0 oy
228 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,864 puan) tarafından

Biz her zamanki gibi koydeyiz :D

image

image

image

image

image

Kocisim yok ama ben çok seviyorum. Oglumda oyle. Kaynimlarla köye geldim o yuzden :woot: verdigim butun kilolari geri almis olabilirim rahatliktan :D sizin bayram nasil geciyo kizlaaar

2 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Yani yanlis anlama da eltimlerle koye geldim yerine neden kaynimlarla geldim diyorsun ayip bence hem eltiyi yok sayman buyuk saygisizlik hem de cocularimla kpye geldim demek varken kaynini ozellikle neden belirtiyorsun esimin ailesiyle de gec 
tarafından
Masallah herkese bi kulp takmış nasil dikizliyosa milleti ☺
(3,478 puan) tarafından
Haha, iş yerinde eşiniz karşı cinsle konuşur mu diye bir posttu kadın izin vermiyordu vs o tarz bir seydi bu da asla tarzı yazmisti ben de dedim yani eşim işi gereği konuşur ben de daha önce hastanede konuşurken tabii ki konuşurdum günlerce kalan hasta ve yakınları olurdu gereksiz muhabbet dışında konuşurduk dedim siz Konya ovası kadar genisswniz bilemem demişti şok oldum hatta post açmıştım sinirimden. Bunlara göre 2 kisi konuşuyorsa tövbe haşa kalkıp sevisecek
tarafından
Konusuluyo illaki mıç mıcda olunmaz ama herkes konuşur benim esimde isi geregi bayan guvenliklerle konusur tanıyorum biliyorum ben işyerinden 5 yil once çıktım hala ustalarimin seflerimin numarasi var zararlarini görmedim esimde bisey demez biz adamlarla biseymi yapiyoz simdi ☺
(3,478 puan) tarafından
İşte geniş oluyoruz bacım onlara göre
(3,107 puan) tarafından
Bu yorumu sok içinde okudum ne içip ediyrsn kz insanın içi bu kadar mı fesat olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke benimde aklıma koy deyince su guzellikler gelse benim aklıma börtü böcek fare toz tezek kokusu geliyo 

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 366 göst.
21 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 299 göst.
22 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,921 soru

12,365,709 cevap

41,990 kullanıcı

Kategoriler

...