0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (944 puan) tarafından
Kızlar merhaba, ben eşimin ailesiyle sadece kayınvalidem ile sorun yaşadım diğer kişilere yansıtmadım. Onu da Allah'a havale ettim (doğumda bana neler etti,ilk postum o) 

Neyse farklı şehirlerde yaşıyoruz. Kaynanam Ankara'ya gelecek eşimi arar söyler,ben geleceğim. Kayınbabam gelecek olur, eşime söyler ben geleceğim, bekar kaynım aynı şekilde yani kimse beni arayıp sormaz müsait misin? Şimdi eşimin teyzesi temmuzda gelecekmiş Ankara'ya düğün varmış bayramın ilk günü telde konuşurken eşime demiş! Yani daha zaman var bana der mi bilmiyorum ama sanmam demez. Sizce abartıyor muyum? 

Eşim benim aileme çok iyi onun hatrına bir şey demiyorum ama blevin hanımı benim,bana sormaları lazım. Normalde çalışan biriyim doğum iznindeyim 

6 Cevaplar

0 oy
(51,556 puan) tarafından
beni de kimse aramaz ama esim bana sorar müsait misin planin var mi diye kendi sevmediği biriyse direkt der ne işi var bizim evde diye
(944 puan) tarafından
İyiymiş benim eşim, sormaz anam geliyor falan der. Yani bir kere şöyle bir şey oldu. Kaynanamın arkadaşının oğlu gelecekmiş, kaynanam ve arkadaşı düşmüş peşine bizide götürün orada kalırız diye, çocuk demiş " çalışan kadın ne işiniz var"!!
-Reklam-
0 oy
(3,379 puan) tarafından
Canım bizde yatıya bir iki kere eşimin kuzenleri geldi bir kere de babası yani genel olarak eşimi ararlar ben de çok takılmam o şeylere. Eşinin sana sorması ve söylemesi daha makul olan
(944 puan) tarafından
Anladım canım, bilmiyorum ya evin hanımı benim ya yok sayıyor gibi bunlar :))
(3,379 puan) tarafından
Yok canım kuruntu etme. Vesvese veriyor şeytan ara bozmak için. Evet bak yine evin hanımı sensin değişen bir şey yok öyle düşün ❤️
(944 puan) tarafından
Haklısın canım fırsat vermemek lazım :)))
0 oy
(1,170 puan) tarafından

Seninki yine iyiymiş. Benim iki tane görgüsüz görümcem var. Kocamı arar "5 dakikaya kadar sizdeyiz evde misiniz?" derler. Benide hiç aramazlar. Yemeğe kalırlar, saatlerce mutfakta hazırlık yapmaktan yanlarında bile oturamam. Sonra yer içer bulasiklar kalır giderler...

Senin şikayetin benim hayalim resmen :D

Geleceklerini önceden söylesinler de kocama söylesinler djsjsjsj

(944 puan) tarafından
Hhaaha o daha fena desene :))))
0 oy
(8,021 puan) tarafından
Yani herkes kendi tarafına söylüyor bizde de öyle halamlar babami teyzemler annemi arar :D bence normal 2 kişinin paylaştığı bir ev yani esinle esitsiniz ha sana demiş ha eşine ayni şey benim fikrim
(944 puan) tarafından
Anlıyorum canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Valla beni ariyolar bizimkiler de bu yandan şöyle düşündüm de eşini aramaları daha iyi degilmi belki o an müsait değilsin mecbur kabul edeceksin eşine söyleseler ona müsait değilim gelmesinler diyebilirsin 
(944 puan) tarafından
Anladım canım ama eşim zaten bana sormadan gelin diyor :)) yani desin tabi sorun yok ama evim küçük kalma yeri problem
Neyse ben bir şey demiyorum :))
tarafından
Yok haklısın canım bende istemem öyle belki planım var belki isim var belki müsait değilim eşin bari kabul etmeseymis
(944 puan) tarafından
Eder o eder yok demez kimseye :)) ben hariç
tarafından
Senin eşini halletmen lazim canım ailesini değil ki o yüz verirse tabi ailesi tepene çıkar
0 oy
(355 puan) tarafından
Benide aramazlar eşimi ararlar genelde musaitmisin falan derler banada sorar ama gelsinlermi falan diye bence çok sıkıntıli durum degil
(944 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 107 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
12 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asilomm (722 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 424 göst.
4 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gulnazyilmaz (1,170 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 314 göst.

409,701 soru

12,316,229 cevap

38,834 kullanıcı

Kategoriler

...