Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sütüm yetmediği için pirinç unu versem olur mu?
0
oy
285
göst.
19 Haziran 2024
Diğer
kategorisinde
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
soruldu
Merakımdan soruyorum kullanacağımdan değil pirinç unu maması verilir mi?
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
11
Cevaplar
0
oy
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım pirinç unu önermiyor doktorlar irmik kullanabilirsin ama kaç aylık
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte 1 aylık daha
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Hayır olmaz sütün yetmiyorsa mama vereceksin içireceksin
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım gidip alayım o halde ama hiç mama almadım ben ne almam gerek ne kadar kullanmam gerek bilmiyorum. Bir de sütümün yetmediğini kendim düşünüyorum çocuk kakasını çişini yapıyoe onlardan yana sıkıntım yok kilo alımı da iyi ama devamlı emmek istiyor sanki dünden beri anlamadım bende sütüm mü yetmiyor acaba diye düşünmeye başladım dün akşamdan beri
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Mesela bez sayısına bakarak ve kilo alımına göre bakman gerekiyor bunu doktorunla konuş gittiğin zaman kendi kendine hareket etme :)
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim üçüncü çocuk zaten tecrübeliyim de dünden beri ağlıyor ya sütüm mü yetmiyo doymuyor mu diye düşünmeye başladım çok şükür hiç sütümle ilgili sorun yaşamadım ama ne bileyim yatırdığım gibi csnı çıkarcasına ağlıyor kucağa alınca duruyor emmek istiyor
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Her çocukta anne baştan başlarmış çünkü her uzuvun bir olmadığı gibi her çocukta bir değil istersen 10 çocuğun olsun insanın bir nevri dönüyor :) sütün varsa kilo alımı ayına göre iyiyse bez sayısı 5 6 oluyorsa doymadığından değildir o
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
2500 kilo doğdu geçen hafta tartıldık 4300 gr çıktı bez sayısı çok oluyor ama kakadan değil çişinden çok biraz kabızlık çekiyoruz da kolik bebeğim kakasını bazen yapıyor da gaz çıkarma da biraz sorun yaşıyoruz
19 Haziran 2024
Nagiş❤️
(
12,764
puan)
tarafından
yorumlandı
1 aylık bebek anne sütü ya da mama çatlatırsın çocuğu
19 Haziran 2024
Doga_DVM
(
5,471
puan)
tarafından
yorumlandı
Çocuk nerdeyse bir ayda iki kilo almış bacım yapma nolur. Anne sütünden devam sen
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
TMam canım sordum sadece iyi ki sordum içimi rahatlattı arkadaşlar sağolsunlar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
19 Haziran 2024
Merve1112
(
10,891
puan)
tarafından
cevaplandı
Anne sütü yerine kullanmak istediğine göre daha küçük bebeğin olmaz canım
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet canım bir aylık ama sordum sadece kilosu iyi yazanlar var demek ki aç olduğundan değil başka sebepten sımıntı yaşıyoruz
19 Haziran 2024
Merve1112
(
10,891
puan)
tarafından
yorumlandı
Şöyle ilk 1 2 ay 1 kilo civarı almadı bekleniliyo 700 800 Gr bile alsa gelişimi iyi diyolar daha azı kabul edilmiyo o zaman aç diyolar doktorlar 6 aylık olduğunda doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyo mesela 3 kilo doğmuş bebek 6 aylıkken 6 kilo olacak 1 yaşına geldiğinde de 3 katı olması bekleniyo yine 3 kilo doğmuş bi bebek 9 kilo olsa yeterli goruluyo bunu unutma senin bebeğin doğum odemini attıktan sonra 1 kilo civarı kilo aldıysa ve cisli bez sayısı çok önemli bu durumda günde 4 5 dolu cisli bez aliyosan tamamdir kakası önemli değil çiş sayisi doydugunu gosterir bunlara bilerek bebeğini takip etmen daha kolay olur
19 Haziran 2024
Merve1112
(
10,891
puan)
tarafından
yorumlandı
Bi de yorumları okudum kabızlık soru var demişsin pirinç unu mamasını yiyince daha kötü olur o çok kabız yapiyo ve çok çok erken en az 6 ay beklemen lazim onu vermek için ki onu bile doktorlar onermiyo
20 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım sağol bilgilendirmen için çok teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Emine3507
(
1,011
puan)
tarafından
cevaplandı
5 6 çisli bez çıkıyorsa süt yetiyordur ve 1 aydan 2500 den 4kg ye çıkmış çok çok iyi fazla bile almış hatta .mamaya da Gerek yok bence erkek bebekler biraz daha anneye memeye düşkün oluyormuş o olabilir belkide gazdan oluyordur emme isteği gaz damlası kullan rahatsız ligi varsa ve sadece emerken rahatlıyor sa
Ben bio gaia probiyotik damla+nurse Harvey +sab simplex dönüşümlü kullandım gaz sorunu çözüldü .
