0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Hiç denk geldiniz mi nereye başvuru yapılması gerekiyor

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evet, ben denk geldim. 

4-5 sene önce köyde yaşayan yaşlı bireylere temizliğe gelmişler. Hemen meydandaki dağınıklığı toparlayıp, süpürmüşler. Öyle normal temizlik gibi değil, iş görecek kadar bir şeyler yapmışlar. Haftada bir yaşlılara gidiyorlardı. Şimdi nasıl bilmiyorum ama bu semte göre değişen bir uygulama. Her yerde olmayabilir. 
-Reklam-
0 oy
(13,417 puan) tarafından
evet canım bağlı bulunduğun belediyeyi ara sor. evde bakıö hizmeti de veriyorlar. baya berber geliypr tıraş ediyor, evini temizliyorlar
0 oy
(811 puan) tarafından
Evet haftalık gelip temizlik yapıyorlar 
0 oy
(2,068 puan) tarafından
Evt eşimin nenesinin evine geliyorlar kadınlar 2 yada 3 kadın onlarda asgari ücretli çalışanlar fır kaymakamlığa başvur tanıdıkları basvurmuş şuan 2 haftada bir gelirler evlerini temizlediler deterjan hepsini kendileri getiriyorlar
0 oy
(3,461 puan) tarafından
Eşimin babaannesinin evine sanırım her hafta mı artık 2 haftada mı Bir geliyorlar baştan aşağıya bütün temizliğini yapıp gidiyorlar üç dört tane kadın camlarına kadar siliyorlarmış hatta çoğu zaman evine makine tutuyorlar. Bir onu öğrenip yazarım nereye başvurulması gerekiyor ama sen belediyeyi ararsan sana söylerler
0 oy
tarafından
Babaanem amcamlarda kalıyor 15 günde 1 mi 1 ayda 1 mi ne tam bilmiyorum gelip temizliyorlardi hatta kocası ölen biri vardı ona da geliyorlardı 
0 oy
(11,577 puan) tarafından
Bende geçen YouTube da gördüm biri paylaşmış temizlik yaparken güzel uygulama 
0 oy
(6,193 puan) tarafından
muge anliya cikmisti boyle bi hizmet oldugu sadece yasli degil duskunlerinde. bi genc cck cardi dilenci muge ev mev tutmus dayamis disemis belediyeden is de bulmuslar ccga.ekipler gelip temizlik emmzlil yapiyirmus haftalik belki 15 de bir ayda bir detayli. mis gibi pampakti evi
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Benm yengem o işi yapıyor cnm aynı askeri ücret alıyor bir ara sordum yaşlıların evlerini temizlemeye gidiyoruz demisti
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Babamın amca kızı şizofren. Tek başına yaşıyor. Avlusunu vs çöp doldurdu eline ne geçerse oraya atıyordu. Abisi belediyeyi aradı gelip o çöpleri topladılar. 
0 oy
tarafından
Evet, belediyede başvuru alıyorlar. Haftada bir temizliğe geliyorlar. 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 683 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde BALCOCUKLARIM (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 615 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
+1 oy
60 cevap 957 göst.
7 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 464 göst.