0 oy
178 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Bu markayı çok öneren oldu kullanan var mı bilgi verebilir mi eczaneci de reklamdan başka bir özelliği yok diyor diğerleri ile aynı diyor sizce hangisini alayım ben bunu çok duydum ama doktorlardan oglum bir yaşına girecek 

imagekve kullananlar fayda görüyor mu ne gibi faydaları var balık yağının 

6 Cevaplar

0 oy
(1,067 puan) tarafından
Yaklaşık 1 sene kullandım en iyisi bu doktorumuz direk bunu verdi konuşmasını daha akışkan hale getirdi bence eczane saçmalamış bence alın
tarafından
Eczaneci su matara hediyeli birini önerdi bilmem ne doktorun üretimi diye belli ki reklamı o yapıyor tadı nasıl peki çocuğunuz sevdi mi
(1,067 puan) tarafından
Tadına hiç bakmadım ama oğlum hiç sorun yapmadan içti kendi dolaptan getirip sorun çıkarmadan içiyordu
tarafından
Hangi aromasını veriyorsunuz 600 TL civarı gayet uygun 3 ay içiyorlar zaten bir tk ver dedi doktor
(1,067 puan) tarafından
Ben yeşil olanı almıştım her gün 1 tatlı kaşığı
-Reklam-
0 oy
(4,465 puan) tarafından
Burada kullanan arkadaşlar var ben ocean balık yağı kullandım oğlum tadını hiç sevmedi umarım sizin ki sever
tarafından
Tadı güzelmiş bunun canım
(4,465 puan) tarafından
Oylemi bende alıyım ocean hiç sevmedi ya içmiyor.
0 oy
(5,455 puan) tarafından
Eczaneni değiştir derim. Asla reklamla alakası yok. Yağın elde edildiği yer değişiyor. Kesinlikle en iyi marka bu. Biz tutti furitti aromalı aldık. Kızım inanılmaz seviyor kokusu falan muhteşem 
tarafından
Elmaliyi pek beğenen olmamış sanırım
0 oy
(4,192 puan) tarafından
Biz çok kullandık . Ama bundan al diğerleri elmalı ya da sade olan onlar çok kötü bu da idare eder ama çocuklar içti yinede 
(1,148 puan) tarafından
Canm ne için kullanılıyor bu balık yagi
(4,192 puan) tarafından
Zihin gelişimi,kemik gelişimine bağışıklığa iyi geliyor canım
0 oy
(866 puan) tarafından
Bunu ben kullanıyorum çocuklarıma iştahlarını da açtı Severek de içiyorlar
tarafından
Hangi aroma peki tşk ederim
(866 puan) tarafından
Resimdeki canım aynısını aldım
(890 puan) tarafından
Balık yağı iştah açmaz
tarafından
Ne gibi faydaları var peki çok faydalı dediler ama
(890 puan) tarafından
Kemik gelişim beyin gelişimi için çok faydalı.
(866 puan) tarafından
Benimkinin açmıştı iştahını
0 oy
(890 puan) tarafından
Carlson kullanıyorum ama yaz aylarında verme fena bağırsak bozuyo

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 79 göst.
22 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
10 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
7 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
21 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu

411,651 soru

12,392,286 cevap

43,875 kullanıcı

Kategoriler

...