+4 oy
985 göst.
Diğer kategorisinde (8,511 puan) tarafından

Elimde tarakla bakkala gitmistim ve aynı taraktan bakkalda da satiliyormus bakkalci ordan aldığımı sanıp parasini aldı ben bunu evden getirmisim diyemedigim için ödedim :woot: bide bunun kumanda versiyonu var Allah'tan bakkalda kumanda satılmıyor :D

26 Cevaplar

+1 oy
(8,511 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

tarakta bu simdi 80 TL :D
(8,511 puan) tarafından
Aşkom biliyorum başlıkta içerik belli zaten :D
(714 puan) tarafından
Bundan bende de vardı :D
(8,511 puan) tarafından
Milli taragimiz:D
(50,868 puan) tarafından
esim de de varmış kizima verdi ☺️
(3,823 puan) tarafından
Saclarinizi yipratmadan acmanizi saglar..puhahah...
-Reklam-
+2 oy
(4,139 puan) tarafından
Ahahahaha kız Allah seni kahretmesin yaaa kahkaha attım yemin ederim :D :D hayır tarağın elinde ne işi var yaaa :D
(8,511 puan) tarafından
Duştan çıkmış saçımı taramistim :D annemde ekmeğe gönderdi elimde kalmış :D
+2 oy
(2,959 puan) tarafından
Ay ben küçükken çok utangaçtim. Ablamla arkadaşı gezmeye gittiler ben minibüste kaldım. Evimin oradan geçerken adamı durdurmaya utandım en son babamın dükkanının alt tarafı son durakmis orada indim babamı aradım kayboldum diye. Kızım daha geçenlerde kayboldun bu kaçıncı diyip ikizimi yollamıştı beni alması için hahahaha iyi ki dükkana yakın duran bir minibüstü
(8,511 puan) tarafından
Ay böyle benimde var memleketten dönüyoruz 7 8 yaşlarındayim babam benzin alıyor bizde lavaboya gittik ablamla babam arabayı yıkamaya çekmiş bizde herkesin içinde baya bağıra çağıra ağlıyoruz kaybolduk diye babam da 5 metre otemizde:D
+2 oy
(122,627 puan) tarafından
ahahaha bakkal amca kac para kitledi sana
(8,511 puan) tarafından
Sene bilmem kaç tarak 2.5 liraydı ama ekmek 25 kuruş 5 lirayla gidip üstünü taraga vermiştim annem de eve gelince azarlamisti sa.lak desene evden getirdim ben tarağı :D
(122,627 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
+1 oy
(982 puan) tarafından

Ahahaha çok güldüm :D

(8,511 puan) tarafından
Aklıma geldikçe elinde taragin ne işi vardı ger.zekali derim :D
+1 oy
(3,355 puan) tarafından

Allah seni krize girdim sabah sabah :D

(3,355 puan) tarafından
Benim telefonla konuşurken telefonu arıyordum bütün evde bir yandada diyorum ki nereye koydum bu telerfonu benle konuşan arkadaşımda neyle konuşuyorsun demiyorum bütün evi aradım markete gittim ordami bıraktım diye gün boyu ne yaptıysam arıyorum telefonu baya bir zaman sonra telefondaki arkadaşım dedi benle konuşuyorsun ya boşuna o kadar aradık sonra zaten gülme krizi
(8,511 puan) tarafından
Ağzımdaki sigarayı da çok aradığım oldu :D
(3,355 puan) tarafından
Evet ya insanlık hali dalgın mi oluyoriz ne
(3,727 puan) tarafından
Kız bu kdr güleceğim aklıma gelmezdi çok komik bir durum olmuş
(3,355 puan) tarafından
Bende arkadaşa çok güldüm
+1 oy
(5,688 puan) tarafından

