0 oy
2,046 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar öncelikle hepinizden çok çok Allah razı olsun iyi kötü herkes yardımcı oldu bana kardeşi gibi görenler oldu bazıları yalan hikaye falan yazmış inanın bayram gününde bunun yalanını yapacak kadar boş vakti olan birisi değilim ben sabah uyandı yanımdaki şahıs ben zaten uyuyamadım gibi bir şey ben sana güvenemiyorum içim kafam hiç rahat değil dedi ben de ne demek istiyorsun ayrılalım mı dedim öyle olacak gibi duruyor kimseye bir şey söylemem 1 ay sonra anlaşamadık diye gidersen iyi olur dedi size ne hissettiğimi anlatamam o an sanki sevdiğim adam değil de başka biri konuşuyor gibiydi bunun için miydi bu kadar emek dedim sustu kalktı gitti sonra annemi aradım ben de annem de çok kötü oldu daha kimseye söylemedi ama diyeceğim üyeliğimi siliyorum burdan da benim yaşadığımı yaşayan kadınlar var mı diye merak ederek yazmıştım çoğu yaşamış ama eşleri güvenmiş bizim de böyle oldu hayırlısı olsun hepinize çok teşekkür ederim evliliklerinizde sonsuz mutluluklar diliyorum nolur erkek çocuklarınızı ve kız çocuklarınızı bilinçli yetiştirin eğer bana da nasip olursa bir gün evlat ona her şeyi anlatacağım Allah’a emanetsiniz

32 Cevaplar

0 oy
(1,493 puan) tarafından
Boyle aklı s.kinde atan ş.refsiz erkeklerden nefret ediyorum. Çok mu önemli kizlik zari denen şey? Seni aldatıyor mu , sana kötü mü davranıyor,  seni kullanıyor mu ? Bunlar önemli asıl. Neymiş efendim benden önce birisi onu becermiş (paylasimi yapani tenzih ederek konusuyorum) . O iğrenç egosuna yediremiyorlar. Peki erkeklerin bakir olup olmaması neden önemli değil? Kendilerine bacak açana koşa koşa giderler ama evleneceği kişiye erkek eli değmemiş olsun isterler. Kendilerinin günahına girdiği kızları düşünüyor mu acaba ?

