0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (930 puan) tarafından
İkinci günümüz. Çocuğum hala cisim geldi demiyor. Yarım saatte çiş yaptirmazsam altına salıyor. Napacam kızlar.3 yaşına girdi yeni. Nasıl ogrenecek

6 Cevaplar

0 oy
(128 puan) tarafından
3 u doldurdu mu yeni mi girdi yani doldurduysa biraz zaman verin altına yapa yapa aliscak bı sure sonra rahatsız olcak ama 2 yi doldurup 3 e yeni girdiyse daha hazır olmayadabilir zorlamamak lazım en ideal yaş 3 ü doldurunca bence bide doldurmuş olsa bile acaba hazır mı değil mi buna da bakmak lazım 
(128 puan) tarafından
Erken bence olmuyosa üzerine gitmeyin ama hazır gibi duruyosa öğrenebilir ben eğitim vereli 1 ayı geçti ama hala kakasını bazen beze yapiyo üzerine gitmiyorum nasılsa bugunler de geccek hep böyle olmcak diyorum
(930 puan) tarafından
Cnm eğitim verdiysen bezi kaldır bence
(128 puan) tarafından
Verdim ama çocuk kakadan korkuyo yani ne yapabilirim ki zorlayamam  sonra çocukta travma olur bence o nasıl istiyosa kendi sınırlarım içinde izin veriyorum bence 1 sene içinde kendi kendine yapmak isticek ki geçenlerde bir iki defa yaptı kaka düşerken çocuk sicriyo ben normal karşılıyorum
(930 puan) tarafından
Anladım cnm acele etme oyleyse
(128 puan) tarafından
Aynen canim
-Reklam-
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Ilk ogluma ogrettigimde 26 27 aylik falandi 4 5 gunde ogrenmisti simdi 2. Var inan bende bilmiyorum nasil olcak elimdeki bezi bitirdim mi baslicam bunada
(930 puan) tarafından
İlki benimde hemen öğrendi bu ikinciler çok yavas
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ki ben de iki haftadır kendim 15 dk da bir çiş yaptırıyorum lâkin eğer ben bir işe dalıp ihmâl edersem çocuk işiyor çiş yaptım diyor. 
(930 puan) tarafından
Şuan aynı öyleyiz bizde. Yapmadan önce söylemiyor ama bezi kaldırdım bakalim
0 oy
(4,544 puan) tarafından
Daha iki gun olmus mucizeler beklemeyin alisacak
(930 puan) tarafından
3 yaşında buyudude geç kaldım hatta
0 oy
(1,217 puan) tarafından
Benımkı 14gun oldu yenı yenı cısı gelınce hemen şortunu ındırıp yanıma gelıyor 27aylık ilk günler hep altına yaptı hıc soylemedı
(930 puan) tarafından
Maşallah öğrenmiş cnm
0 oy
(128 puan) tarafından
Kız daha ne yaptın 2. Günde cisim var der mi hiç .

Yolun çok basindasiniz sen çocuğu takip edil gotureceksin yoksa unutur demez daha erken
(930 puan) tarafından
İlk çocuğum 2 bucuk yaşında ogrenmisti. Bu 3 yaşında ondan acele ettim:)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 266 göst.
0 oy
2 cevap 66 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (521 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
8 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,003 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
10 Şubat 2024 Aile kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu

403,619 soru

12,092,676 cevap

36,386 kullanıcı

...