0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (2,936 puan) tarafından

image

biz bayramı herseneki gibi hiç başlamadan bitirdik ) cokkkk sıcak nabyonuz kızlar ne durumdasnz

11 Cevaplar

0 oy
(10,678 puan) tarafından
Bizde de öyle aşkım nolsun dün kahvaltıya kaynanama gittik öğlen vakti etler geldi orda ortaklarla küçültüldü baya temizlendi pişirdim yedik derken yukarı çık aşağı in her işin başına geçtim valla çok yoruldum 4te eve geldik hemen çocuğu uyuttum kardeşim geldi Allah'tan o yardım etti bizde etin başına bi gectik saat 7yi geciyodu bitirdigimizde payları dsgittim 2 tanr kaldı napcaksam bilmiyorum eşim kıymayı da çektirdi herşeyi yaptım bitti şükür sarma et pisirdim koydum geln giden olursa diye bugünde eşim calisiyo zaten bi annemler geldi kardeşimi almaya babanemlere gittiler mahfolmudum çamaşır yerledtirdim yatsk odais vocuk odası topladım bulaşık makinasini boşalttım geri gedim oturdum şimdi kalkıp devam etcem offf gelen giden olmuyo zaten bana bitti bsyram 
(2,936 puan) tarafından
Bende aynı senin yaptıklarını yapmışım kız :)
(10,678 puan) tarafından
Ahahahah annem diyo gelin olmak böyle bişey bizde çok yaptık kaynanam diyo eti birskip bi de o kadar bulasika nasıl ugrascaktim alah razı olsun kardeşim diyo s.lak mısın sabahtan kshvaltiys gidesiye kadsr yatsaydin da bari o zaman yorulmazdin eşim diyo mahfoldum Allah razı olsun sizinkiler de öyle mi
-Reklam-
0 oy
(14,350 puan) tarafından

Bize de dün bayramdı görümceler geldi güsek geçti bugün sıradan güne geçtik eşim nöbette oğlum uyuyor kızım 10 dk oyun oynuyor bende uzandım Tv izliyorum :) 

Afiyet olsun 

0 oy
(13,556 puan) tarafından
Dün geldik kaynanama el öptük sonra kaynanamın kaynanasına gittik her sene olduğu gibi 

Şimdi geldim bugün gezeceğiz kaynanam la aksama 
0 oy
(789 puan) tarafından

image

Ne olsun işte bol bol et doğruyoruz 
(2,936 puan) tarafından
Et gördükçe içim hoş oluyor :) kolay gele
0 oy
(1,919 puan) tarafından

image

dün  bütün gün kayanamdaydim  eşim işten oraya geldi orda biraz oturdu ve eve geldik bu sabahta kahvaltıya annemdeydik abimler yengeçler çocuklar kahvaltı yaptık öğlen kızı  ve ufakligi  avm ye gorurduk sonra eve geldik makineye çamaşır  attım  kahve içtim  şimdide çamaşır asicam evdeyiz bayram gezmesi bitti   diğer 2 günde yine çocukları avm ye götürürüz  o kadar  afiyet olsun snada
0 oy
(1,835 puan) tarafından

image

yanıyor buralar.  Evdeyim sıradan bir gün benim için gurbet olunca böyle oluyor maalesef 
(252 puan) tarafından
Tarifi verirmisn cnm
(1,835 puan) tarafından
Bu canım dondurma ve buz koymadım ben . Buzu en son bardağa koyuyorum https://www.instagram.com/reel/C7zEcPgMWCt/?igsh=MXRxeTE0c285cG03OA==
0 oy
(1,460 puan) tarafından

image

misafirlerimle kahve keyfi<3
0 oy
(9,046 puan) tarafından

image

Oğlan  kapıdaydi eve geldi smdide camdan bakıyor annemlere geldik
0 oy
(6,484 puan) tarafından

Evcağzıma geldim bayram bizede bitmiş bulunmakta sakin sakin kahvemi içiyorum ☺

image

0 oy
(3,793 puan) tarafından

Vllh cnm babamlara gittik dönüyoruz şimdi 

image

0 oy
(6,769 puan) tarafından
Bizde akşam köyden geldik kurbanımız ordaydi dolap olmayınca onları koyduk bir kaç kişiyi bayramlaştık şimdi geri köye gidiyoruz:)

İlgili bir soru bulunamadı

404,807 soru

12,126,387 cevap

36,488 kullanıcı

...