0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (305 puan) tarafından
Kızlar benim eşim ara ara uyku arasında derin uykudayken namaz kılar pozisyona gelip sallanıyor. Ve bu çocukluktan beri varmış bu durum. Korkuyoruz yani ikimizde. Neden oluyor bu? Yaşayan var mı aranızda? Neyle alakalı olabilir bu? Çok hızlı bir şekilde birden bire sallanıyor ve kendini daha sonrasında düzeltip uykuya devam ediyor. Namaz kılar pozisyona nasıl gelebilir ki bir insan uyurken?

7 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Kızlar fikirlenizi yaparsanız çok sevinirim 
-Reklam-
0 oy
(143 puan) tarafından

Bebek bakımı ile ilgili olan platforma daha bugün yazdım ki oğlum secde etme pozisyonunda uyuyor diye. Ayrıca fırıl fırıl dönüyor. aklıma oğlumu getirdiniz. Umarım geçicidir. Yetişkin birini o halde düşünemiyorum. :D :D 

(305 puan) tarafından
Neden oluyor acaba
(143 puan) tarafından
Bilmiyorum. Yetişkin olarak kız kardeşim tuhaf pozisyonlarda uyur. Baykuş gibi kafası başka yönde, gövdesi başka yöne bakar. Yatağın içinde farklı açılarda yatar. Eşi de anlam veremiyor. Bazıları böyle demek ki. (╯︵╰)
0 oy
(837 puan) tarafından

Kız benı  çocuklarım öyle ya

image

0 oy
(1,880 puan) tarafından
İleri seviye de bi durum değilse yani uzun dk lar sürmüyorsa saçma şeyler konuşmuyorsa zararı yok bence alışkanlık gibi bisey olabilir 
0 oy
(38 puan) tarafından
Ben de küçükken öyle uyurdum sonra uykuda düzeltirdim kendim. Düzeltmezsem de babam söylermiş annem söylermiş düzeltirmiş öyle öyle geçti şuan sorunum yok. Olabilir belki o pozisyonda rahat ediyordur yada uyku klinikleri oluyordu galiba onlar bu konuyla ilgileniyorsa belki oraya danışabilirsiniz
0 oy
tarafından
Teyzem var 55 60 yaş arası tam yaşını hatirlamiyorum çocukluğundan beri uykuda öyle dönermis annem küçükkende vardı hala devam ediyor diyor..
0 oy
(4,508 puan) tarafından
Esin uyurgezer psikiyatri veya norolojiye gorunun.

İlgili bir soru bulunamadı

412,336 soru

12,412,382 cevap

44,904 kullanıcı

Kategoriler

...