Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_05aeada51feb17790f5d0b7abc4102a4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Dekorasyon fon perde fikir-Alışveriş-Hediye
0 oy
123 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (139 puan) tarafından

Kizlar oturma odama fon alacağım bı pencere kısmı var birde kenarda balkona acilan balkon kapısı kısmı var bu kiremit renginde  enli olmayacak şekilde iki kenara alsam  bir tane de balkon kapısına alsam nasıl olur 

image

image

6 Cevaplar

0 oy
(3,768 puan) tarafından
Canım zaten her yerine almana gerek yok. Mesela ablamin ilk evinde l şeklindeydi perdeler bir tane bir uca bir tane diğer uca takmıştı. Çok insan yapıyor öyle 
-Reklam-
0 oy
(743 puan) tarafından
Pencereye olabilir ama balkon kısmına koymayın bence karartabilir
0 oy
(968 puan) tarafından
Bence balkona fon koyma canım düz sade bir tül güzel olur
0 oy
tarafından
Ben fon sevmiyorum attığın model güzle değil canım bime hazır dikili geliyor almak istersen 
0 oy
(3,713 puan) tarafından
Kirada oturduğum evde de balkon ayrıydı senin ev gibi ben oraya fon almadım. Mesela bu evde de 1 taraf Fransız balkonlu orada fon var. Diğeri tek kanatlı cam orada yok. Karartır evi bence tek fon da güzel durmaz gibi 
0 oy
tarafından
Balkon kapısına almadan da olur bence gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 529 göst.
0 oy
4 cevap 540 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Emineak (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 127 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Emineak (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
25 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebekkkkkkk (30 puan) tarafından soruldu

413,914 soru

12,458,708 cevap

46,596 kullanıcı

Kategoriler

...