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Belki de bacım doğru söylüyorsun ama devamlı emme refleksi gösterince dedim sütğm mü yetmiyo o anda da dışarı çıkmaya müsait değildim sorayım dedim ama zaten doktora sormadan kullanmazdım korkarım ben çünkü bişe olursa falan diye
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Elemmm
(
2,153
puan)
tarafından
cevaplandı
1aylik bebeğe nasıl pirinç unu düşünebilirsiniz ya sütun yoksa mama alacaksın
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Sordum sadece ya dıları çıkmays müsait değildim o an ondan ama kullanmadım kullanmam da sormak istedim sadece
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
1 aylık bebeğe formül mama alamıyorsanız, neden üçüncü çocuğu yaptınız ?
Pes diyorum !
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Alamadığımdan değil be o an dışarı çıkmaya müsait değildim ki zaten kullanacağımdan değil sadece sordum çok şükür durumum iyi alamicak durumum yok. Pes diyorum diyerek egonuzu tatmin ettiyseniz sevindim güzel böyle devam
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Gozdeh
(
11,666
puan)
tarafından
cevaplandı
kız 1 aylık bebeğe pirinç unu verilir mi? ya anne sütü ya mama başka alternatifi yok. ek gıda döneminde de alerjik bebek değilse pirinç ununa gerek yok. irmik, tam buğday unu, çavdar unu, yulaf, irmik bunları kullan
19 Haziran 2024
Gozdeh
(
11,666
puan)
tarafından
yorumlandı
bebeğin doyup doymadığını da çişinden anlarsın. günde 5-6 kez çiş yapıyorsa doyuyordur. bebeğin sürekli meme istemesi de normal. onun hayatı meme çünkü
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet iki cocuğuma da ek gıda döneminde gece maması olarak kullanmıştım hani dedim bi sorayım acaba olur mu o an dışarıya çıkamıyordum sütğm yetmiyo mu kafasına da girince bi sorayım dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
zeynos1234
(
2,840
puan)
tarafından
cevaplandı
Arı mama verebilirsin canım 5 vitaminli olandan yada diğer mamalardan ver
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Sağol canım doktora gidene kadar bile yapmazsam daha iyi olacak gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Bizimkz12
(
2,936
puan)
tarafından
cevaplandı
Mama al bir aylık çocuk princ unu mu yer çocuğa bisey olur BİM'in marka maması güzel ve fiyat olarak uygunda en azndan onu ver
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Bacım sılarıya çıkmaya müsait okamadığımdan sormuştum herkes verilmez yazmış vermedim zaten doktora gitmeyi bekleyecem doktoruma sorucam bakalım o ne diyecek bazı arkadaşlar kilo alımı çok iyi yazmışlar demek ki başka sebepten dolayı böyle bu çocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Elif9191
(
4,027
puan)
tarafından
cevaplandı
Pirinc unu YEMEK DEGILDIR. Ayrica kac aylik? 6 aydan once ek gida tarzi beslenme olmuyor. Sutun az ise sutu arttirmak icinde bol su ve bol emzirme yap.
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamam canım zaten sadece sordum kullanılıyor denseydi bile bişe olursa korkusuyla kullanamazdım zaten
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
Dndaydnl
(
347
puan)
tarafından
cevaplandı
Doymadığından değil atak haftasındadır. Bölük bölük uyuyor sürekli meme istiyor ağlıyorsa o yüzdendir benimki de öyle
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet bacım tam da anlattığın gibi bir de gece 12 sabah 6 gibi ağlama krizine giriyor fix bu saatler de şaşmıyo
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
19 Haziran 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Doktorumuz tavsiye etmedi hem bağırsak kurdu yapıyormuş hem kansızlık
19 Haziran 2024
ahsenguzel61_
(
48
puan)
tarafından
yorumlandı
Yol bacım meraktan sordum zaten kuallanmadım hiç hiç bir çocuğa da ben çocuğa sütüm yetmiyo mu kafasına girince dışarı da çıkamayınca acaba olır mu diye sorayım dedim hepsi bu ama burdaki insanlar laf söylemek için hszır ol da bekliyorlar resmen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
103
göst.
Sütlacın kıvam alması için pirinç unu kullaniyor musunuz
16 Ocak 2023
Yemek-Tarifler
kategorisinde
Simaygule
(
55
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
168
göst.
Pirinç unu mamasını biberonla vermek için nasıl hazırlıyorsunuz?
14 Ocak 2021
Diğer
kategorisinde
Hatice061987
(
1,693
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
54
göst.
Bebeğime Pirinç Unu ve Mama Vermek Zararlı mı? Açlık Sorununu Nasıl Çözebilirim?
1 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Elfu
(
586
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
12
cevap
184
göst.
Çocuğuma Pirinç Unu Verme Alışkanlığını Nasıl Kontrol Edebilirim?
17 Kasım 2024
Yemek-Tarifler
kategorisinde
8383_gulben4241.7
(
2
puan)
tarafından
soruldu
405,933
soru
12,167,507