Lisede iken bir marketten aldığım ürünlere fiş almamışım. Daha sonra başka markete girdim ordanda biseyler aldım.Tam çıkacakken kapının cihazı öttü.Caldim sandılar o sırada okulumun müdürü orda imiş o geldi bu benim öğrencim asla yapmaz dedi marketler yan yana idi hemen gittim kasiyer evet burdan aldılar biraz önce dedi.Ama ben yerin dibine girmiştim.Mudurum hemen özür diletti bidaha sizden asla alışveriş yapmam dedi. O gün bu gün sakız alsam fişini alirim
(8,511 puan) tarafından
En azından özür dilemisler ben parasını ödedim bide bir takici da kolyem düşmüştü takici aldı paketleyip rafina koydu o benimdi diyemedim niye demediysem:D
(5,688 puan) tarafından
Kız o kadar milletin içinde nasıl bağırıyorlardi görsen inan orda mezar olsa girerdim.Sanada geçmiş olsun ben olsam söylerdim o benim diye;)
(8,511 puan) tarafından
Ergenlik zamanları çaldım düşürdum sanarlar korkusu bide hediyeydi ne kadar üzülmüştüm:)
(5,688 puan) tarafından
Yaa ne kadar ağır bir itham değilmi insanın aklı çıkıyor.Ben hala çok korkuyorum öyle şeylerden.
(8,511 puan) tarafından
Bende korkarım bazen kaynanam bişey kaybolur sen gordun mu der o zaman bile korkarım ya hırsız damgası yersem benim yanımda kayboldu
+1 oy
(6,762 puan) tarafından
Hadi sen tarakla gittin adam senden daha geriz.. liymis kullanılmış tarakla yeni tarağı ayırt edememiş boşver :D 
(8,511 puan) tarafından
Kız yeni gibiydi temiz kullanırdım :D hala durur bende anısı var :D
(6,762 puan) tarafından
O zaman birşey diyemicem canım olsun :D
+1 oy
(10,676 puan) tarafından
Bende babamın şarj aletini odalari toplarken alime aldım yanlislika çöpe atmışım 

Bi de şey var kafam dalgindi kuzenim tüp bebek tedavisi görüyordu onun iğneleri olur bilirsiniz onların içine abimin çorabı vardı giymedi temiz koydum poşetin içine akşama eltisi geldi çorap önüne düştü çorap dolapta ne ariyo giii dediydi 
(8,511 puan) tarafından
Çöpe çeyrek attım konteynere sokup arattilar bana :D şu altın gibi pullar vardı ya o sanıp atmışım bulduk ama 2.5 saat çöp eşeledim:D
(10,676 puan) tarafından
Amannnn kız Allah seni neetmeye
+1 oy
(714 puan) tarafından

Hahah çok güldüm :D:D

+1 oy
(1,457 puan) tarafından

En geri zekalı benim galiba telefon konuşurken bı saat telefonumu aradım evde:D

(8,511 puan) tarafından
Bunu bende yapıyordum :D
+1 oy
(3,264 puan) tarafından
Saatimi ararim tararim yok eli yüz yıkarken aynanın önüne koymuşum deli gibi saat ariyom bende sabah kalkinca gördüm artık. Kuyumcudan aldiydim kız saatimi de pahalı aa 
(8,511 puan) tarafından
Hahah :D
+1 oy
(6,244 puan) tarafından

Bunu okurken buraya abone değildim.  Ama okurken gülmekten öldüm :D:D

Eski postu hortlatayim

+1 oy
(2,474 puan) tarafından

Kız kahkaha attım :D

+1 oy
(3,727 puan) tarafından

4 ay önceki post daha öncede gördüm ama üstte çıkmışken sorayım kız sen hangi dalgınlık la tarakla dükkana gittin bari:D

