0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (336 puan) tarafından
Kızlar liseden tanısıp en yakın arkadasım olan arkadasımla bir gün küstük onun erkek arkadası yuzunden ama hiç bir kavga öyle elle tutulur birşey yoktu ortada konuşmayacak neyse küstüğümüz zaman 8 senelik arkadastık  6 senedir hiç görüşmedik ben bu süre içinde evlendim baska sehre tasındım yani ama her ay bu arkadasım rüyama geldi hiç çıkmadı ve cok özledim onu benim kızlardesım yok onun yerine koymustum her neyse böyle rüyalar görünce bosver hayal üç günlük dünya ara bul sosyal medyası ekle konus ama yok yer yarıldı bulamadım dedım herhalde evlenmıs soyadı değişik hayatta bulamam ortak arkadaslarımızdan bulmaya calıstım bulamadım en son kardesinin hesabını bulmaya calıstım bulamadım yıllar once tabi yine gecem gun sansımı denedım instadan kardesını buldum o kücük fotdan kızı tanıdım ekledım ordan ulasırım diye kız kabul ettı ordan takıp ettıklerınden arkadasımı buldum evlenmemıs soyad aynı ama aramada yasıncw tonla öyle isim soyisimle insan cıkıyor ve o cıkmıyordu sımdı kabul etmiş nasıl mesaj atsam konuya nasıl girsem yabancı gibi olduk ama birbirini cok iyi tanıyan yabancı acaba tersler mi napr diye dusunuyorum akıl verebilir misiniz 

12 Cevaplar

0 oy
(336 puan) tarafından
Ay kızlar bir akıl verin 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küs kalmak istemediğini açıkça yaz. Bunda kötü bişey yok geçmiş gitmiş bir mesele
(336 puan) tarafından
İnanki sudan sebep bir gün konusmadık ve o sekıl gitti
0 oy
(910 puan) tarafından
İlk  merhaba nasılsın kusura bakma bu saatte yazıyorum ama bi an aklıma düştün istek atmak istedim aslında sürekli rüyamda görüyodum ama cesaret edemedim araya mesafe girince diye ama şimdi birden aklıma geldin tekrar istek atmak istedim nasılsın iyi misin vs diye ekle işte canım
(336 puan) tarafından
Ay hatta istek attım ya dün gecede rüaymdaydı kanka ben evlendım diyordum ıkı cocugum oldu biliyorum kanka diyordu acaba o da beni mi gözlüyor takip edyordu gizliden
(910 puan) tarafından
Bilemiyorum ki olabilir bi giriş yap bakalım ne olacak sonuç
(336 puan) tarafından
Yarın yazayım sımdı gec oldu
(910 puan) tarafından
Devam etsin dostluğunuz inşallah
0 oy
(3,368 puan) tarafından
Tersleyeceğini düşünmüyorum arkadaşlık isteğini kabul etmesi bile bi yumuşadığını gösteriyor. Uzun zaman oldu görüşmeyeli falan yaz gönder devamı gelir zaten
(336 puan) tarafından
Evet soyutlamıs kendını ne yasadı kim bilir neler bensiz beni cok sever biliyorum
(3,368 puan) tarafından
Sen yaz sonra buradan olmuyor numaranı   verr de telefondda uzun uzun dertleşirsiniz. Laf sokmalar yapmayın da :))
(336 puan) tarafından
İnanki laf sokacak bişey varsada hem benım acımdan hem onun acısından hatırlamıyoruzdur bile o kadae uzun zaman oldu
0 oy
(336 puan) tarafından
Baska yanıtı olan var mı
0 oy
tarafından
Ölüm var diye giriş yapabilirsiniz. Hep işe yarar.
0 oy
(9,628 puan) tarafından
Eski muhabbeti kurmak çok zor artık. İkinizde eskinin hayaletisiniz canım. Ben öyle yapmıstım ortaokul arkadasımı buldum ama eski muhabbetimiz asla olmadı. Cok bısey bekleme meramını anlat. Muhtemelen 6 sene konusmayan bir kişi için cokta önemli değildin. 
(2,101 puan) tarafından
Bende öyleydim ya çocukkene paylaşıp paylaşıp yediğimiz yiyeceklerin bile hatrı kalmıyor. Eskisi gibi olmadı benimde
(51,052 puan) tarafından
hic olmuyor hemde oylece listede duruyor benimki de
(2,101 puan) tarafından
Napalım demekki bizler değer vermişsiz sadece :)
0 oy
(993 puan) tarafından
Aranizdaki mevzu ne o cok onemli sen onun sevgilisiyle mi konustun 
(336 puan) tarafından
Hayır ya öyle birsey olsa neden ekliyim
0 oy
(51,052 puan) tarafından
ilk eklediginde aa nasilsin iyi ki ekledin falan demediye konusasi yok demektir oylesine.kabul etmistir
0 oy
(4,062 puan) tarafından
Benimde cocukluk arkadasimla bir gun aramiz acildi sebebi hatirlamiyorm bile. 3 kizdik biz her gun ama her gun brlkteydik, lisede koptu bizden. Sonra ben ve bi arkadasim gorusmeye devam ettik. Belki 7 8 sene gorusmedik. Bigun ekledi bizi direk yazdi hep ruyamda goruyorm nerdesnz siz diye. Hic bsy olmamis sanki hic araya mesafe girmemis gibi 4 senedir her hafta ayni tayfa gorusuyoruz bu sefer bebeli :) direk yaz sende.
0 oy
(256 puan) tarafından
Senin yaptığının aynısını yaşadım ve yaptım ekledim instagramdan sonra da yazdım buluşmak istiyorum dedim annemlere gelince senide görmek istiyorum dedim buluştuk ilk gördüm onu ağlamaya başladım duygusallığın hiç değişmemiş hep aynısın dedi sonra oturduk kahve falan içtik sohbetler ettik hiç susmdan o kadar iyi geldi ki bana anlatamam unutamam hala konuşuyoruz yine buluşacaz kısa zamanda inşallah:)
0 oy
(4,405 puan) tarafından
Benimde çok yakın olduğum bir arkadaşımla kendi hataları yüzünden görüşmeyi kesmiştim. Biz çok yakındık birbirimize gidip gelir kalırdık her yaz birlikte tatile giderdik. 2 yıl konuşamadık daha doğrusu ben her yerden silip engellemiştim. Ama ablamla ara ara benden gizli görüşmeye devam ediyorlarmış. En son benimle konuşmak istediğini söylemiş benimde artık kızgınlığım geçince kabul ettim. Bir kaç kez evine sürekli çağırıp durdu dışarda gezdik eski samimiyeti kurmaya çalıştık ama asla olmadı yani demem o ki araya o mesafe girdi mi çok zor eskisi gibi olmak biz hala sık sık görüşürüz yine her şeyimizi paylaşırız ama o eski samimiyet bende yok artık 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 140 göst.
13 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 490 göst.
0 oy
1 cevap 45 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde KadrATr (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 429 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevaliss (454 puan) tarafından soruldu