0 oy
553 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Başıma ağrı girdi resmen. Midem bulanıyor dedim yemek yemiyeceğim sen ye dedim zate aramız kötüydü birden elindeki ekmeyi yüzüme fırlatı çok kötüyüm.

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O ekmek ona çarpar, yakındır. 
-Reklam-
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Ne alaka ya niye böyle bişey yaptı
(4,224 puan) tarafından
Hayır sen anlamıyorsun herkes mi gözüme batıyor zaten anlaşamadığım bi insandan bahsediyorum ne alaka sen eski postları okuyup gelip yazıyorsun buraya.3 sene önceki şeyi söylüyosun yaaa belki ben kendimi çok geliştirdim çok değiştim ne alaka bununla vurmaya çalışıyosun
(6,234 puan) tarafından
anladim canim haklisin oyle  gercekten. yemek yemedigim icin falan yazip sebebini senin yorumunun altina yazinca bende otomatikmen oraya tiklamisim cevaben:)
(6,234 puan) tarafından
yav bacim demek iatedigim bebek dogunca lohusalik psikljisi ve  eslerin de bebek ile yeni bir doneme girmesi herkeste ayni etkiyi yapar. senin 3 sern once yasadigini ben 8 sene once  de yasadim rahata erdim sonra yine dogurdum  2 sene once de yasadim. bi baska yeni digum yapan suan yasiyor. herkes ayni kendini gelistir gelirstirme suan farkli bak yada bakma. bir cocuk daha dogurursan yine ayni seyler yasanacak yasayacaksin. dusuncelerinin  degismesi kendini gelistirmen buna engel degil bebekli bir hayat zor. suan rahata erkissin unutmussun hatirlasan bile o kafadan cikmissin. yarin digum yapsan yine ayni mevzular yasanir. sadece senle alakali degil herkes ben zaten genel biraey olarak bahsettim. sende yasamissin bende oda buda suda
(4,224 puan) tarafından
Evet haklısın bak çocuk gerçekten insan hayatını çok değiştiriyor zorlaştırıyor ama içimizde ki stres sıkıntı yükünü onlara yüklemenin bi manası yok bende bunu savunuyorum sana canım onlar istemedi hayata gelmeyi biz onları istedik tabi ki onlar için sıkıntı stres çekecez bundan şikayetçi olmaya hakkımız yok gibi düşünüyorum bazısı çocuğunu bahane edip herşeyin arkasına sığınıyor ben ona kızıyorum Rabbim acılarını göstermesin evladıyla imtihan etmesin kimseyi
(6,234 puan) tarafından
amin cumlemisinkini insallah. zor gelip geciyor hamdolsunki.
0 oy
(3,657 puan) tarafından
Bu grupta da ne kadar çok hasta ruhlu koca var hamilesin ve onun çocuğunu taşıyorsun ekmek atmak hakaret etmek nasıl bir saygısızlık
0 oy
tarafından
Kusura bakmayın ama allah bildigi gibi yapsın onu insanız diye dolaniyorlar ortalıkta resmen psikolojisi bozuktur insan hamile karısına daha daha guzel davranmasi gerekirken o durumda yaptıgı normal bi insan davranisı asla degil rabbim size kolaylik versin keske yüzune kussaydiniz o sofrada gorseydi 
0 oy
(3,496 puan) tarafından
Ay ben burda tanımadığım o kadar çok kocaya saydırdım ki. Şuan bitanesi de senin kocan oldu.

İnsan hamileyken kendine yapılanı ve söylenen sözü asla unutmaz. Muhatap olma bikaç gün. Hatasını anlasın
0 oy
(8,403 puan) tarafından
Üzüldüm Allah' yardımcın olsun sen kocana bol bol dua et bence allah hidayet versin
0 oy
(2,716 puan) tarafından
Ahh ahh büyük konuşmak gibi olmasın ama bu saygısızlık yüzünden 1 hafta önce eşimi çok sert bir dille uyardım bu son uyarımm dedim eğer ki bir daha yaparsan beni yanında bulamazsın dedim şuanlık saygıszlık yapmıyor eğer ki yaparsa benim için biter kesin ve net şekilde . Sende yüzüne ekmek fırlattırma gerekeni yap derim !!
0 oy
(722 puan) tarafından

Ruh hastası gerzk ne alaka yani ekmek fırlatmak? 

Ekmek onu çarpsın 
(24 puan) tarafından
Abin ekmek çarpsın inşallah
0 oy
(3,664 puan) tarafından
Terbiyesiz pislik böylelerine çocuk doguruyoruz işte zerre haketmiyorlar
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Neden böyle manyaklarla aynı dünyada yaşıyorum diye düşünüyorumdur...
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Sende elinin tersini yapıştırsaydın. Ben senin yerinde olsam gece uyanır sancım var diye sabaha kadar acilde bekletirdim
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Off çalamadın mı önündeki tabağı yere. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,195 göst.
14 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Papatyasever (3,250 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 920 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ozgen (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 419 göst.

411,512 soru

12,388,082 cevap

43,629 kullanıcı

Kategoriler