0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından
Bugün dışarı çıkalım dedim tamam dedi ablası güle indik kahvaltı yaptık sonra saat 3 eve çıktık dışarı çıkalım ondan önce doktora gidelim bacagim ağrıyor ordanda parka gidelim oturalım çocukta biraz hava alsın dedim tamam dedi eve çıktık yatti uyudu çağırdım tamam biraz uyuyayım kalkacam dedi neyse kalktı gitmiyoruz mu dedim acıkmış yemek yedik yine saat 8 oldu ne hastaneye gidebildim ne dışarı cikabildim beni hiç çıkarmadı dışarı bayaram gelir hafta sonu geli dışarı çıkarmaz kavga ettik biraz benimle ilgenmiyorsun falan diye konu konuyu açtı eski konular açıldı senin yüzüne kimse bakmazksn ben getirdim hanım yaptım seni dedi seni tanıdığım güne lanet olsun dedi annemlerw laf edince bende onların ailesine laf ettim birbirimize girdik git bu evden dedi bana vurmaya kalktı bende je yapıyorsun lan dedim ondan sonra zaten olay koptu annem ne zaman birsey istese yapar bir dediğini iki etmez annemede laf soyleyince dayanamadım 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Size birdaha senin yuzune kimse bakmazken hanım yaptim dediginde senden once cok isteyen oldu ben seni adam sanıp seni tercih ettim diyin sanki zorla evlenmis ailelerin b*kunu yemeden duramamis insan sinirlenir annesine laf edilince tabiki 
(315 puan) tarafından
Çok zoruma gitti ya seni tanıdığım güne lanet olsun dedi bana defol git diyor bende kapi orda beni görmek istemiyorsan sen git dedim
tarafından
Bi sure muhattap olmayın burnu surtsün iyice oisman olsun essek gibide ozur dilesin sizden en guzel sekilde baska turlu affetmeyin affedildikce surekli hale getirir ve soylediklerini uygulamaya baslar bu seferde
(315 puan) tarafından
Yik olmuyorum zaten kendi salonda oğlumla ilgileniyor bende yatak odasintdayim
-Reklam-
0 oy
(14,407 puan) tarafından

eşim mesela bir yere gideceğiz diye plan yaparsak uyursa ben bir daha hadi gidelim diye kaldırmam gitme niyetli olsa uyumazdı 

Birde Uyuyor uyanıyor acıkıyor yemek istiyor :)

(315 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Eskiden senin gibiydim de artık onunla çıkmak için beklemiyorum..  kendim kızımı alıp çıkıyorum ...hem gereksiz yere kavga çıkmıyor hemde kafama göre takılıyorum.... eşlerden bişey bekledikçe inadına daha da yapmıyorlar bence.......
(315 puan) tarafından
Yoruldum zaten artık evden biraz uzaklaşmak istedim yoksa kendim çıkıyorum
0 oy
(722 puan) tarafından
Benim yüzüme bakan yoktuda sen niye baktın seninde mi yüzüne benden başka bakan yoktu de sende. Şu erkek milletinden iyice midem bulandı. 
(315 puan) tarafından
İnsan karısına der mi Allah aşkına ya ama yok asla konuşmayacağım ailesine eyvallahi yokmuş banada olmazmış
(722 puan) tarafından
Yav he he çok afedersin kadınlar olmasa gotlerinde b.oklariyla dolasacaklar havalarindan geçilmiyor.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 372 göst.
8 Mayıs 2021 Aile kategorisinde YeniiiAnneee (218 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 287 göst.
1 gün önce Aile kategorisinde Mormelade (520 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 304 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 937 göst.