Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_e82220d143686b9d0ba050da57cab948, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Ayyyy cok mutluyummm ♡♡-Aile & Aşk
0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (532 puan) tarafından

Allahimmm bu gunleridemi gorucektim kullanici adimi degistirdim  bazta burayi bilmedigim icin adimi yazmamistim kelebegim yazmistim simdi adimi yaza bildim cok sukur herkeze bende bir cay ♡♡

:D:D

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hahaha nasıl mutlu yaa :D
(532 puan) tarafından
Kiz cok mutlu olfum burda bi tane daha kelebegim vardi sinirleniyodum benle karisiyofu ya :)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahahsjhdk nasıl da mutlu olduuunn öyle yerimm <3:D

(532 puan) tarafından
Kiz sorma bacim burda bi kelebegim faha vardi sinitleniyofum benimle karistiriyodunuz kuzum :)))
tarafından
İsim bwnzerliğiniz mi vardı yani :D
(532 puan) tarafından
Evet oda kelebegim di kiz  ha ha simdi kurtuldum :))))
tarafından
O zaman sana yaradı bu isim değişikliği sjsjshsk
0 oy
(658 puan) tarafından
Gozun Aydin :)
(532 puan) tarafından
Saol canimmm :)
0 oy
(2,200 puan) tarafından
Bu kadar sevinecegini bilse admin daha omce yapardi :D
(532 puan) tarafından
Ha ha valla dogru ama napiyim bitane daha kelebegim vardi karisiyofuk beni unutuyodunuz banane ha ha :))
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Gule gule kullan canım adini :) bn.Yemek yemedm daha smdi yeyim sen cayi koy yavstan gelcm :)
(532 puan) tarafından
Ha ha gel.tabi kuzum     beklerim herzama :))
(1,963 puan) tarafından
Sağol tatlm :) :)
(532 puan) tarafından
Rica ederim kuzum
0 oy
(7,936 puan) tarafından

Bu nasil bi mutlulukk yaaa:D

Bnde basligi okuyunca baska bisey sandimmm kuzum vatana millete  hayirli olsun yeni adin:D

(532 puan) tarafından
Ay ne biliyim.kiz nasil mutlu olfum bitane daha kelebegim var burda karisiyofuk onla hep :))))
(7,936 puan) tarafından
Neyse mutlu olmana sevindim cnm belli iyi birisin kücuk seylerle nasil mitlu oliyosun
0 oy
(12,268 puan) tarafından

Kiz nasıl yaptım baba5 da şöyle ben kendi adımı yazmıcam  ama :D kod adı kullanicam

(532 puan) tarafından
Yukarda resmin oldugu yere gir kuzum.profili.duzenle var ona gir hemen cikiyo.saten balim :)
0 oy
tarafından

Bende hazine buldun sandım ☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 779 göst.
20 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 393 göst.
9 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 494 göst.
0 oy
4 cevap 498 göst.
3 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,761 puan) tarafından soruldu

413,963 soru

12,459,729 cevap

46,661 kullanıcı

Kategoriler

...