Sende git bir doktora diktir. Erkekliği yoktu boşandık dersin. Bekar biriyle evlenirsin. 
tarafından
Dr diktirmesine gerek yok ki kız hâlâ. Senin de dediğin gibi erkekliği yok becerememiş. Ne demek eline al peceteyi iki dkda olcak hiç acimiycak demek
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Doğu da mı yaşıyorsun canım baban abin böyle birşey de arkanda olur inşallah 
(6 puan) tarafından
Hayır Balıkesir’de yaşıyoruz
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Ya cok uzuldum ayrilmaniza degil ama senin yasadiklarina hakkinda hayirlisi olsun jnsallah ama esin seni hak etmiyor uzulme imsallah rabbim karsina seni anlayan iyi insanlar cikarir uzulme rabbim gorup biliyor herseyi
0 oy
(505 puan) tarafından
Canim senin postlarini birkac gundur okuyorum ama ilk defa yazmak istedim bu adam ne kadar geri.zeka.li biri sanki sen sucluymussunda senin sucunu örtmeye calisiyormus gibi birde kimseye birsey demem diyor sende bunu kabulleniyorsun resmen yani ondan once iliski yasamis gibi anlasiliyor bu durum kendini savunsana kuzum. Birde kalkip doktora gitmissin adam doktoruda dinlemiyor bosanalim diyor bu adamdan koca olmaz biz esimle evlendik ilk gece kan gelmedi eşimde sasirdi bende sasirdim ama ben biliyordum bazilarinin kizlik zari esnek oluyor kan gelmiyor diye ertesi sabah kucuk pihti seklinde kan geldi eşime gostermedim ama soyledim sabah bu sekilde kan geldi diye daha sonra 5 gun sonra ben kendim eşime dedim bi saglik ocagina gidip soralim diye eşimde kabul etti ben indim arabadan eşim arabada bekledi ben sordum hemsireye onun soylediklerinin aynisini eşime soyledim aslinda  bana inaniyordu ama ben kendi rizamla gittim aklinda bir suphe olmasin diye simdi 6 senelik evliyiz 1 defa bile lafini etmedi bana seninki degiisk bir adam o adam bosanmayalim dese bile sen nasil onunla ayni yastiga baş koyacaksin birde kesinlikle bu konularda bilincli ol kocan diyor sen onun pesine takilip gidiyorsun kendini bilinclendir ki ne kadar cahil oldugunu anlasin
0 oy
(2,119 puan) tarafından
Ah ah o günde yazmıştım. Buna takıldıysa zaten bi ömür başına kalkardı boşver…. Kurtuldun hiç değilse. 
0 oy
(5,428 puan) tarafından
Çok üzüldüm adına gercekten. Bazılarının karsısına cidden dağ ayısı cıkıyor. Ortam pis evet ama ınsan evlendıgı kadına da guvenmeli. Bütün emeğin boşa gitti gerçekten. Boşanmana üzülmedim ama böyle bı adamla karslasmana üzüldüm daha doğrusu. Yoksa doğru bı karar bu :( bundan sonea cok mutlu olursun insallah 
(5,428 puan) tarafından
Bı de canm bı yorumda gördum sorunca bende kötü oldum dıye. Acaba o an çok mu tedırgın oldun da süphe etti bu yaratık. Hanı ne bilim ben demek ki gelmeyebiliyomus dıye yaklassayfın dırekt. He bu da onu haklı cıkarmaz ama merak ettim sadece
0 oy
(33 puan) tarafından
Bunu yasayan cok kadin var okuyunca o kadar uzuldum ki Rabbim sana cok daha guzel kapilarini acsin kardesim merak etme o da layigini bulacaktir
0 oy
(1,491 puan) tarafından
İşte toplumun cahilliği hiçte basite alınacak birşey değil.Yaşadığın duruma çok üzüldüm ama namus neden sadece kadınlara işliyor anlamıyorum.Allah bir daha böyle insanları karşına çıkarmasın canım kurtulacağın için şükretmelisin.
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Ilk gece bendende kan gelmedi yani ole gozle gorunur kan gelmedi danla seklinde dus aldiktan sonra gelmisti esimede demistim ama esim onemli degil zatwn baska biryle birlktelik yasasaydin ben anlardim dedi.yani anlasiliyormus meger esim demisti sorun yasamadik allaha sukurler olsn.dedim ya dustan sonra ic camasrmda damla seklinden dahada az diyebilirjmm.ama senin esin bahane etmis canm bence uzulme ama ben sana cok uzuldm sen takma kafaya rabbimin bi bildgi vardir
0 oy
(6,563 puan) tarafından
Eski postlarini okudum tam bir rezil. Sende sana namussuz muamelesi yapamasina nasil sustun be guzelim. Yok kimseye demem vs demis bunu kabul ederek bile onu hakli cikariyosun. Ben olsam mahkeme de direk iftira diye sunarim, cumle aleme rezil ederim. S.refsiz k.pek. 
0 oy
tarafından
En iyisi gercekten takmayın bile allah kurtarmış sizi bugün bunu yapan ilerleyen zamanlarda daha kotu supelere düsup iftira atardı size rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin
0 oy
tarafından

Akıllı ol mehrini al. 

Gururlu olsaydın eşinden önce ona boşanicam deseydin asla üzülme ve pişmanlık hissetmezdin.

Direk annenin evine git bir ay falan bekleme kendini de kız değilim falan diye hissetme erkekliği yok dersin ki yok erkek olsa adam olsa o kana değer biçmez geledebilir gelmeyedebilir. Sen de zaten de ben hiç kimseyle ilişkiye girmedim girseydim zaten kız olmadığımı bilirdim evlendiğimde böyle bir şey başıma geleceğini kestireceğim için kızlığımı diktirirdim o kadar da ***** değilim de. Sadece bundan bile benim kız olduğumu anlayabilirsin de. Sen o küçük şeyinle beceremedim seni böyle manipüle etmiş sen de onu ezikle.

İnsanın başına her şey gelebilir belki tecavüze uğradın çok küçükken bunda senin ne suçun olabilir ki. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 192 göst.
0 oy
21 cevap 1,674 göst.
27 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minnoooooss (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,198 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yusuf Eymenin annesi (148 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 2,186 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,419 soru

24,444,803 cevap

353,583 kullanıcı

...