Eşinizi seviyormusunuz .. 7 yıllık evliyim ömrümden ömür gitti 25 yasindayim .. yani çok iyimser yani okadar borcumuz var herkese para verir veya mesela biri birşey istedimi tamam hemen alır veya yapar .. ama milletten biz birsey istedikmi aaa paramız yokki der sonra bi bakmışsın ev sahibi araba sahibi olmuşlar bense hala kiradayım yani ev almamız imkansız yani iyimser olması beni çok yıpratıyor tamam kötü olmazsın ama sürekli iyimser herseye evet demesin hayır demesini öğrenemiyor .. ya samame diyor veya lafı değiştiriyor .. gerçekten ailesinden zaten çok çektim kendi ailemdende .. biz her köye gittiğimizde 3 bin tl gidiyor .. alışveriş benzin derken .. burda mesela akrabaları çok arabamız olduğu için işte eşimi cagriyorlar beni çarşıya at veya merkeze götür veya eve götür sürekli böyle ama hiç sormuyorlar bu arabanın benzini varmı veya para bilene vermiyorlar .. ben 7 yıldır kaynanamın evine alışveriş yaparım bizim ev merkezde ..
kaynanam görümceme sürekli çeyiz yapardı 6 yıldır .. bana birkere olsun birşey almadı mesela dükkana girerdik kızına çatal bıçak takımı alırdı bana hiç birsey almazdı .. ben sevgi hiç görmedim erkenden çöktüm birkere olsun başımı okşayan olmadı .. kaynanam vefat etti 2 yıl oldu ve köydeki evine gidip evi temizlerim dip köşe yemek yaparım 15 yaşında çocuk var odasını toplarım ama kimse burda benim değerimi bilmiyor birkere olsun teşekkür ederim diye duymadım zoruma gidiyor hersey .. kayınperder sürekli işki içer tanıdığım tanıyalı .. öyle yani .. eşimden sevgi ilgi görmüyorum boşanmaya kalkıştım sonra ben sensiz yapamam diyor napacam bilmiyorum bir gram sevgim kalmadı .. herkes çok açık göz idaresini yapıyorlar ama bizi kullanıyorlar eşime sürekli gözlerini aç artık diyorum bize haksızlık çok edildi diyorum birde işin kötüsü ne biliyormusunuz ???
Eşimin kuzeni var yeni ev aldılar borçları var kayınpeder altınları vermiş onlara yemin ederim bir kuruş görmedim bunlardan işkilere verir paraları bize gelince para yok ve onlara altın verdiginide yengesinden duydum ağzından kaçırdı yanlışlıkla şok oldum.. bizimde borcumuz var ben idare ediyorum birkere olsun para istemedik altın bilene yapmadılar hiç birseyim olmadı Allah rızası için neyapmaşıyım bana yol akıl verin .. benim ailedende fayda yok annem istemiyor beni .. napacam ?? Doğdum doğalı başım çilede
1,492,934 soru
24,393,648 cevap
349,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın