0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından
Bebeği emzirmek gusül abdestini ve normal abdesti bozar mı? İnternette bozmaz yazıyor ama bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim.Hayırlı akşamlar bacılar:)

16 Cevaplar

+8 oy
(2,198 puan) tarafından
Kimi emzirdigine bağlı. Bu soruyu sorduğuna göre bebeğin olduğuna emin mısın? Kafanız mı güzel ya. Sen bebeğini şehvetle mi emziriyorsun? 
(1,278 puan) tarafından
Haha :D kimi emzirdigine bağlı :D alemsin canim
tarafından
Şuna+ verip kaçarım :D
(300 puan) tarafından
Ayyy ne güldüm :D çok yaşa
tarafından
Çok güzel yorumladin canım.inan bende tobestafullsh dedim çocuğunu bebegini emziriyor ne gusulu nr abdestti Allahaskina
-Reklam-
+5 oy
(2,983 puan) tarafından
Bu soruyu sorduğunu görmezden geliyorum, öyle şeymi olur bozmaz tabikide 
(6,191 puan) tarafından
gunde 20 posta gusul abdesti alabilen babayigit varsa varsi. bozsun abdesti:)) tuvalette kicimi zor yikarken bide her emzirmede guaul alacaksak ohooo kimse cck digurmaz bu zor sartlarda:))
(988 puan) tarafından
ahaha güldüm casperi çok haklısın zjsjsj
+2 oy
(10,329 puan) tarafından

Selamun kavlen :D

(135,244 puan) tarafından
iyilik senden naagber
(10,329 puan) tarafından
Hastaym :( mübarek bayram günu sabah bi kalktım başım boğazım bitik halde, sıpalar da uyumuyor ki dinlensem. Isyaaaannnnn :D
gececek bu gunler diyolaeda nah geciyo surunuyoz a m k allah sifa versin agaa
(10,329 puan) tarafından
Amiin reiss geçmiyorr daha çok dibe batıyoruz :D
en batik benim
0 oy
(2,882 puan) tarafından
Neden bozsun böyle bir eziyeti Allah emreder mi sence 
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Öyle şey mi olur altını değiştirirken de abdest şart olurdu o senin evladın dinimizde böyle birşey yoktur kesinlikle
0 oy
(1,124 puan) tarafından
İslamiyet bu kadar zor değil :) 
0 oy
tarafından
Hayır bozmaz
(10,329 puan) tarafından
Hocam post sahibinin bu soruyu sormasında ki amaç nedir sizce :)
tarafından
Bize çok geldi bu soru, sebebi de köyde büyümüş kayınvalide veya elti olsun, eşin babaannesi falan genel olarak büyük kimseler hep böyle hurafe batıl saçma bir sözle büyümüşler. Bunun da evlatlarını abdestsiz emzirmesinler diye söylendiğini düşünüyorum. Amaç buysa güzel olabilir ama islami bir kural uydurmak asla iyi olmamış.
(10,329 puan) tarafından
Evet çok haklısınz, abdestli emzirmek çok iyi bişey tabi ki ama abdesti bozması büyuk hurafe
0 oy
(745 puan) tarafından
Bacım  ahh ahh ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp bizim lugatimizda abdest bozulmaz herhangi cinsel münasebet veya kanama adet olmadığın sürece için rahat olsun 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Bu ne apt.alca bi soru ya!! Kocana emdirmiceksin kendini cocugunu beslemek icin emzirceksin. Memenin amaci da yavrunu beslemek. Her meme munasebetinde sex mi dusunuyosunuz ben anlamadim. Ne bicim kafa bunlar!!
0 oy
(702 puan) tarafından
Özellikle abdestli emzirmek lazım. 

Sevabı daha çok. 
0 oy
(153 puan) tarafından
Ne kadar fesat insan varmış burda !!! Sizi kötü niyetinizle bırakıyorum.Abdesti bozar mı diye sorma sebebim namaz kılmak dua ve sure okumak amaçlıdır.
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Sayısı belirsizdir oğlumun gün için de ve gece kalktığı her seferin de gusül mü alacağım:D

0 oy
tarafından

Bozuyor kuzum her emzirmede gusül abdesti alman gerek :angel::D

0 oy
tarafından
Çok saçma neden gereksin ki kocanı değil bebeğini emziriyorsun 

Her bebek emzirmeye gusül abdesti alsak oohhhoooo
0 oy
(300 puan) tarafından
Acaba gusul abdestsiz veya abdestsiz emzirilir mi bunu mu sormak istedin canım

Ben abdestsiz bebek emzirilmez diye duymustum cocuklugumda. Bebegim olunca gusulsuz mu normal abdestsiz mi diye araştırmıştim isterse gusul abdestsiz ol yine de emzirebiliyormussun. Sonradan düşününce zaten mantıklı geldi diyelim cocuk ac agliyor cocugu emzirmeden gidip abdest almaya calissan cocuk aglamaktan ya da açlıktan catlar. Yok emzirmek abdesti bozuyor mu dersen hayır tabi ki hicbir abdestini bozmaz icin rahat olsun.
0 oy
tarafından
Cidden yaşın 18 ya da 19 olmuş olsun :))) 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 75 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 260 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ecrin sena (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,323 göst.
0 oy
6 cevap 157 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu