 puan) tarafından
Benim kızımda öyleydi çok uyurdu. Gece zorla kaldırmaya uğraşırdım 2 saatte bir nadir uyanamazdım yorgunluktan oda çıt ciksa uyaniriz ya annelik işte sesi cikmazdi. 3-4 saat nasıl bu yemeden uyudu derdim. Evde kalabalıktı hani ben duymasam başkası duyardı dedim. Meğer kızım uykucuymuş çok zor uyanıyordu. Sarılığıda yoktu ama ilk 10 gün emzirin sarılık olmasın denildiği için ben uyutmuyordum onu yedirmeye çalışıyodum. Bazı çocuklar sağlıktan ziyade gerçekten uykucu oluyorlar.
(589 puan) tarafından
Valla her fırsatta emziriyorum Allah korusun sarılık olmasın diye inşallah uykucu olduğundandır
(2,257 puan) tarafından
Uykucudur yediriyorsan sürekli birşey olmaz canım
(589 puan) tarafından
İnşallah canım sağol
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Canım daha 6 günlük diyorsun. Alarm kur mutlaka 2 saatte bir emzirmen lazım
(589 puan) tarafından
Evet canım öyle yapıcam artık. İlk çocukta yaşamadım o yüzden bilmiyorum kaynanamda yok bişey olmaz diyip duruyo ama ben yinede güvenemiyorum
0 oy
tarafından
Daha küçük kuzum alarm kur uyanmazsa bezini aç pisse al o zaman uyanir emzirir yatirirsin ihmal etme

Bizde 21 günlük olduk benimki yeni yeni uyanmaya basladi seninkide insallah degismez ama yakinda uyanmalara başlar
(589 puan) tarafından
Ay kötü bişeyi olmasın da Allah korusun her şeyi başım gözüm üstüne
tarafından
Aynen kuzum yeterki rahat olsunlar ama daha birakma çok uyumasin 40 sonrası rahat bırakırsın
(589 puan) tarafından
Doğru diyosun canım teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 65 göst.
19 saat önce Diğer kategorisinde Nimbus (32 puan) tarafından soruldu
0 oy