(8,511 puan) tarafından
Kumandayla da gitmiştim aşko :D bende bilmiyorum küçüktüm de heralde B12 düşüktü
+1 oy
(1,413 puan) tarafından
Iyiki sadece tarak almışin ya başka şeylerden ödemeyin abooooo
0 oy
(2,169 puan) tarafından
Tek merak ettiğim tarak ne kadardı bu olaya ne kadar bayıldın :)) 
(8,511 puan) tarafından
Kız su sarı taraflar vardı ya eskiden bakkallar satardı ondan 2.5 TL di sanirim aka ekmek 25 kuruş sen düşün :D
(2,169 puan) tarafından
Hahahhaha ya Allah seni :)
tarafından
Vay be on ekmek parası yani 100 TL oha ☺️☺️
0 oy
(358 puan) tarafından
Bende 3 yıl önce kızıma 8 aylık hamileydim oğlum tırnak ameliyatı oldu annem felç geçirdi falan hepsi üst üste geldi hastaneden annemin çamaşırlarını getirdim makinaya attım 2 saat sonra çıkarmaya gittim çamaşırlar yok sepete bakıyom getirdiğim poşete bakıyom evi alt üst ediyom yok oğlu yok biraz oturdum sonra bi su içip kendime geleyim diye buz dolabını bi açtım çamaşırlar dolabın içinde beceriksiz dolap yıkayamamış çamaşırları :) makina mutfakta dolapla yan yanaydı 
(8,511 puan) tarafından
Hahah bu iyiydi:D
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Esimle telefnda konusurken birden aaa telefnm kayboldu diyip telefnumu aramaya basladim tabi esimde telefnn ucmda guluyor bende kiziyorm ne guluyosn cakdirda buluym diye okadr gulmstuki esim bende agliyorm telefnm kayboldu diye.ama tabi oglum dogmustu nerdeyse 8 o aydir geceleri sifir uykuyla duruyordm yani herseyi unutyordm esimde demisti elo benle nasil konusuyon diye orda dank etmisti.bikerede yumurta pisiricektim esimle hem sohbet ediyorm hem yemek hazrliyorm yunurtayi tek tek cope kirmisjm sonra aaa naptim ben diye sok oldm esimde her sefernde guluyor saolsn madara oluyorm sureklili bunlar en hafifi.
(8,511 puan) tarafından
Analık zor valla akıl falan kalmıyor :D
0 oy
(5 puan) tarafından

Bende birgun kahvalti hazirladim salonda tv karsisinda kanepeye oturdum yedim caydanligufa almistim yanima neyse yedim ictim sonra tepsiyi mutfaga diye yatak odasindaki makyaj aynasinin onune koymusum bende ev rutin gunluk temiige basladim her yeri toparladim temizledim sildim hatta yatak odasinj temjzlerken tepsiyi kaldirdm aynanj onunu temizledim geri koydum okadarki farkinda degilm halen  neyse oglen misafirim gelcek cay yapacam caydanlik ariyorum btun dolaplara bakiyorum ediyorum falan bulamayinca baska caydanlikta demledim uzerimin degismeye yatak odasina girdim sacimi topladim esnada tepsiyi aynanin onunde gordum :Dkendime okadar guldumkii anlatamam karnim agridi nasil boyle bisey yaptim diye :D

Daha sonra bigun havalr okadar sicak ki bende evin icinde serin yer geziyorum salon serinde yatagimizi actm oraya yattik sabah toplarken yatak odasina goturecegime gidip banyoya koymusum ne alakaysaa yine isimi gucumu bitirip banyoya dusa girecekken yatagi fark ettim :D Allahtan bunlari yaparken evde tekim ya esim veya baska birileri olsaydi :D

(8,511 puan) tarafından
Kız sen benden de kötüymüşsün:D
(5 puan) tarafından
Yaa hic deme malesef bunlar bisey degil dunde bulasik deterjani kutusu bitmis 5l bidon getridim doldurdum onuda bi guzel buz dolabina koymusum bugun sabah fatk ettim :))

İlgili sorular

+2 oy
37 cevap 1,346 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,511 puan) tarafından soruldu
+2 oy
20 cevap 520 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,511 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 317 göst.
22 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (8,511 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 914 göst.