0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (310 puan) tarafından
Kızlar 16 aylık bebekleriniz en fazla kaç saat uyanık kalabiliyor Mesela benim oğlum sabah 7.30'da kalktı 11.00'de mi uyutmam lazım çok uyku problemi yaşıyoruz 11'de uyutsam çok ara vakitte uyanıyor akşam üzeri uykusu geliyor Bir de uyutayım diyorum dayanamıyor ve çok kısa uyuyor çok çaresizim bu uyku konusunda

7 Cevaplar

+1 oy
(774 puan) tarafından
10da kalkıyor 2de uyuyor. Aksam9. 30da gece uykusuna geçiyoruz
-Reklam-
0 oy
(5,815 puan) tarafından
16 ay tam gecis donemi. bir uyku az gelir gene aksam uzeri uyumak ister 7 gibi. uyutsan iki uyku fazla gelir busefer gece uykusu 12 den erken olmaz zor donem

gecis donemi. tek iykuya zamanla gec onar dakika hergun geciktir. 11 de 11.10 gece 11 20 gece falan. 12 ye kadar falan oyalarsan rahat olur tek uykuya dusmesi gerekiyor bu donemlerde
(310 puan) tarafından
Vallahi ben de çok zorlanıyorum 1'e kadar oyun park şu bu oyalıyorum Bir de uyutuyorum çocuk 40 dakika sonra uyanıyor geri sallıyorum uyumuyor Bu sefer akşam uykusu beşten sonraya kalıyor 5'ten sonra uyuyunca gece uyumuyor ne yapacağımı bilmiyorum senin dediğin gibi 10'ar dakika ilerletip yapabilirim Sağ ol canım
0 oy
(4,012 puan) tarafından
16 ayda daha uzun uyanik kalabilir ve tek uykuya gecirebilirsin yavas yavas.benim 13 aylik kucuk oglum 3,5 saatte 1 bazen 4 saatte 1 uyuyor. Sen kisa araliklarla uyutuyosun. Ben buyuk oglumda 7,5ta kalkiyosa 12bucuk gbi uyuturdum 3 saat bi daha gece uyuturdum. Iki uyku yapacaksa 6:30 gbi uyanmasi lazim sabah.
(310 puan) tarafından
Anladım çok sağol canım
0 oy
(5,327 puan) tarafından
7:30 da kalktiysa tam 12:15 de uyumaya gotururdum. 12:30 da uyumus olurdu. Yani tam 5 saat sonra uyumus oluyo. Bizde bu duzen 12 ayliktan 22 ayliga kadar surdu. 17.aydan sonra gunduzleri 3 saat uyumaya basladi daha iyi oldu oncesinde az uyuyodu. Ama ben basinda bekleyip tekrardan uyuttum yoksa aksama kadar dayanamiyodu.
(310 puan) tarafından
Benmkıde dayanamıyo
0 oy
(3,934 puan) tarafından

Benim kizim 15 aylikken tek uykuya gecmisti. 1 gibi uyuyordu sonra bi daha aksama. Bazisi daha gec geciyor tek uykuya. Sizinkinin belki daha 2 uykuya ihtiyaci vardir. 11de birde 4te falan uyutmayi deneyin bakalim. Direnmiyorsa onun icin iyi olan odur demek.

Eltimin oglu 19-20de teke gecmisti. Bana da gec geliyordu ama uyuyordu cocuk:) 
(310 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişiyor işte
0 oy
(637 puan) tarafından
15 buçuk aylık iki gündür 2 gibi uyuyor 4de uyanıyor gece de 22 uyuyor . Sabah 7 buçuk uyanması.  İnşallah kendini böyle sabitler . Bazı gün tek bazen iki uyku yapıyorduk mahfoluyordum yorgunluktan
(310 puan) tarafından
Bende öyleyım şu an sabah uyanınca ikiye kadar dayana biliyor mu benımkı çok mızmızlanıyo
(637 puan) tarafından
Zorla uyutuyorum oynammak istiyor bende anlamadım.  Yatış pozisyonuna geçince de 5 dk sürmüyor uyuması. Karartma perde var kapatınca hadi yatıyoruz diyorum odadan kaçıyor.  Gelmek istemiyor . Bende anlamadim
(310 puan) tarafından
Benimkide yataktan kaçıyo
0 oy
(441 puan) tarafından
Sabah 6da uyanir 10 da uyur 12 ye kadar. Sonra aksam 8 de uyur sabaha kadar. Evet akşam üzeri uykusu geliyor ama uyutmuyorum
(310 puan) tarafından
Bende uyutmuyorum ama canım çıkıyo :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 206 göst.
4 Ocak 2022 Aile kategorisinde Kizannesi (367 puan) tarafından soruldu

405,838 soru

12,162,779 cevap

36,609 kullanıcı

...