0 oy
704 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

imagemerhabalar kızım 8 yaşında ve kuzeni bitlenmis. Sürekli bize gelip gidiyor. Bir süre bizde kalmak zorunda da olabilir. Ciddi aile sorunları yaşıyorlar. Benim sorum bu saçı bitten nasıl koruyabilirim

-

9 Cevaplar

+1 oy
(2,536 puan) tarafından
Temizlemem etmem diyosun yazıktır günahtır.  Çocuğun ailesi ilgilenecek durumda değilse yardımcı olmanız iyi olur. Kendi çocuğunuzu yerine koyun empati kurun.  
tarafından
Ay yok kusura bakmayın bu konuda hiç ödün veremicem. Annesi kocasını 3 kişiyle aldatmaya zaman ayırırken çocuğuna vakit ayırmaya zamanı yoksa o biti de ben temizlemem. Zamanında bana kırığın var diye defalarca iftira attılar. Smdi de onlara yazıktır günahtır diyemem içimden gelmiyor
(50 puan) tarafından
Sizinde dediginiz uzere annesinin hatalari bunlar. Çocuğun ne suçu var? Allahtan korkun yapmak zorunda değilsiniz tabiki. Dusmez kalkmaz bi Allah  hastalik var sıkıntı var ölüm var.sizin  Başınıza bisey gelirse kimse benim cocuklarima bakmak zorunda degil diyebilecekmisiniz? Kötülüğe verilebilecek en guzel cevap iyiliktir. Sizinde onlar gibi olmadığınızı gostermek için
(2,536 puan) tarafından
Çocuğun ne suçu var . Ben bir sürü hata yapayım çocuğumla ne alakası var ya . Bu annelerin babalarin günahlarını çocuklara odetmeyinn ya. İnşallah ailece bitlenirsiniz
tarafından
Kes sesini den.siz
(2,536 puan) tarafından
Densiz sensin valla anca hesabı kapat kaç
-Reklam-
0 oy
(16,147 puan) tarafından
korumak yerine yiğeninizin saçını temizleseniz olmaz mı ? 
(2,702 puan) tarafından
Sizden önce.temizleyecek çok kişi varsa onlarda kalsın o zaman sizde neden kalıyor
tarafından
Kocasını aldatıp gelmis. Kocası heryerde çocuklarını arıyor. Benim evimde saklanmayi düşünüyor. Kabul etmedim işin polis tarafi var ama eşimle konuşmadık henüz
(2,702 puan) tarafından
Hemde böyle bir olayda asla yer alma derim ya
tarafından
Bende kesinlikle istemiyorum. Hem bit hem polis hemde bir insanın vebali. Çok çok ağır bir konu. İçinde yer almak istemiyorum
(1,646 puan) tarafından
Biraz sorunlu bi kalma olur ben kabul etmezdim evde cocugun var sonucta adam gelse bassa allah korusun cocugunun cok korkar allah korusun kaza falanda olabilir adam sikintiliysa
0 oy
(36 puan) tarafından
Bit varsa  temizle .  Günahtır kız
tarafından
Ay yok ellemem ben
0 oy
(187,518 puan) tarafından
sacinda bit olan cocuk size geldiyse mutlaka bulasmistir iyice bakin ve eczaneden bit sampuani alin
tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
bit temizlenmezse herkese bulaşır. kızını korusan sana bulaşır senden yine kızına bulaşır. 
tarafından
Ay offt
tarafından
evdeki herkesim bit şampuanı kullanması ve taraması lazım
0 oy
tarafından
Valla koruyamazsin aksine bit temiz saça daha çok gelir şampuan kullan yaacak bişey yok insalah etki eder kızı da o şampuanla yıka tara saçlarını yazik 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,716 puan) tarafından
Lavanta yağı bitler icin kullaniyorlar. Hatta okulda bulasmasin diye arkadaslar yakasina damlatiyormuş. Lavanta yağlı saç spreyi de var.istersen bi arastir. Masallqh kızının saclarina.
tarafından
Çok teşekkür ederim çok sağolun
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Kafur tabletleri var onlara gelmiyor bilgin olsun
tarafından
AA hemen bakacağım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,646 puan) tarafından
Bot kovucu tokalr var bide saci acik gezmesin topuz yapin ama yegeninizin yatti uerden gecer yaslandi yerden gecebilir yegeninizi arindirin oda olmuyosa bulasma ihtimali baya yuksek ayni evde
tarafından
Yaa çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 511 göst.
15 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 902 göst.
13 Mart 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 2,333 göst.
3 Haziran 2019 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 345 göst.
15 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Minikkalbim00121334 (781 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,513,829 soru

24,688,046 cevap

368,177 kullanıcı

...